Civilno društvo

B.a.B.e. sudjeluju u obilježavanju Dana otvorenih vrata udruga

pic 01Povodom Dana otvorenih vrata udruga, 25.5.2018. godine u VIMIO-u (fra Antuna Tomaševića 6, Vukovar), od 11 do 13 h, djelatnice B.a.B.e informirat će građanke i građane o radu udruge te dogovarati besplatne usluge pravnog i psihosocijalnog savjetovanja.

Opširnije...

„MOŽEMO I MI“ - 9. SUSRETI KLUBOVA OSOBA S INTELEKTUALNIM TEŠKOĆAMA

pic 10Udruga za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica" Vukovar sa članovima Kluba rekreativaca s IO u sklopu programa "MOŽEMO I MI" sudjelovala je dana 19. svibnja 2018. godine na 9. Susretima klubova osoba s intelektualnim teškoćama koji su održani u Karlovcu

Opširnije...

Golubica obilježila Nacionalni dan osoba s intelektualnim teškoćama 16.05.2018. godine

pic 3U okviru godišnje manifestacije obilježavanja „Dana otvorenih vrata udruga" s ciljem informiranja javnosti o radu udruge lokalnoj i široj zajednici, Udruga za osobe s intelektualnim oštećenjima „Golubica" Vukovar obilježila je Nacionalni dan osoba s intelektualnim teškoćama. Udruga je otvorila svoja vrata i pozvala sve zainteresirane u svoje prostore kako bi pokazali gdje su, tko su, što rade....

Opširnije...

UPOZNAJ SREDNJE ŠKOLE - Čajanka sa srednjoškolcima! :)

pic 510.svibnja 2018.godine Europski dom Vukovar je u prostoru Gradske knjižnice Vukovar, odjel za mlade Spajalica organizirao aktivnost UPOZNAJ SREDNJE ŠKOLE - Čajanka sa srednjoškolcima! :)

Opširnije...

"MOŽEMO I MI" - TREĆI MEĐUNARODNI MITING U ZDRUŽENOJ ATLETICI PULA 2018.

pic 2Udruga za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica" Vukovar sudjelovala je s korisnicima „Kluba rekreativaca s intelektualnim oštećenjem", osnovanim programom „Možemo i mi" financiranog od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku na Trećem međunarodnom mitingu u združenoj atletici Pula 2018.., održanom 07. i 08.05.2018. godine u Puli.

Opširnije...

„MOŽEMO I MI“ – TURNIR U KUGLANJU OSOBA S INTELEKTUALNIM OŠTEĆENJEM 2018

pic 01Udruga za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica" Vukovar u sklopu programa pod nazivom „Možemo i mi", kojeg financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, kojeg provodi u partnerstvu sa Gradom Vukovarom, JU Sportski objekt Vukovar i Centrom za socijalnu skrb Vukovar organizirala je turnir u kuglanju.

Opširnije...

„MOŽEMO I MI“ – PRVENSTVO HRVATSKE U BOWLINGU ZA OSOBE S INTELEKTUALNIM TEŠKOĆAMA

pic 1Udruga za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica" Vukovar sudjelovala je s korisnicima „Kluba rekreativaca s intelektualnim oštećenjem", osnovanim programom „Možemo i mi" na Prvenstvu Hrvatske u bowlingu za osobe s intelektualnim teškoćama 2018., održanom 27. i 28.03.2018. godine u Bowling Clubu u Zagrebu.

Opširnije...

GOLUBICA POTPISALA UGOVOR O SUFINANCIRANJU PROGRAMA ZA INOVATIVNO ZAPOŠLJAVANJE

Predsjednica UZOSIO GOLUBICA Vukovar gđa Ivana Azenić Dubravčić, dana 26. ožujka 2018. godine u prostorijama Hotela International u Zagrebu prisustvovala je svečanom potpisivanju Ugovora o sufinanciranju programa za inovativno zapošljavanje po Javnom natječaju za dodjelu sredstava za programe inovativnog zapošljavanja za 2017. godinu raspisanog od Zavoda za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom.

Opširnije...

GOLUBICU POSJETILI MLADI U OKVIRU PROJEKTA "MLADI UJEDINJENI U MIRU"

pic 01U okviru aktivnosti vikend posjeta koji je dio projekta "Mladi ujedinjeni u miru" u organizaciji Europskog doma Vukovar dana 17. ožujka 2018. godine u prostoru Udruge za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica" Vukovar posjetili su nas mladi iz Srebrenice, Tuzle, Gornjeg Vakufa-Uskoplja, Vukovara i Sombora.

Opširnije...

GOLUBICA NA STRUČNOM MULTIDISCIPLINARNOM SAVJETOVANJU ZA KINEZIOLOŠKI RAD S OSOBAMA S IO

pic 1Predstavnici Udruge za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica" Vukovar sudjelovali su na trodnevnom 14. – om Stručnom multidisciplinarnom savjetovanju za kineziološki rad s osobama s intelektualnim teškoćama koje je održano u Top – termama Topusko od 07. do 09. ožujka 2018. godine u organizaciji Športskog društva Specijalni športovi „Luč"

Opširnije...

DONACIJA INFORMATIČKE OPREME „GOLUBICI“

pic 1Prigodom Dana hrvatskih branitelja Vukovara u prostorima Udruge za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica" Vukovar, korisnicima Udruge uručena je informatička oprema i to 14 Samsung tableta te oprema nužna za korištenje bežičnog Interneta (wireless Internet mreža).

Opširnije...

Obilježen Međunarodni dan žena

pic 5Danas je Međunarodni dan žena.

Opširnije...

 

Copyright © 2009.- 2018. Grad Vukovar. Sva prava pridržana.

Uvjeti korištenja - E-mail uredništvu