PRODAJA ULAZNICA ZA SVEČANU SINJSKU ALKU U PROSTORIJAMA TZ VUKOVAR

1-UlaznicaProdaja ulaznica za navedena mjesta će se vršiti od sutra, 25. travnja u 8.00 sati u prostorijama Turističke zajednice Grada Vukovara na adresi J. J. Strossmayera 15.

Opširnije...

ONLINE PRODAJA ULAZNICA ZA SVEČANU SINJSKU ALKU U VUKOVARU

1-UlaznicaProdaja ulaznica putem internet prodaje biti će dostupna 5 dana (18.travnja – 22. travnja) ili do trenutka prodaje svih ulaznica koje su dostupne unutar sustava za prodaju ulaznica - Discover.hr .

Opširnije...

PREDSTAVLJENA SVEČANA SINJSKA ALKA U VUKOVARU

pic 12„Pozivamo sve domoljube i ljubitelje hrvatske kulture i tradicije da nam se pridruže u ovome povijesnome trenutku te s nama još jednom proslave hrvatsko zajedništvo," pozvao je gradonačelnik Penava.

Opširnije...

ZAPOČINJU RADOVI NA POSTAVLJANJU TRKALIŠTA

pic 01Grad Vukovar od 1. travnja započinje s radovima na postavljanju trkališta na lokaciji Županijska ulica za povijesnu Svečanu Sinjsku alku koja se u našem gradu održava 6. svibnja.

Opširnije...

HRVATSKA RADIOTELEVIZIJA IZRAVNO ĆE IZ VUKOVARA PRENOSITI SVEČANU SINJSKU ALKU

pic 01Gradonačelnik grada Vukovara Ivan Penava i glavni ravnatelj Hrvatske radiotelevizije Kazimir Bačić u Dvorcu Elts su potpisali Ugovor o pravima i obvezama u svezi s radijskim i televizijskim snimanjem, radijskim i televizijskim izravnim prijenosom te korištenjem radijske i televizijske snimke Svečane Sinjske alke u Vukovaru koja će se održati 6. svibnja ove godine.

Opširnije...

GRAD ZAGREB POMAŽE U ORGANIZACIJI SVEČANE SINJSKE ALKE U VUKOVARU

pic 01Delegacija Grada Vukovara na čelu s gradonačelnikom Ivanom Penavom sastala se s gradonačelnikom Grada Zagreba Milanom Bandićem. Tema sastanka bila je organizacija Svečane Sinjske alke u Vukovaru.

Opširnije...

POTPISANA POVELJA O ODRŽAVANJU SINJSKE ALKE U VUKOVARU

pic 07Grad Vukovar i Viteško alkarsko društvo potpisali su Povelju kojom se potvrdila organizacija Svečane Sinjske alke u Vukovaru.

Opširnije...

 

Copyright © 2009.- 2017. Grad Vukovar. Sva prava pridržana.

Uvjeti korištenja - E-mail uredništvu