7,5 milijuna kuna poduzetnicima za znakove kvalitete

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Znakovi kvalitete".

Opširnije...

POZIV na prethodnu provjeru znanja i sposobnosti (pisano testiranje i intervju)

Povjerenstvo za provedbu natječaja za imenovanje pročelnika/ce Upravnog odjela za kulturu, obrazovanje, sport, branitelje, socijalnu politiku i civilno društvo objavljuje Poziv na prethodnu provjeru znanja i sposobnosti (pisano testiranje i intervju)

Opširnije...

Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT)"

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT)", Referentna oznaka: KK.03.2.1.18.

Opširnije...

Javna rasprava o projektu Razvoja infrastrukture širokopojasnog pristupa na području Vukovara

Grad Vukovar je nositelj projekta Razvoja infrastrukture širokopojasnog pristupa na području Vukovara, koji obuhvaća područja sljedećih jedinica lokalne samouprave: Grad Vukovar, Grad Ilok, Općina Bogdanovci, Općina Borovo, Općina Lovas, Općina Negoslavci, Općina Nuštar, Općina Tompojevci, Općina Tovarnik i Općina Trpinja.

Opširnije...

Odluka o odabiru kandidatkinje

Odluka  o odabiru kandidatkinje

Opširnije...

Obavijest o rezultatima prijava na besplatno ljetovanje u organizaciji Grada Vukovara

Nastavno na poziv Grada Vukovara za prijavu djece za besplatno ljetovanje u organizaciji Grada Vukovara na Velom Lošinju i na otoku Čiovu, u nastavku objavljujemo popis djece koja su temeljem evaluacije Povjerenstva zadovoljila zadane kriterije.

Opširnije...

Na Youtube kanalu Ministarstva gospodarstva dostupna edukacija za pozive certifikacije i inovacijskih vaučera

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta organiziralo je 11. lipnja 2018. godine informativnu radionicu za dostavu projektnih prijedloga za pozive „Certifikacijom proizvoda do tržišta" i „Inovacijski vaučeri za MPS-ove", a cjelokupan sadržaj radionica dostupan je na Youtube kanalu Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta.

Opširnije...

Poziv na prijavu za besplatno ljetovanje u organizaciji Grada Vukovara na otoku Čiovu

Pozivaju se roditelji/skrbnici djece koji su zainteresirani za besplatno ljetovanje na otoku Čiovu da predaju uredno popunjenje prijavnice s potrebnom dokumentacijom u pisarnici Gradske uprave Vukovar, ured broj 1, Dr. Franje Tuđmana 1, 32000 Vukovar.

Opširnije...

Poziv na prijavu za besplatno ljetovanje u organizaciji Grada Vukovara na Velom Lošinju

Pozivaju se roditelji/skrbnici djece koji su zainteresirani za besplatno ljetovanje da predaju uredno popunjene prijavnice s potrebnom dokumentacijom u pisarnici Gradske uprava Vukovar, ured broj 1, Dr. Franje Tuđmana 1, 32000 Vukovar

Opširnije...

Natječaj za zakup prodajnih mjesta (klupa) na Gradskoj tržnici Vukovar

U Vukovarskim novinama od 13. travnja 2018. godine objavljen je natječaj za davanje u zakup prodajnih mjesta (klupa) na gradskoj tržnici Vukovar. Rok za prijavu na natječaj je 28. travnja 2018. godine.

Opširnije...

 

Copyright © 2009.- 2018. Grad Vukovar. Sva prava pridržana.

Uvjeti korištenja - E-mail uredništvu