Natječaj za davanje u zakup reklamnih panoa na autobusnim stajalištima u gradu Vukovaru

Gradonačelnik Grada Vukovara raspisuje Natječaj za davanje u zakup reklamnih panoa na autobusnim stajalištima u gradu Vukovaru

Opširnije...

POZIV NA RADNI SASTANAK IZMEĐU TVRTKE PODRAVKA D.D., MINISTARSTVA HRVATSKIH BRANITELJA I HRVATSKIH BRANITELJA S PODRUČJA VSŽ

Sastanak će se održati 9. siječnja 2019. godine, u velikoj županijskoj vijećnici na adresi Županijska 9, Vukovar, s početkom u 11:00 sati, a na kojem će nazočiti i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved.

Opširnije...

DOPUNA NATJEČAJA ZA DAVANJE U ZAKUP POSLOVNIH PROSTORA U PROIZVODNOM CENTRU I CENTRU INOVATIVNOG PODUZETNIŠTVA POSLOVNO-INOVACIJSKOG CENTRA VUKOVAR (BIC VUKOVAR - ZGRADA POLY)

Na temelju članaka 6. Zakona o zakupu i kupoprodaji poslovnog prostora ("Narodne novine" broj 125/11 i 64/15), članka 5. Odluke o zakupu i kupoprodaji poslovnog prostora u vlasništvu Grada Vukovara („Službeni vjesnik Grada Vukovara" broj: 3/16) i članka 9. Pravilnika o zakupu poslovnih prostora u Proizvodnom centru i Centru inovativnog poduzetništva Poslovno-inovacijskog centra Vukovar (BIC Vukovar - zgrada Poly, Klasa: 372-03/16-01/20, Ur.broj: 2196/01-02-16-1 od 30. kolovoza 2016. i Klasa: 372-03/16-01/20, Ur.broj: 2196/01-02-17-57 od 11. srpnja 2017, gradonačelnik Grada Vukovara raspisuje

Opširnije...

Javni poziv za upis djece u program predškole Interkulturne osnovne škole "Dunav"

Javni poziv za upis djece u program predškole Interkulturne osnovne škole "Dunav"

Opširnije...

Program CEF (Connecting Europe Facility)

hr square cef logoProgram CEF (Connecting Europe Facility) financijski je instrument osnovan za dodatna ulaganja u izgradnju nove te unaprjeđenje postojeće prometne, energetske i telekomunikacijske infrastrukture iz kojeg države članice mogu financirati projekte.

Opširnije...

Raščišćavanje ruševina u gradu Vukovaru

Uskoro kreće uklanjanje ratom oštećenih objekata i raščišćavanje ruševina u gradu Vukovaru. Oružane snage Republike Hrvatske će u sklopu provedbe inženjerske obuke, pružajući pomoć Gradu Vukovaru, ukloniti ruševine i oštećene objekte za koje su vlasnici podnijeli zahtjev ili dali izjavu o suglasnosti.

Opširnije...

Na Youtube kanalu Ministarstva gospodarstva dostupna edukacija za pozive vrijedne ukupno 68 milijuna kuna

Na Youtube kanalu Ministarstva gospodarstva dostupna edukacija za pozive vrijedne ukupno 68 milijuna kuna

Opširnije...

7,5 milijuna kuna poduzetnicima za znakove kvalitete

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Znakovi kvalitete".

Opširnije...

Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT)"

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT)", Referentna oznaka: KK.03.2.1.18.

Opširnije...

Na Youtube kanalu Ministarstva gospodarstva dostupna edukacija za pozive certifikacije i inovacijskih vaučera

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta organiziralo je 11. lipnja 2018. godine informativnu radionicu za dostavu projektnih prijedloga za pozive „Certifikacijom proizvoda do tržišta" i „Inovacijski vaučeri za MPS-ove", a cjelokupan sadržaj radionica dostupan je na Youtube kanalu Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta.

Opširnije...

 

Copyright © 2009.- 2018. Grad Vukovar. Sva prava pridržana.

Uvjeti korištenja - E-mail uredništvu