JU Sportski objekti Vukovar

Ravnatelj: Ivan Szabo
Adresa: Trg Dražena Petrovića bb,
32000 Vukovar
Tel: 032/540-430
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Web adresa: http://sov.hr/
Facebook: https://web.facebook.com/sov.hr/
Broj djelatnika: 17

 

Misija JU Sportski objekti Vukovar jest unapređenje sportske infrastrukture kroz uređenje i opremanje površina i građevina u kojima se provode sportske aktivnosti. Značajno doprinijeti razvoju sporta i sportske rekreacije a time i kvaliteti života i zdravlja građana.

Vizija JU Sportski objekti Vukovar jest pozicionirati grad Vukovar kao lokaciju vrhunskih sportskih i organizacijskih sposobnosti, razviti sportski turizam, osigurati razvoj i promidžbu lokalnog sporta i grada Vukovara.

OBJEKTI:  
PLIVALIŠTE VUKOVAR        
Adresa: Trg Dražena Petrovića bb,
32000 Vukovar
Tel: 032/540-430
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Web adresa: http://sov.hr/
Facebook: https://web.facebook.com/sov.hr/

Plivalište sadrži jednu bazensku školjku unutar same građevine, dimenzije 50*25m, što odgovara dimenzijama olimpijskog bazena, te dvije manje bazenske školjke na otvorenom pravokutnog 22×12 metara i ovalnog bazena sa masažerima i toboganom 25×15 metra. Dvije manje školjke su bazen za rekreaciju i obuku neplivača.
Osim plivačkih aktivnosti, uz dodatnu opremu moguće je provoditi i druge sportske, rekreacijske, zabavne i revijalne programe.
Uz dužu stranu bazena smješteno je gledalište.
Ostale sadržaje plivalište čine: Fitness dvorana na prvom katu (sa zasebnim svlačionicama i sanitarnim instalacijama) Sauna u podrumu (sa zasebnim svlačionicama i sanitarnim instalacijama) Administrativni prostori na prvom katu Komercijalni prostori u prizemlju (na položaju ispod tribina, s ulazima izvedenim s vanjske strane objekta) Restoran i bar na dvije razine (prizemlje i prvi kat) Sunčalište Komercijalno dvorište.

 

SPORTSKA DVORANA
Adresa: Trg Dražena Petrovića 2,
32000 Vukovar
Tel: 032/421-866
Email:Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Web adresa: http://sov.hr/

Sportska dvorana po namjeni je sportsko-komercijalni prostor, te je po karakteristikama sportsko-rekreacijske namjene.
Sadržaji koji se pružaju u sportskoj dvorani velika i mala dvorana namjenjena za sportska događanja kao što su utakmice( nogometne, košarkaške, odbojkaške, rukometne..) kako za sportske klubove tako i za rekreaciju stanovništva grada Vukovara.
Osim dvorana kao sadržaj je pristupačno kuglanje, kao i korištenje teretane kao oblik rekreacije.
U dvorani je još i dvorana za boksački klub kao i gimnastički klub.

 

SRC LIJEVA BARA
Adresa: Ul. Stanka Vraza 19B,
32000 Vukovar
Tel: 032/421-866
Email:Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Web: http://sov.hr/

Sportsko rekreacijski centar Lijeva bara sastoji se od vanjskih terena za košarku, nogomet tenis i odbojku, zgrade u kojoj se nalaze uređen prostor za borilačke sportove, društvene prostorije sa sanitarnim čvorom koje koriste udruge i klubovi grada Vukovara. Na samom ulazu nalazi se boćalište i parkirališni prostor. Lijeva bara oduvijek je bila okupljalište vukovarskih sportaša i rekreativaca kako na sportskim druženjima tako i na brojnim natjecanjima.

 

TENIS CENTAR VUKOVAR
Adresa: Sportska bb,
32000 Vukovar
Email:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Tel: 098/939-6468
Web: http://sov.hr/

Na teniskim terenima se odvijaju programi rekreacije, škole tenisa, natjecanja kroz turnire u svim uzrastima (djeca, rekreativci, veterani..), veteranska liga Slavonije i Baranje.
U dugoročnom planu je osiguravanje uvjeta za cjelogodišnjom mogućnošću održavanja svih teniskih aktivnosti i programa.

 

 

I STUDENTI PLIVAJU

pic 01Plivanje predstavlja aktivnost kretanja živih bića kroz vodu, koja uključuje održavanje na površini vode i kretanje u željenom smjeru. Znanje plivanja čovjeku omogućuje da se njime koristi kao sredstvom sporta, razonode ili rekreacije

Opširnije...

Vukovar još jednom pokazao da ima veliko srce

pic 02U Sportskoj dvorani Borovo naselje održana je 1/8 finala Kupa Hrvatske u rukometu, u kojem su snage odmjerili igrači HRK „Borovo" i RK „PPD Zagreb". Ovim putem upućujemo čestitke našim rukometašima koji su pred punom dvoranom pokazali iznimnu motiviranost i fizičku spremnost.

Opširnije...

UPISI U VUKOVARSKU ŠKOLU SPORTA

vukovarska skola sporta plakatJavna ustanova za upravljanje sportskim objektima grada Vukovara „Sportski objekti Vukovar" u suradnji s „Udrugom kineziologa grada Vukovara" pozivaju svu zainteresiranu djecu na upis u „Vukovarsku školu sporta".

Opširnije...

Utakmica 1/8 finala Kupa hrvatske u rukometu HRK Borovo – RK PPD Zagreb

pic 01S punim pravom nam je skrenuta pozornost da u srijedu 31. siječnja na utakmicu dolazi i naš Vukovarac Damir Bičanić u dresu PPD Zagreba.

Opširnije...

Županijsko natjecanje u plivanju za osnovne škole

pic 125.01.2018. godine na bazenu Plivališta Vukovar održano je Županijsko natjecanje u plivanju za osnovne škole. Na natjecanju je sudjelovalo stotinjak plivača iz 6 škola

Opširnije...

1/8 finala Kupa hrvatske u rukometu HRK Borovo – RK PPD Zagreb

pic 01U 1/8 rukometnog Kupa hrvatske snage će odmjeriti HRK Borovo i RK PPD Zagreb. Utakmica će se odigrati dana 31.1.2018.g u 20 sati u Sportskoj dvorani „Borovo – Naselje", Trg Dražena Petrovića 2, 32000 Vukovar. Očekuje se vrlo zanimljiva utakmica s puno lijepih golova i obrana vratara.

Opširnije...

PK Dubrava ponovno na Plivalištu Vukovar

pic 6Tijekom prošlog tjedna u razdoblju od 15 – 20.1.2018. godine ugostili smo Plivački klub Dubrava koji je boravio u Vukovaru u sklopu zimskih plivačkih priprema .
Ukupno je boravilo 9 plivača u pratnji trenera g. Igora Berislavića.
Ovim putem želimo im iskazati zahvalnost što su odlučili pripreme odraditi na našem Plivalištu ali i u gradu Vukovaru te im želimo puno uspjeha u daljnjem radu ali i na nadolazećim natjecanjima.

Opširnije...

VK JADRAN U POSJETI VUKOVARU

pic 18U periodu od 16. -18.01.2018. g. vaterpolisti splitskog Jadrana u posjeti su našem gradu te su gosti vaterpolskog kluba Vukovar. Ovaj posjet predstavlja nastavak intenzivne suradnje dva kluba koju je započeo naš proslavljeni reprezentativac, a odnedavno i član splitskog Jadrana- Anđelo Šetka.

Opširnije...

VK JADRAN SPLIT NA PLIVALIŠTU VUKOVAR

pic 6Ugostili smo VK Jadran Split koji će boraviti u Vukovaru do 18.01. kada u sklopu regionalne A1 vaterpolo lige putuju u Beograd na utakmicu s VK Partizanom, a na bazenu Plivališta Vukovar odraditi će plivačke i vaterpolo treninge.

Opširnije...

Vaterpolo na Plivalištu Vukovar

pic 1U nedjelju 14.01.2018. na bazenu Plivališta Vukovar odigrati će se vaterpolo utakmica između VK Osijek i VK ZPK (mlađi juniori) u sklopu prvenstva RH za mlađe kategorije.s početkom u 14:00 sati.

Opširnije...

PPD Zagreb dolazi u Borovo!

pic 01HRK Borovo odličnom je igrom prošle godine izborio mjesto u osmini finala Kupa Hrvatske. a 07.02. u goste dolazi nevjerojatan protivnik, najveći rukometni klub u Hrvatskoj, PPD Zagreb.

Opširnije...

Plivačke pripreme na Plivalištu Vukovar

pic 6U 2018. godinu krenuli smo udarno i na bazenu je jako živo iako još traju zimski praznici. Osim Zimskog sportskog kampa za djecu osnovnih škola koji se provodi u Sportskoj dvorani i na bazenu, ugostili smo i dva plivačka kluba ( PK Novi Zagreb i PK Zadar) te Hrvatski plivački savez, koji će sa svojim plivačma/icama u narednih 2 tjedna odrađivati plivačke pripreme na Plivalištu Vukovar..

Opširnije...

 

Copyright © 2009.- 2017. Grad Vukovar. Sva prava pridržana.

Uvjeti korištenja - E-mail uredništvu