Božićni domjenak uz promidžbu projekta

pic 9Obilježavanje Božićnog domjenka uz promidžbu projekta uz prisustvo članova DMS VSŽ i počasnih gostiju.

Opširnije...

Prosinac - mjesec darivanja obiteljima u potrebi

pic 01U mjesecu darivanja, nade i iščekivanja, Lions klub Vukovar još je jednom pokazao svoju humanu misiju te na tradicionalan način iskazao brigu o onima kojima je to najpotrebnije.

Opširnije...

Motomrazovi darivali djecu

pic 02Više od trideset članova Sportskog moto kluba „Golubica" Vukovar maskirano u motomrazove djecu u Vukovaru i Bogdanovcima darivalo je prigodnim božićnim darovima.

Opširnije...

Revija malih književnosti u Vukovaru

pic 4Revija malih književnosti održana je 08.prosinca u Gradskoj knjižnici Vukovar.

Opširnije...

Učenici i članovi UOSI VUKA posjetili Mirovnu grupu mladih Dunav

pic 5Povodom Međunarodnog dana volontera učenici OŠ Nikole Andrića i članovi UOSI VUKA posjetili Mirovnu grupu mladih

Opširnije...

RADIONICA „STOLICA - KRALJEŽNICA“ ODRŽANA U OSNOVNOJ ŠKOLI SINIŠE GLAVAŠEVIĆA

pic 4Udruga Vukovarci dobre volje održala je i posljednje dvije radionice u tekućoj godini u okviru projekta "Vidi, prepoznaj, primjeni i promjeni" u ponedjeljak i utorak, 4. i 5. prosinca 2017. godine za učenike drugih i trećih razreda u Osnovnoj školi Siniše Glavaševića.

Opširnije...

Dodijeljene volonterske nagrade za 2017.

pic 1Povodom obilježavanja Međunarodnog dana volontera, 5.prosinca 2017. godine u Gradskoj knjižnici Vukovar svečano su dodijeljene godišnje volonterske nagrade najzaslužnijim pojedincima i organizatorima volontera.

Opširnije...

" MOŽEMO I MI" - PRVENSTVO HRVATSKE U STOLNOM TENISU ZA OSOBE S INTELEKTUALNIM POTEŠKOĆAMA

pic 10Dana 30.11.2017. godine Udruga za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica" Vukovar sudjelovala je sa korisnicima „Kluba rekreativaca s intelektualnim oštećenjem", osnovanim programom „Možemo i mi" na 6. Prvenstvu Hrvatske u stolnom tenisu za osobe s intelektualnim teškoćama, koje je održano u Koprivnici u dvorani COOR „Podravsko sunce"

Opširnije...

6. VUFIS – Vukovarski festival igre i smijeha

pic 1Povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom i dana volontera, Udruga za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica" Vukovar organizirala je 6. VUFIS – vukovarski festival igre i smjeha.

Opširnije...

„UNAPREĐENJEM MENADŽMENTA VOLONTERA DO KVALITETNIJIH SOCIJALNIH USLUGA U ZAJEDNICI“

pic 1Dana 30.11.2017. godine u prostoru Gradske knjižnice Vukovar Udruga za osobe s intelektualnim oštećenjima „Golubica" Vukovar kao partner, te nositelji projekta „Unapređenjem menadžmenta volontera do kvalitetnijih socijalnih usluga u zajednici" Udruga za osobe s intelektualnim teškoćama Istre, održali su javnu prezentaciju Priručnika za udruge koje pružaju socijalne usluge Menadžment volontera i inkluzivno volontiranje.

Opširnije...

Vukovar- grad budućnosti za Lanu Vidaković

pic 3U povodu 26. godišnjice sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. Lions klub Vukovar u suradnji s Udrugom za rekreativni biciklizam "Kotrljaneri" iz Osijeka dodijelio je nagrade učenicima koji su napisali najbolje literarne radove na temu Vukovar-grad budućnosti poslane na natječaj pod nazivom "Napiši pjesmu i osvoji bicikl".

Opširnije...

VUKOVARSKI GOLUBIĆI IZDALI NOVI CD VUKOVAR U SRCU MOM

pic 01Dječji zbor "Vukovarski golubići" izdao je novi CD naziva VUKOVAR U SRCU MOM na kojem su sve njihove pjesme posvećene voljenom Vukovaru.

Opširnije...

 

Copyright © 2009.- 2017. Grad Vukovar. Sva prava pridržana.

Uvjeti korištenja - E-mail uredništvu