Gradske ustanove

BESPLATNA ŠKOLA KLIZANJA

pic 07Tijekom posljednja dva tjedna, predškolaci DV Vukovar I, sudjelovali su u besplatnoj školi klizanja koju je omogućio Grad Vukovar.

Opširnije...

Mir Božji-Hristos se rodi!

pic 08U Dječjem vrtiću Vukovar II s djecom su organizirane aktivnosti na upoznavanju pravoslavnih tradicijskih običaja vezanih uz najradosniji praznik-Božić.

Opširnije...

SRETNA NOVA GODINA!

pic 01U nedjelju, 23. prosinca Hrvatski dom Vukovar zaključio je svoj program u 2018. godini

Opširnije...

NASTUP NA MALOJ POLNOĆKI

pic 01Djeca vjerske skupine Božje ovčice (PO Mitnica) i djeca koja pohađaju kraći vjerski program u Centralnom objektu su ovogodišnji Badnjak uvelilačala svojim nastupom na maloj (dječjoj) polnoćki.

Opširnije...

NASTUP SKUPINE ZEČIĆI U HRVATSKOM DOMU

pic 01Djeca odgojne skupine Zečići (PO Mitnica), prigodnom dramskom izvedbom, sudjelovala u zatvaranju adventskih svečanosti u Hrvatskom domu

Opširnije...

OBILJEŽEN DAN VRTIĆA I DVADESETI ROĐENDAN

pic 03Djeca i zaposlenici u Dječjem vrtiću Vukovar II obilježili su uoči praznika Svetog Nikole Dan vrtića i dvadeseti rođendan

Opširnije...

Božićno druženje u skupini Patkice

pic 03Božićno druženje u skupini Patkice održano je 12.12.

Opširnije...

ZIMSKI SPORTSKI KAMP

pic 01Javna ustanova za upravljanje sportskim objektima grada Vukovara "Sportski objekti Vukovar", u suradnji s Udrugom kineziologa grada Vukovara poziva svu zainteresiranu djecu osnovnih škola da se priključe u Zimski sportski kamp

Opširnije...

Događanja na klizalištu za vrijeme praznika

pic 01Svi zainteresirani mogu se prijaviti u besplatnu školu klizanja koju vodi prof. Teo Šteter u razdoblju od 27.12.2018 pa sve do 06.01.2019.g.

Opširnije...

Vukovarski park znanosti

pic 01...gdje znanost postaje zabava...
Šetnica uz Vuku oplemenjena je s 3 interaktivna znanstvena i edukativna eksponata od kojih svaki pokazuje i dokazuje zanimljive pojave iz područja fizike.

Opširnije...

DVIJE GODINE RADA VJERSKOG PROGRAMA U DJEČJEM VRTIĆU VUKOVAR I

pic 01Dječji vrtić Vukovar I, u sklopu svog rada već dvije godine provodi vjerski program u PO Mitnica i Centralnom objektu. Svoj rad - djeca su prezentirala i đakovačko-osječkom nadbiskupu i metropolitu, Đuri Hraniću.

Opširnije...

OTVORENA IZLOŽBA ZDRAVKA DVOJKOVIĆA

pic 0712. prosinca u Mramornoj dvorani dvorca Eltz otvorena je izložba povjesničara umjetnosti, muzejskog savjetnika i voditelja Zbirke Bauer, sada u mirovini Zdravka Dvojkovića.

Opširnije...

 

Copyright © 2009.- 2018. Grad Vukovar. Sva prava pridržana.

Uvjeti korištenja - E-mail uredništvu