Gradske ustanove

UPOZNAJMO KULTURNE INSTITUCIJE i MUZEJ U KINETIČKOM PIJESKU 16.4.2018.

pic 3Dana 16. travnja 2018. godine u Gradskom muzeju Vukovar održano je edukativno vodstvo za učenike 2. razreda O.Š. Mitnica na temu UPOZNAJMO KULTURNE INSTITUCIJE i pedagoška igraonica MUZEJ U KINETIČKOM PIJESKU.

Opširnije...

Muzej u kinetičkom pijesku 11.4.2018.

pic 2Dolaskom proljeća i toplijih dana u Gradskom muzeju Vukovar od 2014. godine održavaju se pedagoške igraonice Muzej u kinetičkom pijesku. Dana 11. travnja 2018. godine na igraonicu su došla djeca prvog i drugog razreda O.Š. Nikole Andrića.

Opširnije...

Plivačke pripreme na Plivalištu Vukovar od 26.3. do 7.4.2018.

pic 01U razdoblju od 26. ožujka do 7. travnja 2018. godine na Plivalištu Vukovar ugostili smo tri plivačke ekipe koje bruse svoju formu za nadolazeća natjecanja.

Opširnije...

USKRŠNJA PREDSTAVA U CENTRALNOM OBJEKTU DJEČJEG VRTIĆA 1

pic 06U Dječjem vrtiću Vukovar 1, Centralni objekt, održana je predstava "Četiri znatiželjna zečića"

Opširnije...

Plan nabave Dječjeg vrtića Vukovar II za 2018

Plan nabave Dječjeg vrtića Vukovar II za 2018

Opširnije...

Hrvatske autentične igračke u GMV 27.3.2018.

pic 2U Organizaciji Gradskog muzeja Vukovar i Udruge za projektni menadžment u kulturi – poVUci za kulturu dana 27. ožujka 2018. godine održana je pedagoška radionica Hrvatske autentične igračke – HAI (Pagus, Zvutka, Čičulin, Znatiželjna nit).

Opširnije...

Otvorena kuglana u Sportskoj dvorani

pic 15Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava prvim je bacanjem kugle otvorio kuglanu u Sportskoj dvorani u Borovu Naselju. Kuglana je do sada bila na raspolaganju samo članovima kuglačkog kluba, no od danas mogu je koristiti svi zainteresirani građani.

Opširnije...

U sklopu Lutkarskog proljeća u Hrvatskom domu održane su radionice za odgojitelje i učitelje

pic 9U sklopu Lutkarskog proljeća u Hrvatskom domu održane su radionice za odgojitelje i učitelje, pod vodstvom Margarete Peršić, slobodne umjetnice

Opširnije...

1. godina rada JUZUSOGV "Sportski objekti Vukovar"

pic 01Povodom obilježavanja prve godišnjice rada, Javna ustanova za upravljanje sportskim objektima grada Vukovara
"Sportski objekti Vukovar" dana 1. ožujka 2018. godine svim posjetiteljima poklanja BESPLATAN ULAZ NA BAZEN

Opširnije...

Muzej u učionici - terenska nastava - O.Š. B. Zadre

pic 1Dana 21. veljače 2018. godine u suradnji Gradskog muzeja Vukovar i O.Š. Blage Zadre održana je terenska nastava za 5. razred.

Opširnije...

I STUDENTI PLIVAJU

pic 01Plivanje predstavlja aktivnost kretanja živih bića kroz vodu, koja uključuje održavanje na površini vode i kretanje u željenom smjeru. Znanje plivanja čovjeku omogućuje da se njime koristi kao sredstvom sporta, razonode ili rekreacije

Opširnije...

Osmijeh na dar

pic 3Članovi Humanitarne fondacije „Osmeh na dar" posjetili su djecu polaznike Dječjeg vrtića Vukovar II. Osnovni cilj posjete bio je razveseliti i usrećiti male vukovarce i vukovarke poklonima iznenađenja, koji će kod djece izazvati uzbuđenje, radost iščekivanja i osmijeh na licu.

Opširnije...

 

Copyright © 2009.- 2018. Grad Vukovar. Sva prava pridržana.

Uvjeti korištenja - E-mail uredništvu