JU Sportski objekti Vukovar

Ravnatelj: Ivan Szabo
Adresa: Trg Dražena Petrovića bb,
32000 Vukovar
Tel: 032/540-430
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Web adresa: http://sov.hr/
Facebook: https://web.facebook.com/sov.hr/
Broj djelatnika: 17

 

Misija JU Sportski objekti Vukovar jest unapređenje sportske infrastrukture kroz uređenje i opremanje površina i građevina u kojima se provode sportske aktivnosti. Značajno doprinijeti razvoju sporta i sportske rekreacije a time i kvaliteti života i zdravlja građana.

Vizija JU Sportski objekti Vukovar jest pozicionirati grad Vukovar kao lokaciju vrhunskih sportskih i organizacijskih sposobnosti, razviti sportski turizam, osigurati razvoj i promidžbu lokalnog sporta i grada Vukovara.

OBJEKTI:  
PLIVALIŠTE VUKOVAR        
Adresa: Trg Dražena Petrovića bb,
32000 Vukovar
Tel: 032/540-430
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Web adresa: http://sov.hr/
Facebook: https://web.facebook.com/sov.hr/

Plivalište sadrži jednu bazensku školjku unutar same građevine, dimenzije 50*25m, što odgovara dimenzijama olimpijskog bazena, te dvije manje bazenske školjke na otvorenom pravokutnog 22×12 metara i ovalnog bazena sa masažerima i toboganom 25×15 metra. Dvije manje školjke su bazen za rekreaciju i obuku neplivača.
Osim plivačkih aktivnosti, uz dodatnu opremu moguće je provoditi i druge sportske, rekreacijske, zabavne i revijalne programe.
Uz dužu stranu bazena smješteno je gledalište.
Ostale sadržaje plivalište čine: Fitness dvorana na prvom katu (sa zasebnim svlačionicama i sanitarnim instalacijama) Sauna u podrumu (sa zasebnim svlačionicama i sanitarnim instalacijama) Administrativni prostori na prvom katu Komercijalni prostori u prizemlju (na položaju ispod tribina, s ulazima izvedenim s vanjske strane objekta) Restoran i bar na dvije razine (prizemlje i prvi kat) Sunčalište Komercijalno dvorište.

 

SPORTSKA DVORANA
Adresa: Trg Dražena Petrovića 2,
32000 Vukovar
Tel: 032/421-866
Email:Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Web adresa: http://sov.hr/

Sportska dvorana po namjeni je sportsko-komercijalni prostor, te je po karakteristikama sportsko-rekreacijske namjene.
Sadržaji koji se pružaju u sportskoj dvorani velika i mala dvorana namjenjena za sportska događanja kao što su utakmice( nogometne, košarkaške, odbojkaške, rukometne..) kako za sportske klubove tako i za rekreaciju stanovništva grada Vukovara.
Osim dvorana kao sadržaj je pristupačno kuglanje, kao i korištenje teretane kao oblik rekreacije.
U dvorani je još i dvorana za boksački klub kao i gimnastički klub.

 

SRC LIJEVA BARA
Adresa: Ul. Stanka Vraza 19B,
32000 Vukovar
Tel: 032/421-866
Email:Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Web: http://sov.hr/

Sportsko rekreacijski centar Lijeva bara sastoji se od vanjskih terena za košarku, nogomet tenis i odbojku, zgrade u kojoj se nalaze uređen prostor za borilačke sportove, društvene prostorije sa sanitarnim čvorom koje koriste udruge i klubovi grada Vukovara. Na samom ulazu nalazi se boćalište i parkirališni prostor. Lijeva bara oduvijek je bila okupljalište vukovarskih sportaša i rekreativaca kako na sportskim druženjima tako i na brojnim natjecanjima.

 

TENIS CENTAR VUKOVAR
Adresa: Sportska bb,
32000 Vukovar
Email:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Tel: 098/939-6468
Web: http://sov.hr/

Na teniskim terenima se odvijaju programi rekreacije, škole tenisa, natjecanja kroz turnire u svim uzrastima (djeca, rekreativci, veterani..), veteranska liga Slavonije i Baranje.
U dugoročnom planu je osiguravanje uvjeta za cjelogodišnjom mogućnošću održavanja svih teniskih aktivnosti i programa.

 

 

Početna konferencija projekta pod nazivom „Sportom kroz život“

pic 05Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Nositelj ovog projekta je Javna ustanova za upravljanje sportskim objektima Grada Vukovara „Sportski objekti Vukovar".

Opširnije...

Početna konferencija projekta INsport

pic 01Dana 14.5.2019.g. održana je početna konferencija vezana za projekt pod nazivom INsport.

Cilj projekta je povećati inkluziju djece i mladih s poteškoćama u razvoju u život zajednice kroz sport, osigurati veću dostupnost sportskih programa i sadržaja za djecu i mlade s poteškoćama u razvoju na području grada Vukovara.

Nositelj ovog projekta je Javna ustanova za upravljanje sportskim objektima Grada Vukovara „Sportski objekti Vukovar".

Nositelj ovog projekta je Javna ustanova za upravljanje sportskim objektima Grada Vukovara „Sportski objekti Vukovar".

Opširnije...

Sretan i blagoslovljen Uskrs želi Vam Javna ustanova za upravljanje sportskim objektima grada Vukova

pic 01Sretan i blagoslovljen Uskrs želi Vam Javna ustanova za upravljanje sportskim objektima grada Vukovara "Sportski objekti Vukovar"

Opširnije...

TEČAJ POSTANI SPASIOC

pic 01Povodom početka novog ciklusa osposobljavanja spasilaca za 2019. godinu od strane Službe spašavanja života na vodi Hrvatskog Crvenog križa, ovim putem pozivamo zainteresirane osobe da se prijave za tečajeve


Na dolje navedenom linku imate potrebne informacije o tečajevima i što sve treba napraviti, te se ujedno možete i prijaviti.
https://www.hck.hr/sto-radimo/spasavanje-zivota-na-vodi-i-ekoloska-zastita/programi-osposobljavanja/231

Opširnije...

2. ROĐENDAN PLIVALIŠTA VUKOVAR

pic 01Povodom obilježavanja druge godišnjice rada Plivališta Vukovar, u petak 1. ožujka 2019. godine Javna ustanova za upravljanje sportskim objektima grada Vukovara „Sportski objekti Vukovar" svim posjetiteljima poklanja BESPLATAN ULAZ NA BAZEN.

Opširnije...

ZIMSKI SPORTSKI KAMP

pic 01Javna ustanova za upravljanje sportskim objektima grada Vukovara "Sportski objekti Vukovar", u suradnji s Udrugom kineziologa grada Vukovara poziva svu zainteresiranu djecu osnovnih škola da se priključe u Zimski sportski kamp

Opširnije...

Događanja na klizalištu za vrijeme praznika

pic 01Svi zainteresirani mogu se prijaviti u besplatnu školu klizanja koju vodi prof. Teo Šteter u razdoblju od 27.12.2018 pa sve do 06.01.2019.g.

Opširnije...

PARAPLIVAČI NA PRIPREMAMA U VUKOVARU

pic 01Hrvatski paraplivači i ove godine borave u Vukovaru, gdje se pripremaju za nadolazeće Europsko prvenstvo u Dublinu, 13. – 19. kolovoza 2018.godine

Opširnije...

LJETNI SPORTSKI KAMP

pic 01Javna ustanova za upravljanje sportskim objektima grada Vukovara "Sportski objekti Vukovar" i Udruga kineziologa grada Vukovara pozivaju svu zainteresiranu djecu osnovnih škola da se priključe u LJETNI SPORTSKI KAMP.

Opširnije...

NOVI CIKLUS OSPOSOBLJAVANJA SPASILACA

pic 01Hrvatski Crveni križ započinje s ciklusom osposobljavanja spasilaca za rad na spasilačkim postajama diljem Hrvatske.

Opširnije...

Najbrži plivač u gradu Vukovaru 2018

pic 4Dana 4.5.2018. godine na Plivalištu Vukovar održano je školsko natjecanje u plivanju „Najbrži plivač u gradu Vukovaru 2018"

Opširnije...

Novi fitness program na Plivalištu Vukovar

pic 1Od 3. svibnja krećemo sa novim fitness programom "FIT BOX (fitness&boxing) - Upisi na recepciji Plivališta Vukovar, tel:032/540-430

Opširnije...

 

Copyright © 2009.- 2018. Grad Vukovar. Sva prava pridržana.

Uvjeti korištenja - E-mail uredništvu