J A V N I P O Z I V za dodjelu bespovratnih potpora projektima zadruga koji doprinose razvoju i unapređenju poljoprivredne proizvodnje i ruralnog prostora

 

J A V N I P O Z I V

za dodjelu bespovratnih potpora projektima zadruga koji doprinose razvoju i unapređenju poljoprivredne proizvodnje i ruralnog prostora

 

Opširnije...

Mladi rekli u čem' je problem

pic 01Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Sisak je u sklopu svog Erasmus+ projekta „U čem' je problem?" ispitao mišljenja mladih o problemima i izazovima s kojima se susreću u svakodnevnom životu i na tržištu rada.

Opširnije...

Plesni klub Mambo osvojio 1. mjesto

Balerine plesnog kluba Mambo osvojile su 1. mjesto na međunarodnom natjecanju Euro show dance challenge održanog prošli mjesec u Osijeku; u kategoriji mini kids mala grupa. Koreografiju potpisuje voditeljica plesnog kluba Mambo Irma Binec Dedić pod nazivom The Stars.

Opširnije...

Business cafe Vukovar

pic 04U suradnji s Vukovar Waterbus Bajadera, u duhu nadolazećeg Božića održano je posebno izdanje Business cafea u Vukovaru pod naslovom Kava koja povezuje na rijeci koja povezuje.

Opširnije...

IZLOŽBA "1991" AUTORA ZORANA FILIPOVIĆA

pic 01Izložba pod imenom „1991", autora Zorana Filipovića održat će se 30 studenog 2016. godine s početkom u 19.00 sati u u Gliptoteci HAZU, Zagreb, Medvedgradska 2.

Opširnije...

 

Copyright © 2009.- 2018. Grad Vukovar. Sva prava pridržana.

Uvjeti korištenja - E-mail uredništvu