Međunarodni dan muzeja 2019.

pic 01U subotu 18.5.2019. povodom obilježavanja Međunarodnog dana muzeja za individualne posjete ulaz je besplatan, a za naše mlađe posjetitelje organizirali smo pedagošku radionicu. Vidimo se od 10 do 18 sati.

Uvijek s ljubavlju za Vas, Gradski muzej Vukovar.

Opširnije...

Otvorenje izložbe Vedrana Karadže Tabulov, Međudjelovanja

pic 01Pozivamo vas na otvorenje izložbe Vedrana Karadže Tabulov, Međudjelovanja, 16.5. s početkom u 19h, u Galeriji Oranžerija. Mladi umjetnik Vedran Karadža tabulov zaintrigirat će vas svojim radovima. Radovi su rađeni intuitivno, bez prethodnog konteksta, ideje, skice ili programa. Fragmenti upotrijebljeni u ovim asemblažima su već korišteni artefakti, dijelovi koji su pripadali nekim drugim cjelinama, drugim suvislostima, duperače, s pričom za sobom, s prošlošću, međutim, ovdje se uredno uklapaju u novu matricu, u novo razmišljanje.


Vaš Gradski muzej Vukovar.

Opširnije...

KULTURNI ČETVRTAK U GRADSKOJ KNJIŽNICI VUKOVAR : VUKOVAR - ISHODIŠNO MJESTO UČENJA O DOMOVINSKOM RAT

pic 01U sklopu ciklusnog programa „Kulturni četvrtak u Gradskoj knjižnici Vukovar" pozivamo vas u četvrtak, 16. svibnja 2019. godine s početkom u 18:00 sati na predavanje pod nazivom „Vukovar - ishodišno mjesto učenja o Domovinskom ratu".

Opširnije...

Projekt Frontiers of Peace

pic 01Europski dom Vukovar organizira dvodnevno događanje u sklopu projekta Frontiers of Peace.

Opširnije...

30. PJESNIČKI SUSRETI DRENOVCI 2019. U GRADSKOJ KNJIŽNICI VUKOVAR

pic 01U sklopu manifestacije 30. Pjesnički susreti „Drenovci 2019." pozivamo vas na susret sa sudionicima koji će se održati u Gradskoj knjižnici Vukovar (Trg Republike Hrvatske 1) u petak, 10. svibnja 2019. godine s početkom u 18:00 sati.

Opširnije...

1. VUKOVARSKI PLOGGING

pic 01U subotu, 4. svibnja 2019., s početkom u 10 sati se održava : VUKOVARSKI PLOGGING

Opširnije...

KOMEDIJA "ČEKAONICA" U SOTINU I NUŠTRU

pic 01Predstava vukovarskih amatera na prvim gostovanjima - 2. i 9. svibnja 2019.

Opširnije...

Europski tjedan mladih u Vukovaru

pic 01PRONI Centar za socijalno podučavanje, u okviru programa "Info centar za mlade Vukovar", u razdoblju od 29. travnja do 5. svibnja 2019. godine. obilježava Europski tjedan mladih.

Opširnije...

PREDSTAVLJANJE ROMANA 9 KOSACA

pic 01Gradska knjižnica Vukovar, Lions klub Vukovar i Biblioteka Medus u povodu obilježavanja Dana grada Vukovara pozivaju vas u petak, 3. svibnja 2019. godine na predstavljanje fantasy romana 9 KOSACA i razgovor s autorima. Knjigu će predstaviti autori Željko Grmuša i Branimir Milanković. Moderator događanja je Tatjana Kadoić Grmuša, glavna urednica Biblioteke MEDUS.

Opširnije...

PREDSTAVLJANJE RADA OGRANKA MATICE HRVATSKE U DUBROVNIKU I PREDSTAVLJANJE KNJIGE OMBLA, VILE I VILAN

pic 01U povodu obilježavanja Dana grada Vukovara Gradska knjižnica Vukovar i Ogranak Matice hrvatske u Vukovaru pozivaju vas u četvrtak, 2. svibnja 2019. godine s početkom u 18:00 sati na predstavljanje knjige „Ombla, vile i vilani: Povijest svakodne¬vice u ljetnikovcima Rijeke dubrovačke (15. do 19. st.)" prof. dr. sc. Slavice Stojan uz predstavljanje rada Ogranka Matice hrvatske u Dubrovniku.

Opširnije...

 

Copyright © 2009.- 2018. Grad Vukovar. Sva prava pridržana.

Uvjeti korištenja - E-mail uredništvu