STJEPAN JELICA - ZVIJEZDE IZVAN MLIJEČNOG PUTA: INTERDISCIPLINARNI PRISTUP DJECI S TEŠKOĆAMA

Gradska knjižnica Vukovar poziva Vas na predstavljanje knjige „Zvijezde izvan Mliječnog puta: interdisciplinarni pristup djeci s teškoćama" mag. physioth. Stjepana Jelice koje će se održati u utorak 9. travnja 2019. godine s početkom u 17:00 sati.

Uz autora knjigu će predstaviti i recenzentica doc. dr. sc. Iva Šklempe Kokić, v. pred.

O autoru:
Stjepan Jelica smjer za višeg fizikalnog terapeuta završio je na Medicinskom fakultetu u Rijeci 2000. godine. Diplomski studij fizioterapije završio je 2015. Godine na Fakultetu zdravstvenih studija Sveučilišta u Rijeci. U međuvremenu je završio i studij Odnosa s javnošću na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Trenutno pohađa doktorski studij u Sloveniji. Kroz svoj rad opredijelio se za područje rehabilitacije u neurologiji (odrasle osobe sa stečenom lezijom SŽS-a) po Bobath Konceptu. Trenutno radi na Veleučilištu Lavoslav Ružička u Vukovaru.

Autor za knjigu „Zvijezde izvan Mliječnog puta: interdisciplinarni pristup djeci s teškoćama" kaže: „Ne poznajem čarobne staze spoznaje, niti riječi kojima bih nešto podučavao. Sve što imam su samo iskustva susreta, a redovi koje čitaš pisani su u potrazi za putevima."

Radujemo se vašem dolasku!

 

Copyright © 2009.- 2018. Grad Vukovar. Sva prava pridržana.

Uvjeti korištenja - E-mail uredništvu