PREDSTAVLJANJE PROJEKTA "OSNIVANJE INTERKULTURNE ŠKOLE U VUKOVARU"

Grad Vukovar Vas poziva na predstavljanje projekta „Osnivanje interkulturne škole u Vukovaru" koje će se održati u ponedjeljak, 08. svibnja 2017. godine u 12 sati u Hotelu Lav (Ul. Josipa Jurja Strossmayera 18, Vukovar).
Tim povodom, nazočnima će se obratiti ministar znanosti i obrazovanja prof. dr. sc. Pavo Barišić, veleposlanica Kraljevine Norveške u Republici Hrvatskoj NJ.E. gđa Astrid Versto te gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava,
Pridruživanjem Europskoj uniji 1. srpnja 2013. godine Republici Hrvatskoj omogućeno je sudjelovanje u korištenju financijskih instrumenata Europskog gospodarskog prostora (EGP) i Norveškog financijskog mehanizma. U travnju 2014. godine potpisivanjem Sporazuma o razumijevanju RH je postala 16. država članica Europske unije koja koristi spomenute financijske mehanizme. U navedenom programskom razdoblju sufinancira se, između ostalog, i projekt Ministarstva znanosti i obrazovanja „Osnivanje interkulturne škole u Vukovaru" koji će se u ponedjeljak predstaviti.
Radujemo se Vašem dolasku!

 

Copyright © 2009.- 2017. Grad Vukovar. Sva prava pridržana.

Uvjeti korištenja - E-mail uredništvu