Gradske ustanove

PIDŽAMA PARTY U DV VUKOVAR I

pic 01Da se zabava u vrtiću ne događa samo dok roditelji rade – dokazuje i pidžama party organiziran u Centralnom objektu DV Vukovar I

Opširnije...

NIJE SVE U SLAVONIJI RAVNO

pic 09Da se planinariti može i u ''ravnoj'' Slavoniji – pokazali su djeca iz skupina Maslačak i Ljubičice (PO Leptirić, DV Vukovar I) osvojivši najviši vrh Fruške gore u RH.

Opširnije...

KRENULI OBILASCI HOLOGRAMA

Turistički vodič Dubravko Žuvić doveo prve skupine u Ružičkinu kuću

Opširnije...

PROJEKT ''ŠKOLE ZA AFRIKU'' U CENTRALNOM OBJEKTU

pic 06Suradnja s UNICEFOM na projektu ''Škole za Afriku'' i provođenje projekta i u skupini ''Pčelice'' (Centralni objekt) DV Vukovar I.

Opširnije...

ŽIVJETI UZ RIJEKU

pic 02Djeca iz područnog objekta ''Leptirić'', skupina Maslačak otkrivaju sve važnosti života uz rijeku. Cilj projekta je obogatiti dječju spoznaju o blagodatima odrastanja i življenja uz rijeku. Cijeli projekt je dio eko rada te predstavlja korak u dobivanju statusa ekovrtića, a podignut je i na internacionalnu razinu putem eTwinninga.

Opširnije...

Vrtićko vjenčanje

pic 04Baš kao i na pravom vjenčanju, mladenci su razmijenili vjenčano prstenje, zasvirala je glazba, a svatovi su zapjevali i zaplesali.
Ispoštovani su svi tradicijski običaji-kićenje uzvanika, kupovina mlade, kumovi, matičar, buket i svadbena torta.

Opširnije...

DANAS NOSIMO RUŽIČASTO

pic 02DV Vukovar I se priključio obilježavaju Dana ružičastih majica i time osvještavamo važnost u borbi protiv vršnjačkog nasilja.

Opširnije...

PLANINARSKE PRIPREME

pic 01Skupine Maslačak i Ljubičice (PO Leptirić, DV Vukovar I) počinju se pripremati za osvajanje najvišeg vrha Fruške gore u Hvatskoj. Na tom putu nam pomaže Igor Mihelić, predsjednik Hrvatskog planinarskog društva ''Vučedol".

Opširnije...

ZBRKANA PRIČA

pic 05Odojitelji DV Vukovar I izvode predstavu za vrtićku djecu, a 2.ožujka, u sklopu manifestacije ''Maškare u Vukovaru'' i za svu ostalu djecu grada Vukovara.

Opširnije...

2. ROĐENDAN PLIVALIŠTA VUKOVAR

pic 01Povodom obilježavanja druge godišnjice rada Plivališta Vukovar, u petak 1. ožujka 2019. godine Javna ustanova za upravljanje sportskim objektima grada Vukovara „Sportski objekti Vukovar" svim posjetiteljima poklanja BESPLATAN ULAZ NA BAZEN.

Opširnije...

URUČENJE NAGRADE GRADSKOJ KNJIŽNICI VUKOVAR

pic 03U povodu obilježavanja ovogodišnjega Dana Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu, u Knjižnici je 22. veljače upriličena svečanost kojoj su nazočili brojni ugledni predstavnici akademskoga, kulturnoga i političkoga života Hrvatske.

Na svečanosti Gradskoj knjižnici Vukovar uručena je zahvalnica za uspješnu suradnju i izniman doprinos nacionalnom projektu „Kreativna nadogradnja digitalnog sadržaja knjižnice: mreža virtualnih izložbi".

Opširnije...

21.02.- Međunarodni dan maternjeg jezika

pic 07Jedna od ključnih kompetencija važnih za cjeloživotno učenje, koju je prema Nacionalnom Kurikulumu za rani i predškolski odgoj i obrazovanje potrebno poticati i razvijati od najranije dobi, je komunikacija na maternjem jeziku.

Opširnije...

 

Copyright © 2009.- 2018. Grad Vukovar. Sva prava pridržana.

Uvjeti korištenja - E-mail uredništvu