Gradske tvrtke

OBAVIJEST O PREKIDU VODOOPSKRBE U NOĆI S ČETVRTKA, 7. PROSINCA NA PETAK 8., PROSINCA

Obavještavamo potrošače da će doći do prekida vodoopskrbe u noći s četvrtka, 07. prosinca 2017. godine na petak, 08. prosinca 2017. godine u vremenu od 21:00 sat do 6:00 sati ujutro

Opširnije...

U Poslovno-inovacijskom centru BIC Vukovar započela je s radom tvrtka I.TEH.2 – inženjering d.o.o.

I.TEH.2-Inženjering d.o.o nedavno je otvorena tvrtka koja se bavi izradom strukturalne radioničke dokumentacije za različite tipove brodova i čeličnih konstrukcija. Tvrtka ima sjedište u Poslovno-inovacijskom centru BIC Vukovar u kojem trenutno posluje

Opširnije...

Razvojna agencija Vukovar d.o.o. potpisala ugovore za provedbu projekata financiranih kroz E-impuls

pic 128. studenoga 2017. godine direktor Razvojne agencije Vukovar d.o.o. potpisao je ugovor za provedbu 5 projekata apliciranih na Javni poziv „E-impuls" u 2016. godini ukupne vrijednosti 2.096.293,75 kn.

Opširnije...

Posjet delegacije iz Ulma Poduzetničkom inkubatoru Vukovar

pic 01Održan je radni posjet predstavnika Das Startup – und Innovationszentrum der Region Ulm/Neu-Ulm, Inkubatora za startup-ove i inovativne tvrtke iz Ulma, Njemačka i predstavnika Grada Vukovara te Razvojne agencije Vukovar d.o.o.

Opširnije...

Obavijest o prekidu vodoopskrbe 20. srpnja 2017. godine

Obavještavamo potrošače da će doći do prekida vodoopskrbe u noći sa srijede na četvrtak 20. srpnja 2017.g., u vremenu od ponoći-00 sati do 05 sati

Opširnije...

Pokrenuta suradnja s ciljem jačanja civilnog društva grada Vukovara

Potpisan Sporazum o suradnja između Udruge roditelja djece s poteškoćama u razvoju Vukovarski leptirići i Razvojne agencije Vukovar d.o.o..

Opširnije...

GRADSKA TVRTKA KOMUNALAC DONIRALA RAČUNALA DJEČJEM VRTIĆU

pic 05"Odlučili smo ih donirati obrazovnim ustanovama jer smo željeli poslati poruku zajedništva budući da ovakvom suradnjom i međusobnim pomaganjem činimo naš grad boljim mjestom," istaknuo je Štrangarević

Opširnije...

SUDJELOVANJA NA DANIMA KREATIVNIH I KULTURNIH INDUSTRIJA – DKKI 2016 U DUBROVNIKU

pic 02U sklopu razvoja modela suradnje gradova Dubrovnika i Vukovara, s Dubrovačkom razvojnom agencijom d.o.o. – DURA organiziran je nastup delegacije iz Vukovara na događanju Dani kreativnih/kulturnih industrija.

Opširnije...

Rekonstrukcija kolektora u ulici Augusta Šenoe u Vukovaru CIPP metodom bez raskopavanja

Završeni su radovi rekonstrukcije kanalizacijskog kolektora u duljini od 240 m u ulici Augusta Šenoe u Vukovaru CIPP metodom bez raskopavanja. Radove je izvela tvrtka IND-EKO d.o.o. iz Rijeke.

Opširnije...

ZIMSKA SLUŽBA TVRTKE KOMUNALAC SPREMNA ZA NADOLAZEĆE VREMENSKE NEPOGODE

pic 05Gradska tvrtka Komunalac d.o.o. u suradnji s Gradom Vukovarom organizirala je smotru vozila zimske službe.

Opširnije...

Vodovod grada Vukovara dobio vozila vrijedna preko 4,3 milijuna kuna

pic 18Tvrtka „Vodovod grada Vukovara" od danas je bogatija za sedam vozila nabavljenih u sklopu projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture grada Vukovara".

Opširnije...

Obavještavamo potrošače vode da će dana 25.10.2016. doći do prekida vodoopskrbe u Sotinu

Obavještavamo potrošače vode da će dana 25.10.2016. (utorak) u vremenu od 08⁰⁰ do 13⁰⁰ sati doći do prekida vodoopskrbe u ulicama dr. Franje Tuđmana, dr. Ante Starčevića, Matije Gupca, Dunavska, Bana Josipa Jelačića, Plandište i A. G. Matoša u Sotinu.

Opširnije...

 

Copyright © 2009.- 2017. Grad Vukovar. Sva prava pridržana.

Uvjeti korištenja - E-mail uredništvu