Rang lista kandidata za radno mjesto administartivni tajnik/asistent na projektu Pokloni mi osmijeh

Rang lista kandidata za radno mjesto administrativni tajnik za obavljanje poslova:asistent na uptavljanju projektom "Pokloni mi osmijeh" na određeno vrijeme

Javni natječaj za prijam u radni odnos na određeno vrijeme u projektu "Pokloni mi osmijeh"

Javni natječaj za prijam u radni odnos na određeno vrijeme u projektu "ZAŽELI - Program zapošljavanja žena" - Grad Vukovar "Pokloni mi osmijeh" - radnica za pomoć i potporu starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju

N A T J E Č A J za davanje u zakup zemljišta u vlasništvu Grada Vukovara radi poljoprivredne obrade

N A T J E Č A J
za davanje u zakup zemljišta u vlasništvu Grada Vukovara radi poljoprivredne obrade

Oglas za prijam u radni odnos na određeno vrijeme aisistenta na projektu "Pokloni mi osmijeh"

Oglas za prijam u radni odnos na određeno vrijeme na 30 mjeseci, uz probni rad od dva mjeseca u Gradu Vukovaru,Upravnom odjelu za društvene djelatnosti, na radno mjesto administrativni tajnik za obavljanje poslova: asistent na upravljanju projektom "Pokloni mi osmijeh" - 1 izvršitelj m/ž)

Izmjena i dopuna Oglasa za prijam u službu na određeno vrijeme

Pročelnik Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo, graditeljstvo i zaštitu okoliša objavljuje izmjenu i dopunu Oglasa za prijam u službu na određeno vrijeme u Grad Vukovovar, Upravni odjel za komunalno gospodarstvo, graditeljstvo i zaštitu okoliša na radno mjesto administrativni referent (1 izvršitelj/ica) na određeno vrijeme zbog povećanog opsega poslova, KLASA: 112-01/18-01/1, URBROJ: 2196/01-7-18-1 od 03. siječnja 2018. godine, objavljenog 04. siječnja 2018. godine na službenoj internet stranici HZZ-a.

Oglas za prijam u službu na određeno vrijeme od 6 mjeseci-administrativni referent

Pročelnik Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo, graditeljstvo i zaštitu okoliša, raspisuje Oglas za prijam u službu na radno mjesto - administrativni referent,(1 izvršitelj/ica) na određeno vrijeme u trajanju od 6 mjeseci uz probni rad od 2 mjeseca, zbog povećanog opsega poslova.

 

Copyright © 2009.- 2017. Grad Vukovar. Sva prava pridržana.

Uvjeti korištenja - E-mail uredništvu