JU Sportski objekti Vukovar

Ravnatelj: Ivan Szabo
Adresa: Trg Dražena Petrovića bb,
32000 Vukovar
Tel: 032/540-430
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Web adresa: http://sov.hr/
Facebook: https://web.facebook.com/sov.hr/
Broj djelatnika: 17

 

Misija JU Sportski objekti Vukovar jest unapređenje sportske infrastrukture kroz uređenje i opremanje površina i građevina u kojima se provode sportske aktivnosti. Značajno doprinijeti razvoju sporta i sportske rekreacije a time i kvaliteti života i zdravlja građana.

Vizija JU Sportski objekti Vukovar jest pozicionirati grad Vukovar kao lokaciju vrhunskih sportskih i organizacijskih sposobnosti, razviti sportski turizam, osigurati razvoj i promidžbu lokalnog sporta i grada Vukovara.

OBJEKTI:  
PLIVALIŠTE VUKOVAR        
Adresa: Trg Dražena Petrovića bb,
32000 Vukovar
Tel: 032/540-430
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Web adresa: http://sov.hr/
Facebook: https://web.facebook.com/sov.hr/

Plivalište sadrži jednu bazensku školjku unutar same građevine, dimenzije 50*25m, što odgovara dimenzijama olimpijskog bazena, te dvije manje bazenske školjke na otvorenom pravokutnog 22×12 metara i ovalnog bazena sa masažerima i toboganom 25×15 metra. Dvije manje školjke su bazen za rekreaciju i obuku neplivača.
Osim plivačkih aktivnosti, uz dodatnu opremu moguće je provoditi i druge sportske, rekreacijske, zabavne i revijalne programe.
Uz dužu stranu bazena smješteno je gledalište.
Ostale sadržaje plivalište čine: Fitness dvorana na prvom katu (sa zasebnim svlačionicama i sanitarnim instalacijama) Sauna u podrumu (sa zasebnim svlačionicama i sanitarnim instalacijama) Administrativni prostori na prvom katu Komercijalni prostori u prizemlju (na položaju ispod tribina, s ulazima izvedenim s vanjske strane objekta) Restoran i bar na dvije razine (prizemlje i prvi kat) Sunčalište Komercijalno dvorište.

 

SPORTSKA DVORANA
Adresa: Trg Dražena Petrovića 2,
32000 Vukovar
Tel: 032/421-866
Email:Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Web adresa: http://sov.hr/

Sportska dvorana po namjeni je sportsko-komercijalni prostor, te je po karakteristikama sportsko-rekreacijske namjene.
Sadržaji koji se pružaju u sportskoj dvorani velika i mala dvorana namjenjena za sportska događanja kao što su utakmice( nogometne, košarkaške, odbojkaške, rukometne..) kako za sportske klubove tako i za rekreaciju stanovništva grada Vukovara.
Osim dvorana kao sadržaj je pristupačno kuglanje, kao i korištenje teretane kao oblik rekreacije.
U dvorani je još i dvorana za boksački klub kao i gimnastički klub.

 

SRC LIJEVA BARA
Adresa: Ul. Stanka Vraza 19B,
32000 Vukovar
Tel: 032/421-866
Email:Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Web: http://sov.hr/

Sportsko rekreacijski centar Lijeva bara sastoji se od vanjskih terena za košarku, nogomet tenis i odbojku, zgrade u kojoj se nalaze uređen prostor za borilačke sportove, društvene prostorije sa sanitarnim čvorom koje koriste udruge i klubovi grada Vukovara. Na samom ulazu nalazi se boćalište i parkirališni prostor. Lijeva bara oduvijek je bila okupljalište vukovarskih sportaša i rekreativaca kako na sportskim druženjima tako i na brojnim natjecanjima.

 

TENIS CENTAR VUKOVAR
Adresa: Sportska bb,
32000 Vukovar
Email:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Tel: 098/939-6468
Web: http://sov.hr/

Na teniskim terenima se odvijaju programi rekreacije, škole tenisa, natjecanja kroz turnire u svim uzrastima (djeca, rekreativci, veterani..), veteranska liga Slavonije i Baranje.
U dugoročnom planu je osiguravanje uvjeta za cjelogodišnjom mogućnošću održavanja svih teniskih aktivnosti i programa.

 

 

PARAPLIVAČI NA PRIPREMAMA U VUKOVARU

pic 01Hrvatski paraplivači i ove godine borave u Vukovaru, gdje se pripremaju za nadolazeće Europsko prvenstvo u Dublinu, 13. – 19. kolovoza 2018.godine

Opširnije...

LJETNI SPORTSKI KAMP

pic 01Javna ustanova za upravljanje sportskim objektima grada Vukovara "Sportski objekti Vukovar" i Udruga kineziologa grada Vukovara pozivaju svu zainteresiranu djecu osnovnih škola da se priključe u LJETNI SPORTSKI KAMP.

Opširnije...

NOVI CIKLUS OSPOSOBLJAVANJA SPASILACA

pic 01Hrvatski Crveni križ započinje s ciklusom osposobljavanja spasilaca za rad na spasilačkim postajama diljem Hrvatske.

Opširnije...

Najbrži plivač u gradu Vukovaru 2018

pic 4Dana 4.5.2018. godine na Plivalištu Vukovar održano je školsko natjecanje u plivanju „Najbrži plivač u gradu Vukovaru 2018"

Opširnije...

Novi fitness program na Plivalištu Vukovar

pic 1Od 3. svibnja krećemo sa novim fitness programom "FIT BOX (fitness&boxing) - Upisi na recepciji Plivališta Vukovar, tel:032/540-430

Opširnije...

Plivačke pripreme na Plivalištu Vukovar od 26.3. do 7.4.2018.

pic 01U razdoblju od 26. ožujka do 7. travnja 2018. godine na Plivalištu Vukovar ugostili smo tri plivačke ekipe koje bruse svoju formu za nadolazeća natjecanja.

Opširnije...

Otvorena kuglana u Sportskoj dvorani

pic 15Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava prvim je bacanjem kugle otvorio kuglanu u Sportskoj dvorani u Borovu Naselju. Kuglana je do sada bila na raspolaganju samo članovima kuglačkog kluba, no od danas mogu je koristiti svi zainteresirani građani.

Opširnije...

1. godina rada JUZUSOGV "Sportski objekti Vukovar"

pic 01Povodom obilježavanja prve godišnjice rada, Javna ustanova za upravljanje sportskim objektima grada Vukovara
"Sportski objekti Vukovar" dana 1. ožujka 2018. godine svim posjetiteljima poklanja BESPLATAN ULAZ NA BAZEN

Opširnije...

I STUDENTI PLIVAJU

pic 01Plivanje predstavlja aktivnost kretanja živih bića kroz vodu, koja uključuje održavanje na površini vode i kretanje u željenom smjeru. Znanje plivanja čovjeku omogućuje da se njime koristi kao sredstvom sporta, razonode ili rekreacije

Opširnije...

Vukovar još jednom pokazao da ima veliko srce

pic 02U Sportskoj dvorani Borovo naselje održana je 1/8 finala Kupa Hrvatske u rukometu, u kojem su snage odmjerili igrači HRK „Borovo" i RK „PPD Zagreb". Ovim putem upućujemo čestitke našim rukometašima koji su pred punom dvoranom pokazali iznimnu motiviranost i fizičku spremnost.

Opširnije...

UPISI U VUKOVARSKU ŠKOLU SPORTA

vukovarska skola sporta plakatJavna ustanova za upravljanje sportskim objektima grada Vukovara „Sportski objekti Vukovar" u suradnji s „Udrugom kineziologa grada Vukovara" pozivaju svu zainteresiranu djecu na upis u „Vukovarsku školu sporta".

Opširnije...

Utakmica 1/8 finala Kupa hrvatske u rukometu HRK Borovo – RK PPD Zagreb

pic 01S punim pravom nam je skrenuta pozornost da u srijedu 31. siječnja na utakmicu dolazi i naš Vukovarac Damir Bičanić u dresu PPD Zagreba.

Opširnije...

 

Copyright © 2009.- 2018. Grad Vukovar. Sva prava pridržana.

Uvjeti korištenja - E-mail uredništvu