ODRŽAN 4. EKO-ETNO SAJAM U ADICI

U sklopu projekta „Eko-etno centar Adica“ u Adici je 22. i 23. listopada održan 4. vukovarski eko-etno sajam na kojem se okupilo 80-ak izlagača u potpuno novom sajamskom prostoru. Na sajmu, koji je bio izložbeno prodajnog karaktera, prezentirani su tradicijski i umjetnički obrti, rukotvorine, antikviteti te proizvođači hrane i pića.

Na cjelodnevnom kulturno-zabavnom programu nastupila su kulturno-umjetnička društva s područja grada Vukovara. Sajam je otvorio gradonačelnik grada Vukovara Željko Sabo, koji je ovom prigodom ujedno bio i osobni izaslanik predsjednika Republike Hrvatske Ive Josipovića.

View the embedded image gallery online at:
http://www.vukovar.hr/4-vukovarski-etno-sajam#sigProId1afcf54665


 

“4.VUKOVARSKI  ETNO SAJAM” – POZIV IZLAGAČIMA

S posebnim zadovoljstvom pozivamo Vas na „4.Vukovarski etno sajam", koji će se održati 22. i 23. listopada 2011. godine (subota, nedjelja) u Eko-etno centru Adica – Vukovar. Sajam će biti otvoren od 10,00 do 19,00 sati.

Sajam je zamišljen kao cjelodnevni izložbeno-prodajni sajam:

a) tradicijskih i umjetničkih obrta
b) rukotvorina
c) antikviteta
d) proizvođača hrane i pića

Izlagači bi uz izložene proizvode, prema želji, na svojim štandovima organizirali degustaciju svojih proizvoda kao i demonstraciju izrade proizvoda.

Kao popratni program organizirali smo  radionice tradicijskih zanata i rukotvorina, plesno muzički program KUD-ova sa područja Grada Vukovara kao i zabavne sadržaje za djecu i odrasle.

Za potrebe izlaganja Vaših proizvoda osigurali smo štandove koji se koriste za prigodnu prodaju u zatvorenom prostoru po cijeni od 200,00 kuna.

Stoga koristimo priliku da Vas pozovemo da izlažete na 4.Vukovarskom etno sajmu i pridonesete njegovom uspjehu!

Prijavnica za sajam

Opći uvjeti izlaganja

Molimo Vas da prijavu za sudjelovanje na sajmu pošaljete najkasnije do 17.listopada 2011., na adresu : Grad Vukovar, Dr.Franje Tuđmana 1, Vukovar, sa naznakom «Prijava za sajam» ili telefaksom na broj: 032/456- 570, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Kontakt telefon: 032/456-573, 456- 571.

View the embedded image gallery online at:
http://www.vukovar.hr/4-vukovarski-etno-sajam#sigProId46ad9e3787

 

Copyright © 2009.- 2018. Grad Vukovar. Sva prava pridržana.

Uvjeti korištenja - E-mail uredništvu