Poziv - istraživanje potreba djece!

Grad Vukovar u okviru projekta "Organizacije koje brinu", a koji sufinancira Europska unija, započinje rad na izradi gradske strategije za djecu kojom se nastoji odgovoriti na potrebe djece.

Pozivam Vas da doprinesete izradi strategije uključivanjem u istraživanje i ispitivanje potreba da iznesete prijedloge kojima bi se kvalitetnije odgovorilo na potrebe djece na području grada i okolice Vukovara.

Prethodno istraživanje provedeno u okviru ovog projekta za izradu lokalne strategije za djecu pokazalo je da Vukovarci smatraju da su teme vezane uz djecu važne i da bi se rado uključili u proces izrade lokalne politike koja se odnosi na najmlađe sugrađane. Ovo je Vaša prilika!

Link za ispunjavanje online-upitnika:
https://docs.google.com/forms/d/1dML8AZQBmzs55JfPBhyZfbi900O_smLQliALd18PnJc/viewform?usp=send_form

 

Izrada strategije dio je projekta Organizacije koje brinu koju provodi Udruga roditelja „Korak po korak" s partnerima, Proanima.Kreativka iz Vukovara, Centar mladih Belišće i Udruga Proni iz Osijeka,Gradom Sv Ivan Zelina, Udrugom gradova, Udrugom mladih Zeline.

Projekt se provodi u okviru programa IPA 2011 „Jačanje potpore organizacijama civilnog društva za povećanje dobrog upravljanja i transparentnosti javne uprave u Hrvatskoj". Financira ga Europska unija, a sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Vrijednost projekta iznosi 240.000,00 eura.

Unaprijed zahvalan na vašem vremenu,

Gradonačelnik
Ivan Penava, prof.

 

 

Copyright © 2009.- 2017. Grad Vukovar. Sva prava pridržana.

Uvjeti korištenja - E-mail uredništvu