Civilno društvo

Razmjena mladeži

pic 03U sklopu projekta „Razmjena mladeži i kamp" organizacije Lions club Internacional, Lions klub Vukovar je tijekom srpnja bio host-domaćin za dvije mlade osobe iz Finske i Italije. Također, u isto vrijeme klub sponzor za odlazak dvoje mladih vukovaraca u Švicarsku i Grčku.

Opširnije...

Skrb za stare i nemoćne – potreba uvođenja novih modela

pic 01„Lions klub Vukovar, nositelj projekta u suradnji sa Centrom Primum provodi projekt Halo pomoć na području grada Vukovara već treću godinu zaredom. Grad Vukovar je prepoznao i uključio se u ovaj inovativni oblik izvaninstitucionalne skrbi koji omogućuje duži ostanak u vlastitom domu, neovisno življenje i sigurnost starijim osobama te i na ovaj način iskazao brigu i skrb za najstarije sugrađane", istaknula je Ivana Buday, voditeljica projekta.

Opširnije...

VuBassummer u Radničkom domu Vukovar

pic 01Vukovarski program VuBass ugostio poznati hip hop dvojac Krankšvester

Opširnije...

Održan sastanak na projektu „Unapređenjem menadžmenta volontera do kvalitetnijih socijalnih usluga

pic 01Udruga osoba s intelektualnim teškoćama Istre, kao nositelj projekta, zajedno sa partnerima u projektu Udrugom za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica" Vukovar i Udrugom osoba s intelektualnim teškoćama „Suncokret" Nova Gradiška, te partnerskim javnim ustanovama na projektu Centrom za socijalnu skrb Pula i Općom županijskm bolnicom Vukovar i bolnicom hrvatskih veterana, provodi projekt pod nazivom „Unapređenjem menadžmenta volontera do kvalitetnijih socijalnih usluga u zajednici"

Opširnije...

GOLUBICA NA VIRU

pic 05Udruga za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica" Vukovar organizirala je sportsko-rekreativno-zdravstveni kamp Vir 2017 od 02. – 11. srpnja 2017. godine u odmaralištu Crvenog križa Pakrac „Cvrčak" na otoku Viru

Opširnije...

PROVEDBA PROGRAMA „MOŽEMO I MI“ U GOLUBICI

pic 10Udruga za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica" Vukovar održala je javnu prezentaciju trogodišnjeg programa pod nazivom „MOŽEMO I MI" - Problemi i zadovoljavanje osoba s invaliditetom dana 21. srpnja 2017. godine u prostoru Udruge na adresi Velebitska 16a u Vukovaru. Nositelj ovog programa je Udruga za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica" Vukovar,

Opširnije...

Tomatis metoda u Vukovaru

pic 8Zaklada Novo Sutra omogućila je Jeleni Frančišković iz Udruge roditelja djece s poteškoćama u razvoju Vukovarski leptirići edukaciju u Parizu i kupnju opreme za Tomatis metodu.

Opširnije...

MASAŽA ZA ČLANOVE UDRUGE INVALIDA RADA VUKOVAR

pic 01Za članove udruge jednom tjedno masaza tjela besplatno.Maserka radi volonterski.

Opširnije...

HKGD Dunav uspješno organizirao 9.susrete folklornih društava u povodu međunarodnog Dana Dunava

pic 1Povodom obilježavanja Međunarodnog dana Dunava u Vukovaru, u subotu 24.lipnja, održana je manifestacija ''DUNAV SVOME GRADU'' – 9.SUSRETI FOLKLORNIH DRUŠTAVA U GRADU VUKOVARU , u organizaciji Hrvatskog kulturno-glazbenog društva ''DUNAV'' Vukovar

Opširnije...

Dani mladih uz YPGD

pic 1Mirovna grupa mladih Dunav 08.lipnja 2017. sudjelovala je na Danima mladlih

Opširnije...

OPERATIVKA - održana drugi tematska javna rasprava "BLA-BLA utorak"

pic 2Druga tematska javna rasprava, pod nazivom "BLA-BLA utorak", održana je 13. lipnja 2017. godine u prostoru Hrvatskog zavoda za zapošljavanje – Područni ured Vukovar (CISOK) u sklopu projekta "Operativka" kroz program Erasmus+ financiran sredstvima Europske unije.

Opširnije...

Mirovna grupa mladih promovirala EVS u Strukovnoj školi Vukovar

pic 1Mirovna grupa mladih promovirala EVS u Strukovnoj školi Vukovar

Opširnije...

 

Copyright © 2009.- 2017. Grad Vukovar. Sva prava pridržana.

Uvjeti korištenja - E-mail uredništvu