Razvojna agencija Vukovar d.o.o. potpisala sporazum s Tehničkom školom Nikole Tesle

pic 01Razvojna agencija Vukovar d.o.o. potpisala je 02. veljače 2018.g. sporazum o korištenju prostora i opreme Laboratorija za ispitivanje obnovljivih izvora energije s Tehničkom školom Nikole Tesle

Opširnije...

U Poslovno-inovacijskom centru BIC Vukovar započela je s radom tvrtka I.TEH.2 – inženjering d.o.o.

I.TEH.2-Inženjering d.o.o nedavno je otvorena tvrtka koja se bavi izradom strukturalne radioničke dokumentacije za različite tipove brodova i čeličnih konstrukcija. Tvrtka ima sjedište u Poslovno-inovacijskom centru BIC Vukovar u kojem trenutno posluje

Opširnije...

Posjet delegacije iz Ulma Poduzetničkom inkubatoru Vukovar

pic 01Održan je radni posjet predstavnika Das Startup – und Innovationszentrum der Region Ulm/Neu-Ulm, Inkubatora za startup-ove i inovativne tvrtke iz Ulma, Njemačka i predstavnika Grada Vukovara te Razvojne agencije Vukovar d.o.o.

Opširnije...

Razvojna agencija Vukovar d.o.o. potpisala ugovore za provedbu projekata financiranih kroz E-impuls

pic 128. studenoga 2017. godine direktor Razvojne agencije Vukovar d.o.o. potpisao je ugovor za provedbu 5 projekata apliciranih na Javni poziv „E-impuls" u 2016. godini ukupne vrijednosti 2.096.293,75 kn.

Opširnije...

Pokrenuta suradnja s ciljem jačanja civilnog društva grada Vukovara

Potpisan Sporazum o suradnja između Udruge roditelja djece s poteškoćama u razvoju Vukovarski leptirići i Razvojne agencije Vukovar d.o.o..

Opširnije...

 

Copyright © 2009.- 2018. Grad Vukovar. Sva prava pridržana.

Uvjeti korištenja - E-mail uredništvu