Gradske ustanove

Vukovarski amateri pod vedrim nebom

pic 01Predstava "Čekaonica" odigrana je u petak, 12.7. u prolazu između Hrvatskog doma i Oranžerije

Opširnije...

KULTURNI ČETVRTAK U GRADSKOJ KNJIŽNICI VUKOVAR: KUD IVAN GORAN KOVAČIĆ LOVAS

pic 01U sklopu programskog ciklusa Kulturni četvrtak u Gradskoj knjižnici Vukovar u četvrtak, 4. srpnja 2019. godine u Ogranku Lovas predstavljen je dugogodišnji rad i djelovanja KUD-a Ivan Goran Kovačić iz Lovasa.

Opširnije...

Sportski objekti Vukovar: sportsko – zabavni sadržaji na bazenu

pic 01U utorak, 2. srpnja 2019. godine u Gradskoj knjižnici Vukovar Ogranak Borovo naselje održano je edukativno predavanje pod nazivom „Sportski objekti Vukovar: sportsko – zabavni sadržaji na bazenu.

Opširnije...

SVEČANO PODIZANJE ZELENE ZASTAVE

pic 02Dječji vrtić Vukovar I, Područni objekt Leptirići, dobio je status Eko vrtića, a mali vrtićanci, odgojiteljice i roditelji proslavili su to svečanim podizanjem Zelene zastave.

Opširnije...

ZMAJ HELIOT U ŠIBENIKU

pic 06Predstava Scene Martin gostovala na 59. Međunarodnom dječjem festivalu

Opširnije...

GUDAČKI KVARTET „CADENZA ZAGREB“ ODRŽAO KONCERT U CRKVI SV. FILIPA I JAKOVA

pic 04U organizaciji Gradskog muzeja Vukovar, Hrvatskog doma Vukovar i Franjevačkog samostana Vukovar u četvrtak 20. lipnja 2019. u crkvi sv. Filipa i Jakova održan je koncert Gudačkog kvarteta »Cadenza Zagreb».

Opširnije...

Ljetno dežurstvo - Dječji vrtić Vukovar II

pic 01Nakon provedene ankete s roditeljima o potrebama rada vrtića tijekom mjeseca srpnja i kolovoza, Dječji vrtić Vukovar II organizirao je odgojno-obrazovni rad u dvije jasličke i dvije vrtićke skupine.

Opširnije...

OTVORENA IZLOŽBA OSIJEK NA UDARU BRUTALNE AGRESIJE

pic 07Povodom Dana državnosti Republike Hrvatske 25. 6. 2019. u Gradskom muzeju Vukovar u Galeriji Oranžerija u organizaciji braniteljske udruga Heroji Osijeka
u petak 20.6.2019. predstavljena je multimedijalna izložba OSIJEK NA UDARU BRUTALNE AGRESIJE, autora Zlatka Dernaja, ratnog načelnika inženjerije i predsjednika braniteljske udruge Heroji Osijeka.

Opširnije...

PROMOCIJA KNJIGE

pic 03U utorak 18. lipnja u 19h održana je promocija knjige Islamska arhitektura i umjetnost u Hrvatskoj arhitekata Zlatka Karača i Alena Žunića u Dvorani vlastelinstva Gradskog muzeja Vukovar.

Opširnije...

Kolonija dječjeg prijateljstva

pic 03Dječji vrtić Vukovar II sudjelovao je na međunarodnoj manifestaciji "Kolonija dječjeg prijateljstva".
Ova manifestacija je tradicionalna manifestacija susreta predškolskih ustanova iz regije i svake godine se održava u drugom gradu Kolonije.

Opširnije...

NOVA DIGITALNA ZBIRKA – THE BATA SALESMAN

pic 03Osnivanjem tvornice Bata u Borovu započelo je i razdoblje pokretanja značajnog niza novina koje su danas dragocjen izvor za povijesna istraživanja i upoznavanje svih oblika društvenog života na ovom području.

Opširnije...

KAD SE MALE RUKE SLOŽE

pic 06Suradnja DV Vukovar I i Proni centra na uređenju vrtićkog dvorišta u PO Leptirić

Opširnije...

 

Copyright © 2009.- 2018. Grad Vukovar. Sva prava pridržana.

Uvjeti korištenja - E-mail uredništvu