Poziv na besplatne edukacije za poduzetnike

Grad Vukovar je u suradnji s Virtualnim ženskim poduzetničkim centrom u 2017. godini proveo niz besplatnih edukacija za poduzetnike i sve one koji to žele postati. Edukacije su ostvarile veliki interes tako da je po njihovom završetku certificirano čak 45 zadovoljnih polaznika.
Riječ je o još jednoj mjeri kojom Grad Vukovar ulaže i potiče razvoj poduzetničke aktivnosti, posebice među mladima, ženama te teško uposlivim kategorijama nezaposlenih osoba. Besplatne edukacije bavile su se temama poput motivacije na poduzetništvo, upoznavanja trendova na tržištu, te kako uspješno pozicionirati proizvode i usluge na tržištu, usmjeriti pozornost poduzetnika na kvalitetnu prezentaciju svojih poslovnih aktivnosti, kao i upoznati s trendovima budućnosti, uz osnove računovodstva i pisanja projekata za EU fondove, digitalni marketing i komunikaciju, te unapređenje prodajnih tehnika, prijeko potrebnih svakom poduzetniku.
Utisci i povratne informacije polaznika potvrdile su kako je riječ o još jednoj dobro osmišljenoj mjeri za poticanje poduzetništva te istu realiziramo i u 2018. godini.

Sljedeći ciklus od deset besplatnih edukacija započinje 22. veljače 2018. godine., 16:00 do 20:00 sati u Vukovarskoj gospodarskoj zoni 15.

Raspored edukacija

 

Copyright © 2009.- 2018. Grad Vukovar. Sva prava pridržana.

Uvjeti korištenja - E-mail uredništvu