Svečani ispračaj maturanata 2017.

pic 1U organizaciji UO za društvene djelatnosti i Vijeća za prevenciju u Gradu Vukovaru intenzivno se radi na pripremama za svečani ispraćaj naših maturanata 2016. uz zajednički Quadrilla ples.

Opširnije...

Nastavak međusektorske suradnje

pic 01U ponedjeljak, 10.4.2017. u prostoru Info centra za mlade Vukovar održan je prvi ovogodišnji sastanak Savjetodavnog odbora s ciljem planiranja nadolazećih partnerskih aktivnosti, Dana informiranja mladih VuMi te dodjele promocijski štandova partnerima na projektu koji su ujedno i članovi odbora.

Opširnije...

Tjedan mozga u gradu Vukovaru

Vijeće za prevenciju u Gradu Vukovaru suorganizator manifestacije "Tjedan mozga" za grad Vukovar

Opširnije...

Poklon knjižica Osnove prve pomoći osnovnim školama

Odlukom zamjenika gradonačelnika i predsjednika Vijeća za prevenciju u Gradu Vukovaru Marijana Pavličeka osnovnim školama u gradu Vukovaru na poklon su uručene knjižice pod nazivom Osnove prve pomoći u izdanju Nezavisnog sindikata djelatnika MUP-a Republike Hrvatske.

Opširnije...

Akcija Sigurno u prometu

Povodom početka nove školske godine Policijska postaja Vukovar provodi preventivne akcije usmjerene na zaštitu djece u prometu i sprječavanju ugrožavanja njihovih života, a posebice onih najmlađih, polaznika prvih razreda.

Opširnije...

"Nasilne veze su bezveze" i u Vukovaru

pic-0113.5.2016. godine u sklopu 7. Sajma informiranja mladih "VuMi" održana je edukativno-informativna radionica "Nasilne veze su bez veze" u organizaciji PRONI Centra/Info centra za mlade Vukovar u suradnji s Vijećem za prevenciju grada Vukovara.

Opširnije...

ZAJEDNO MOŽEMO BITI JAČI, A MOŽE BITI I LAKŠE!

pic-01Info centar za mlade Vukovar u suradnji s Vijećem za prevenciju grada Vukovara proveli su veliku volontersku akciju uređenja i oslikavanja zidova dječjeg igrališta u Borovu naselju u sklopu nacionalne manifestacije Hrvatska volontira 2016.

Opširnije...

Norijada 2016

pic 01U organizaciji Grada Vukovara i Vijeća za prevenciju u Gradu Vukovaru po prvi put organiziran je zajednički svečani ispraćaj naših maturanata koji su ovom prigodom zaplesali tradicionalni francuski Quadrilla ples na Trgu Republike Hrvatske u Vukovaru.

Opširnije...

Akcija uređenja dječjeg igrališta

pic 01U okviru akcije Hrvatska volontira (16.-21.5.2016.) Vijeće za prevenciju u suradnji s Info centrom za mlade Vukovar provesti će akciju uređenja dječjeg igrališta u Borovu naselju (Konzumovo obnovljeno igralište na adresi Domovinskog rata).

Opširnije...

Prevencija nasilja u partnerskim vezama mladih – najava

pic 01Povodom dana informiranja mladih 13.05. Info centar za mlade Vukovar u suradnji s Vijećem za prevenciju organizira predavanje za mlade na temu Prevencija nasilja u partnerskim vezama mladih.

Opširnije...

Potkategorije