EUROPSKI TJEDAN SPORTA

Središnji državni ured za šport organizira Europski tjedan sporta koji će se uz moto #BeActive obilježiti diljem Hrvatske od 22. do 30. rujna 2018. godine.

Ovu veliku međunarodnu inicijativu pokrenula je Europska komisija kako bi promicala šport i tjelesnu aktivnost građana diljem Europe, a Hrvatska je njezinim dijelom sada već četvrtu godinu za redom, druga godina u gradu Vukovaru.

I ove godine organizirano je veliko događanje koje će obuhvatiti niz aktivnosti i, vjerujemo, potaknuti još veći broj građana da bude aktivan ne samo tijekom Europskog tjedna sporta nego i tijekom čitave godine.

Vođeni ovim ciljevima, u projekt nastojimo uključiti športska društva, športske i rekreacijske klubove, fitness centre koji nam omogućuju da se bavimo različitim tjelesnim aktivnostima, usvajamo zdrave navike i brinemo za svoje tijelo i duh.

Kako bismo i sve one koji još nisu odabrali tjelesnu aktivnost koja odgovara njihovim potrebama i mogućnostima potaknuli na vježbanje, želja nam je upravo tijekom Europskog tjedna sporta u suradnji s klubovima i športskim i rekreacijskim centrima prezentirani različite načine vježbanja našim mladim vježbačima.

 

Copyright © 2009.- 2018. Grad Vukovar. Sva prava pridržana.

Uvjeti korištenja - E-mail uredništvu