Gradska knjižnica Vukovar

Ravnateljica: Jelena Miškić, dipl.knjiž.
Adresa: Trg Republike Hrvatske 1
Telefon: 032/441 267
E-mail adresa: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Web adresa :http://www.gkvu.hr
Broj djelatnika: 17

 

USKRSNA ČESTITKA

pic 01Sretan i blagoslovljen Uskrs želi vam Gradska knjižnica Vukovar!

Opširnije...

URUČENJE NAGRADE GRADSKOJ KNJIŽNICI VUKOVAR

pic 03U povodu obilježavanja ovogodišnjega Dana Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu, u Knjižnici je 22. veljače upriličena svečanost kojoj su nazočili brojni ugledni predstavnici akademskoga, kulturnoga i političkoga života Hrvatske.

Na svečanosti Gradskoj knjižnici Vukovar uručena je zahvalnica za uspješnu suradnju i izniman doprinos nacionalnom projektu „Kreativna nadogradnja digitalnog sadržaja knjižnice: mreža virtualnih izložbi".

Opširnije...

Gradska knjižnica Vukovar u Nacionalnoj i Sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu

pic 01Povodom osvojenog prvog mjesta na natječaju Baština na mreži Nacionalne i Sveučilišne knjižnice u Zagrebu, pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Hrvatske započela je izrada virtualne izložbe "Život i djelo Nikole Andrića".

Opširnije...

ADVENT U GRADSKOJ KNJIŽNICI VUKOVAR

pic 01Gradska knjižnica Vukovar pripremila je veseli, čarobni, edukativni, čitateljski, gamerski program tijekom prosinca i nadolazećeg blagdanskog razdoblja.

Opširnije...

PRVA NAGRADA GRADSKOJ KNJIŽNICI VUKOVAR

pic 01Gradska knjižnica Vukovar osvojila prvo mjesto na natječaju Baština na mreži Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu, pod pokroviteljstvo Ministarstva kulture Republike Hrvatske. Gradska knjižnica Vukovar prijavila je izradu virtualne izložbe Život i djelo Nikole Andrića (1867.-1942.).

Opširnije...

PREDSTAVLJANJE ZBIRKE KRATKIH PRIČA ZA DJECU LEPTIR BOŽO

pic 01Pozivamo vas na predstavljanje zbirke kratkih priča za djecu „Leptir Božo" Ante Pranjkića koje će se održati u srijedu, 7. studenoga 2018. godine s početkom u 14:00 sati na Odjelu za djecu Gradske knjižnice Vukovar.

Opširnije...

BESPLATNO ČLANSTVO U GRADSKOJ KNJIŽNICI VUKOVAR ZA UČENIKE PRVIH RAZREDA OSNOVNIH ŠKOLA

pic 01Gradska knjižnica Vukovar i ove godine provodi akciju kojom osigurava besplatno članstvo za učenike prvih razreda osnovnih škola.

Opširnije...

29. Pjesnički susreti „Drenovci 2018.“ u Gradskoj knjižnici Vukovar

pic 01Pozivamo Vas na 29. Pjesničke susrete „Drenovci 2018." koji će se održati u Gradskoj knjižnici Vukovar u petak, 4. svibnja 2018. godine s početkom u 18:00 sati.

Opširnije...

OBITELJSKI DAN U GRADSKOJ KNJIŽNICI VUKOVAR

pic 01U Gradskoj knjižnici Vukovar na Dječjem odjelu započinje ciklus „Obiteljski dan u knjižnici" koji će se održavati subotom u prijepodnevnim satima kroz čitanje, igranje društvenih igara te mnoštvo drugih aktivnosti kojima se želi potaknuti dolazak u knjižnicu, ali i kreativnost i međusobno druženje roditelja s djecom.

Opširnije...

Praznici u Gradskoj knjižnici Vukovar

pic 01Tijekom ostatka školskih praznika pozivamo svu djecu na druženje i igru u GKVU (Dječji odjel ili Ogranak Borovo Naselje ili Sotin) u radnom vremenu knjižnice. Prethodne najave nisu potrebne.

Opširnije...

DVD SVETI KRIŽ ZAČRETJE DONIRAO GRADSKOJ KNJIŽNICI VUKOVAR 1500 KNJIGA

pic 6U utorak, 19. prosinca 2017. godine Gradsku knjižnicu Vukovar posjetili su
članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva Sveti Križ Začretje koji su uručili
vrijednu donaciju od 1500 knjiga.

Opširnije...

Mjesec hrvatske knjige 2017.

pic 01Mjesec hrvatske knjige se i ove godine obilježava od 15.10. do 15.11. Pripremili smo za Vas brojne programe. Pridružite nam se!

Opširnije...

 

Copyright © 2009.- 2018. Grad Vukovar. Sva prava pridržana.

Uvjeti korištenja - E-mail uredništvu