Norijada 2019. u Vukovaru

pic 01U organizaciji Grada Vukovara i Vijeća za prevenciju u Gradu Vukovaru i ove godine intenzivno se radi na pripremama za zajednički svečani ispraćaj naših maturanata koji će zaplesati tradicionalni francuski Quadrilla ples

Opširnije...

Zapisnik sa prve sjednice Vijeća za prevenciju u Gradu Vukovaru

Zapisnik sa prve sjednice Vijeća za prevenciju u Gradu Vukovaru, održane dana 29. ožujka 2019. godine u Javnoj ustanovi Hrvatski dom Vukovar s početkom u 10,00 sati

Opširnije...

ODRŽANA PRVA SJEDNICA VIJEĆA ZA PREVENCIJU GRADA VUKOVARA

pic 01Održana je prva javna sjednica Vijeća za prevenciju kriminaliteta Grada Vukovara u suradnji s Policijskom upravom vukovarsko-srijemskom uz potporu Ravnateljstva policije. Najavljene su preventivne aktivnosti Vijeća koje se prvenstveno odnose na suzbijanje nepoželjnih ponašanja mladih, planovi daljnjeg rada Vijeća te strateški ciljevi kojima će se Vijeće voditi u svom djelovanju.

Opširnije...

Rješenje o imenovanju članova Vijeća

Imenuje se Vijeće za prevenciju u Gradu Vukovaru...

Opširnije...

Odluka o osnivanju Vijeća za prevenciju

Vijeće se osniva u cilju razvoja prevencije kriminaliteta i poboljšanja kvalitete života na području Grada Vukovara te radi veće sigurnosti građana i građanki, materijalnih dobara i zajednice u cjelini.

Opširnije...

Rješenje o ukidanju rješenja o imenovanju članova Vijeća za prevenciju u Gradu Vukovaru

Doneseno Rješenje o ukidanju rješenja o imenovanju članova Vijeća za prevenciju u Gradu Vukovaru

Opširnije...

Odluka o ukidanju Odluke o osnivanju Vijeća za prevenciju

Donesena Odluka o ukidanju Odluke o osnivanju Vijeća za prevenciju u Gradu Vukovaru

Opširnije...

Poziv na Norijadu 2018.!

pic 4Poštovane građanke i građani pozivamo vas na zajednički svečani ispraćaj naših maturanata koji će se održati 22.05.(utorak) s početkom od 12,00 sati na šetnici u Ulici J.J. Strossmayera.

Opširnije...

Norijada 2018. u Vukovaru

pic 9U organizaciji Grada Vukovara i Vijeća za prevenciju u Gradu Vukovaru i ove godine intenzivno se radi na pripremama za zajednički svečani ispraćaj naših maturanata koji će zaplesati tradicionalni francuski Quadrilla ples na šetnici u Ulici J.J. Strossmayera u Vukovaru 22. svibnja s početkom u 12,00 sati i na taj način priključiti se svojim vršnjacima u drugim europskim gradovima.

Opširnije...

Kaznena djela prijevare - obavijest

Na području PU vukovarsko-srijemske tijekom 2017. godine zabilježili smo nekoliko događaja u kojima su uglavnom osobe starije životne dobi bile žrtve kaznenog dijela prijevare, a jedni od najčešćih modaliteta prijevara su bili vezani za lažna predstavljanja.

Opširnije...

Potkategorije