Održan 4. Vukovarski kros - Hrvatskoj na ponos

pic 01Projekt Lions kluba Vukovar koja promovira sport, druženje, natjecanje, zdrav način života, boravak u prirodi te humanitarni aspekt - pomoć potrebitima..
Ovogodišnji kros održan je pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske gospođe Kolinde Grabar Kitarović

Opširnije...

Građanska akcija "Akcijom do zajedništva"

pic 4Građanskom akcijom pod nazivom „Akcijom do zajedništva" na početnom dijelu šetnice uz Dunav ozelenjene su žardinjere.

Opširnije...

“Operativka” – Održana prva tematska javna rasprava “BLA-BLA utorak”

pic 01Prva tematska javna rasprava, pod nazivom "BLA-BLA utorak", održana je 6. lipnja 2017. godine u Ekonomskoj školi Vukovar u sklopu projekta "Operativka" kroz program Erasmus+ financiran sredstvima Europske unije.

Opširnije...

Mladi Vukovarci na vikend posjeti u Somboru

pic 01Mladi Vukovarci na vikend posjeti u Somboru u okviru projekta i istoimene mreže „YU Peace - Mladi ujedinjeni u miru."

Opširnije...

Europski dom Vukovar sudjelovao u Školi mira

pic 07Europski dom Vukovar imao je čast sudjelovati u Školi mira u sklopu edukativnog projekta posjete učenika osmih razreda Vukovaru u organizaciji Memorijalnog centra Domovinskog rata Vukovar. U Školi mira 7. ožujka 2017. predavanja su održali gospodin Arne Hartig, politički i kulturni ataše Veleposlanstva SR Njemačke u RH i Lana Mayer, predsjednica Europskog doma Vukovar te su o važnosti mirotvorstva, pomirenja, uspostave povjerenja i djelovanja okrenutom budućnosti govorili pred tristotinjak učenica i učenika i dvadesetak nastavnica i nastavnika.

Opširnije...

Sastanak o aktivnostima za mlade za polugodišnje razdoblje 2017. godine

pic 02U prostorijama Europskog doma Vukovara, dana 24. siječnja 2017. godine održan je sastanak o aktivnostima za mlade planirane za polugodišnje razdoblje 2017. godine.

Opširnije...

DODIJELJENE VOLONTERSKE NAGRADE ZA 2016. GODINU

pic 03Povodom obilježavanja Međunarodnog dana volontera 5. prosinca, kroz program Volonterskog centra Vukovar, PRONI Centar za socijalno podučavanje dodijelio je volonterske nagrade za 2016. godinu za sedam kategorija.

Opširnije...

Cageball (nogomet u kavezu) – kratak osvrt

pic-01U okviru Dana mladih Vukovar 2016. drugu je godinu za redom održan Cageball turnir (nogomet u kavezu).

Opširnije...

Prijavi se na YUPeace kamp za mlade

pic 01Iz Vukovara si ili okolice? Imaš između 15 i 19 godina? Voliš upoznavati nove ljude, družiti se i naučiti nešto novo? Prijavi se na kamp za mlade koji će se održati u Baškom Polju.

Opširnije...

Društvene igre na otvorenom i izložba grafita

pic 01Europski dom Vukovar obilježio je Dana Mladih Vukovar kroz dvije aktivnosti: Izložbom grafita i društvenim igrama na otvorenom.

Opširnije...

Volonteri Info centara za mlade Vukovar uređivali park-šumu Adica

pic 01PRONI Centar za socijalno podučavanje/Info Centar za mlade Vukovar organizirao je dana 13.6.2015. godine volontersku akciju „Uređivanje park-šume Adica" u vremenu od 11:00 do 16:00 sati.

Opširnije...

LC Vukovar: Edukativni sat biologije u OŠ „Antun Bauer“ u Vukovaru

U osnovnoj školi „Antun Bauer" u Vukovaru održan je dana 03.06.2015. godine zanimljiv edukativno pokazni sat biologije. U zajedničkoj akciji Udruge za uzgoj i zaštitu životinja „Feniks" iz Vukovara, učenika sedmog razreda ove škole, točnije njih 50, zajedno sa nastavnicom biologije i kemije gospođom Antonijom Milić te organizatora Lions klub Vukovar.

Opširnije...

 

Copyright © 2009.- 2018. Grad Vukovar. Sva prava pridržana.

Uvjeti korištenja - E-mail uredništvu