Osnovna škola Nikole Andrića Vukovar otvorila volonterski klub

pic 1U okviru projekta "Školontiranje", koji za cilj ima povećati broj kvalitetnih i održivih volonterskih programa, posebice programa školskog volontiranja i volontiranja u zajednici otvoren je još jedan školski volonterski klub na području Vukovarsko-moslavačke županije.

Opširnije...

Suradnja dviju slavonskih gimnazija i osječkog fakulteta kroz Skype sat iz kemije u svrhu podizanja

pic 1Tehnologija je pronašla plodno tlo među školskim klupama u svrhu učenja na daljinu te razmjene informacija ideja i iskustava među školama i drugim institucijama.

Opširnije...

Vukovarska Gimnazija i Industrijska strojarska škola Zagreb povodom #DSI webinarom ugostili 60 škola

pic 1Povodom Dana sigurnijeg interneta #DSI2018, Gimnazija Vukovar i Industrijska strojarska škola organizirale webinar na temu „Poštuj, stvaraj i poveži se! Bolji Internet počinje s tobom" i virtualno ugostile 60 škola sa 500 učenika

Opširnije...

Virtualna „Noć muzeja“ u Gimnaziji Vukovar

pic 01Učenici Gimnazije Vukovar u virtualnom posjetu svjetski poznatim muzejima

Opširnije...

Završetak stare i početak nove godine u Gimnaziji Vukovar obilježen aktivnostima Projekta e-Škole

pic 9Zimski odmor učenika, djelatnici Gimnazije Vukovar iskoristili za podizanje osobnih digitalnih kompetencija a time i podizanje razine digitalne zrelosti škole, aktivnim sudjelovanjem u nizu edukacija u sklopu pilot projekta e-Škole

Opširnije...

U Gimnaziji Vukovar predstavljen projekt VolON: „Pojačaj volontiranje“

pic 1U četvrtak, 14. prosinca 2017. godine održano je javno predstavljanje projekta VolON - Pojačaj volontiranje u Gimnaziji Vukovar, Šamac 2.

Opširnije...

Čizmica sv. Nikole 12.12.2017. - GMV

pic 1Dana 12. prosinca 2017. u Gradskom muzeju Vukovar u dijelu 20. Vukovarskih adventskih svečanosti održana je radionica ČIZMICA SV. NIKOLE sa učenicima 2. i 3. razreda O.Š. D. Tadijanovića.

Opširnije...

Humanitarni malonogometni turnir „Za dječji osmIjeh“ vukovarskih gimnazijalaca

pic 1Da zima toplo srce ima pokazali su vukovarski gimnazijalci organizacijom, već tradicionalnog, petog po redu, humanitarnog malonogometnog turnira.

Opširnije...

Sat kodiranja u Gimnaziji Vukovar u znaku Minecrafta: How to get started with Minecraft in Education

pic 01Sat kodiranja u Gimnaziji Vukovar obilježen Minecraft radionicama i Skype predavanjem „How to get started with Minecraft in Education"

Opširnije...

Gimnaziji Vukovar dodijeljena nagrada za volonterstvo "Otisak srca"

pic 1Volonterska akcija vukovarskih gimnazijalaca u Domu za starije i nemoćne Vukovar nagrađena za najbolji inovativni model razvoja volonterstva u Republici Hrvatskoj u 2017. godini

Opširnije...

Gimnazija Vukovar sudionik globalnog događanja Skype-a-Thon

pic 04Gimnazija Vukovar sudionik je Skype-a-Thon globalnog događaja koji se organizira u sklopu Microsoft Educator Community (Microsoftove obrazovne zajednice)

Opširnije...

Gimnazija Vukovar započinje sa projektom Uz STEM sve više raSTEM!

pic 1Gimnazija Vukovar pokreće projekt koji će omogućiti učenicima upoznavanje sa svijetom robotike i programiranja i to kroz njima poznate edukativne i zabavne LEGO Mindstorms EV3 komplete.

Opširnije...

 

Copyright © 2009.- 2017. Grad Vukovar. Sva prava pridržana.

Uvjeti korištenja - E-mail uredništvu