Održan X. novinarsko – književnički susret „Grad – to ste Vi“

pic 01U Gradskoj knjižnici Vukovar održan je X. Novinarsko – književnički susret Grad – to ste Vi", posvećen novinaru, ratnom izvjestitelju i književniku Siniši Glavaševiću u četvrtak, 20. studenoga 2014. godine.

Opširnije...

„OVČARA-BOL KOJA SE NIKAD NE ZABORAVLJA“

pic 01Udruga udovica hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Vukovar organizirala je i ove godine prigodni program na mjestu masovne grobnice na Ovčari pod nazivom „OVČARA-BOL KOJA SE NIKAD NE ZABORAVLJA"

Opširnije...

20. STUDENI - SJEĆANJE NA ŽRTVE SRPSKIH KONCENTRACIJSKIH LOGORA

pic 01Predsjednik HDLSKL-a –Ogranak Vukovar - Zdravko Komšić kaže da je kroz prihvatni centar Velepromet, osnovan u rujnu 1991. i zatvoren u ožujku 1992. godine, prošlo oko 10.000 zarobljenih vukovarskih branitelja i civila od kojih je oko 700 ubijeno, a mnogi se još vode kao nestali.

Opširnije...

7. MIMOHOD „VI STE NAŠ PONOS, MI SMO VAŠA SNAGA“

pic 01"Vi ste naš ponos, mi smo vaša snaga" – slogan je pod kojim je održan 7. Mimohod u organizaciji Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata.

Opširnije...

ŽRTVA BRANITELJA I CIVILA BOROVO NASELJA ZA DOMOVINU HRVATSKU

pic 01Obilježavanje 23. obljetnice stradanja hrvatskih branitelja i civila u vukovarsko gradskoj četvrti Borovo naselja održano je 19. studenoga u organizaciji Grada Vukovara i Udruge roditelja i obitelji zarobljenih i nasilno odvedenih hrvatskih branitelja „Vukovarske majke" i pod nazivom "Žrtva Borova naselja za domovinu".

Opširnije...

 

Copyright © 2009.- 2018. Grad Vukovar. Sva prava pridržana.

Uvjeti korištenja - E-mail uredništvu