Poziv za nominaciju - Volonterska nagrada 2018.

pic 01Dragi volonteri i organizatori volontiranja,
još jedna godina polako se bliži kraju. To znači da je zasigurno puno toga učinjeno, unaprjeđeno i razvijeno u našoj lokalnoj zajednici.

Nagradimo najbolje!

Opširnije...

Obavijest o prekidu vodoopskrbe zbog radova na prespajanju magistralnog vodoopskrbnog cjevovoda

Obavještavamo potrošače vode da će doći do prekida vodoopskrbe u noći sa utorka 17.07.2018. od ponoći 00:00 do srijedu 18.07.2018. u 06:00 sati ujutro. Bez opskrbe vodom ostat će Ulica Priljevo, centar Vukovara, gradska naselja Sajmište, Mitnica, Vučedol, prigradsko naselje Sotin i sva naselja u Općini Bogdanovci, Tompojevci i Negoslavci.

Opširnije...

J A V N I P O Z I V za dodjelu bespovratnih potpora projektima zadruga koji doprinose razvoju i unapređenju poljoprivredne proizvodnje i ruralnog prostora

 

J A V N I P O Z I V

za dodjelu bespovratnih potpora projektima zadruga koji doprinose razvoju i unapređenju poljoprivredne proizvodnje i ruralnog prostora

 

Opširnije...

Mladi rekli u čem' je problem

pic 01Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Sisak je u sklopu svog Erasmus+ projekta „U čem' je problem?" ispitao mišljenja mladih o problemima i izazovima s kojima se susreću u svakodnevnom životu i na tržištu rada.

Opširnije...

Plesni klub Mambo osvojio 1. mjesto

Balerine plesnog kluba Mambo osvojile su 1. mjesto na međunarodnom natjecanju Euro show dance challenge održanog prošli mjesec u Osijeku; u kategoriji mini kids mala grupa. Koreografiju potpisuje voditeljica plesnog kluba Mambo Irma Binec Dedić pod nazivom The Stars.

Opširnije...

 

Copyright © 2009.- 2018. Grad Vukovar. Sva prava pridržana.

Uvjeti korištenja - E-mail uredništvu