Održan drugi partnerski sastanak na projektu "Eko start"

pic 01Dana 17.7.2019. godine u Učilištu Studium u Vukovaru održan je drugi sastanak projektnog tima projekta "Eko start" kojem su nazočili predstavnice nositelja projekta iz Udruge žena Vukovar te predstavnici partnerskih organizacija.

Opširnije...

MGMD i Vukovarske ljetne vibre

pic 02Vukovarske ljetne vibre naziv je kratkoročnog projekta Mirovne grupe mladih Dunav u sklopu programa Europskih snaga solidarnosti.

Opširnije...

Drugi info dan "Eko start" projekta

pic 03Dana 11.7.2019. godine održano je drugo informiranje projekta „Eko start" u gradu Vinkovci s ciljem informiranja građana o dva programa osposobljavanja koja nudi ovaj projekt, sadržaju programa, kompetencijama koje dobivaju te mogućnostima koje im se pružaju nakon osposobljavanja.

Opširnije...

Volonteri Mirovne grupe mladih Dunav očistili divlju deponiju u Gradu Vukovaru

pic 01Dana 10.07.2019. naši volonteri Europskih snaga solidarnosti iz Gruzije, Španjolske, Grčke, Francuske, Poljske, Moldavije i Hrvatske očistili su divlju deponiju u Gradu Vukovaru.

Opširnije...

SPORTSKO-REKREATIVNO-ZDRAVSTVENI KAMP VIR 2019

pic 01U vremenskom razdoblju od 26.lipnja do 03.srpnja 2019. godine u odmaralištu Gradskog društva Crvenog križa Pakrac „Cvrčak" na otoku Viru članovi UZOSIO GOLUBICA VUKOVAR uspješno su proveli sportsko-rekreativno-zdravstveni kamp. U kampu je sudjelovalo ukupno 35 osoba s intelektualnim oštećenjima s područja Grada Vukovara i prijateljskih udruga sa područja grada Osijeka. Pored osoba s intelektualnim oštećenjima u kampu su sudjelovali stručni djelatnici, volonteri, roditelji i skrbnici.

Opširnije...

Info dan "Eko start" projekta

pic 01Dana 29.6.2019. godine održano je prvo informiranje projekta „Eko start" u centru grada Vukovara s ciljem informiranja građana o 2 programa osposobljavanja koja nudi ovaj projekt, sadržaju programa, kompetencijama koje dobivaju te mogućnostima koje im se pružaju nakon osposobljavanja.

Opširnije...

Početna konferencija projekta "Eko start"

pic 0127. 6. 2019. u Hotelu Lav predstavljen je projekt EKO START iz poziva „Lokalne inicijative za zapošljavanje-faza III UP.01.3.1.01. koji provode Udruga žena Vukovar i partnerii Učilište Sudium, PORC LRA d.o.o. Erdut, Grad Vukovar i Hrvatski zavod za zapošljavanje područni ured Vukovar.

Opširnije...

Društvu multiple skleroze Vukovarsko-srijemske županije donirano vozilo od zaklade "Novo sutra"

pic 08Dana 27.06.2019 godine od strane zaklade "Novo Sutra" u prostorijama Društva multiple skleroze Vukovarsko-srijemske županije upravitelj zaklade Davor Relatić službeno je predao prilagođeno putničko kombi vozilo za prijevoz osoba s invaliditetom za potrebe Društva multiple skleroze Vukovarsko-srijemske županije.

Opširnije...

Obilježavanje Svjetskog dana multiple skleroze u Vukovaru i ove godine

Dpic 02ana 31. svibnja 2019. godine u Vukovaru u svečanoj sali "Kamelija" Društvo multiple skleroze Vukovarsko-srijemske županije sa svojim članovima i gostima obilježilo je Svjetski dan multiple skleroze.

Opširnije...

MOŽEMO I MI“ - 6. Memorijalni floorball turnir Joseph T. Rukavina

pic 02Dana 14. lipnja 2019. godine Udruga za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica" Vukovar sudjelovala je sa korisnicima „Kluba rekreativaca s intelektualnim oštećenjem", osnovanim programom „Možemo i mi" na 6. Memorijalnom floorball-u turniru Joseph T. Rukavina

Opširnije...

Mladi i zdravi

pic 04Dana 8.lipnja Europski dom Vukovar organizirao je aktivnost #mladiizdravi.

Opširnije...

"MOŽEMO I MI" - 5. MEĐUNARODNI TURNIR U NOGOMETU VELIKA GORICA

pic 01Udruga za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica" Vukovar sudjelovala je s korisnicima „Kluba rekreativaca s intelektualnim oštećenjem", osnovanim programom „Možemo i mi", financiranog od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku na 5. Međunarodnom turniru u nogometu za osobe s intelektualnim teškoćama, koje je održano 04. lipnja 2019. godine u Velikoj Gorici.

Opširnije...

 

Copyright © 2009.- 2018. Grad Vukovar. Sva prava pridržana.

Uvjeti korištenja - E-mail uredništvu