VITEZ BEZ KONJA

VITEZ BEZ KONJA, predstava osječkog Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića, gostuje u Hrvatskom domu Vukovar - u utorak, 2. listopada 2019. godine u 9:30 i u 11:00 sati. Organiziran je posjet vukovarskih dječjih vrtića i osnovnih škola, a predstava je namijenjena djeci od 3 godine i više.

Vitez bez konja je topla i duhovita priča o Vitezu bez Konja i Konju bez Viteza koji se uzajamno traže, jer su jedan bez drugog nepotpuni i nesretni. Na svome putovanju sreću zločeste Razbojnike, Zmajeve, Čarobnjake ali sve to ih ne sprječava da budu ustrajni u svojoj želji da pronađu istinskog prijatelja. Kada se konačno pronađu naravno da mogu osloboditi i Kraljevnu koja je zarobljena u kuli, kako to već mora biti... Na kraju puta susreću i najtraženiju osobu u prosincu koju dovode djeci zajedno s brojnim iznenađenjima.
Autorica Marta Guśniowska posljednjih desetak godina je najizvođenija i najnagrađivanija autorica drama za djecu u Poljskoj i ovo je prvo uprizorenje njene drame u Hrvatskoj. (Jasmin Novljaković)

 

Copyright © 2009.- 2018. Grad Vukovar. Sva prava pridržana.

Uvjeti korištenja - E-mail uredništvu