Poziv – Nominacije za dodjelu godišnje volonterske nagrade u Vukovaru

Bliži se Međunarodni dan volontera, 5.prosinca 2016. godine kojega će Volonterski centar Vukovar obilježiti i ove godine svečanom dodjelom volonterskih nagrada. Ovim putem pozivamo javnost na nominaciju za dodjelu volonterske nagrade!

Volontirali ste u 2016.godini?

Znate nekoga tko je puno volontirao i želite ga/ju nominirati za najvolontera/ku?

Znate za neku organizaciju i/ili ste baš u toj organizaciji Vi volontirali i želite ih nominirati za najbolju organizaciju?

Znate za neku ili ste baš vi sudjelovali u najboljoj volonterkoj akciji u Vukovaru 2016. godine?

Nominacijske obrasce možete preuzeti ispod vijesti, kao i detaljan opis natječaja. Ukoliko imate nejasnoća ili želite dodatne informacije SLOBODNO nam se javite na 032/450-107 ili na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Broj nominacija nije ograničen – možete nominirati više osoba i/ili organizacija/ustanova/institucija, a za svakoga posebno ispunite predviđeni nominacijski obrazac.

Rok za dostavu nominacijskih obrazaca je petak, 18.11.2016. Obrasce možete dostaviti mailom, poštom ili osobno u Volonterski centar Vukovar.

Volontiranje je navika srca, stoga iako volonteri ne trebaju nagrade i priznanja jer to čine zbog navike srca, obradujte nekoga svojom nominacijom te možda usrećite nekoga tko se tomu nije nadao.

Ova aktivnost financirana je sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Vukovarsko-srijemske županije i Grada Vukovara.

NOMINACIJSKI OBRAZAC - VOLONTERSKA AKCIJA
NOMINACIJSKI OBRAZAC - NAJVOLONTER
NOMINACIJSKI OBRAZAC - ORGANIZATOR VOLONTIRANJA
VOLONTERSKA NAGRADA - NATJEČAJ

 

Copyright © 2009.- 2017. Grad Vukovar. Sva prava pridržana.

Uvjeti korištenja - E-mail uredništvu