Civilno društvo

REGIONALNO NATJECANJE U KUGLANJU OSOBA S INTELEKTUALNIM OŠTEĆENJEM 2019

pic 10Povodom obilježavanja Nacionalnog dana osoba s intelektualnim teškoćama Udruga za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica" Vukovar organizirala je Regionalno natjecanje u kuglanju za osobe s intelektualnim oštećenjem kojem je nazočio i zamjenik gradonačelnika Grada Vukovara Marijan Pavliček.

Opširnije...

ZAPOSLENICI UZOSIO GOLUBICA VUKOVAR NA STUDIJSKOM PUTOVANJU U ISTRU

pic 09U okviru projekta Unapređenjem menadžmenta volontera do kvalitetnijih socijalnih usluga u zajednici od 01. do 04.05.2019. održano je studijsko putovanje zaposlenika iz organizacija civilnoga društva iz Vukovara u Istru. Tijekom boravka u Istri sudionici studijskog putovanja iz Vukovara obišli su inkluzivne volonterske aktivnosti osoba s intelektualnim teškoćama u Puli i Labinu te su pritom posjetili Poludnevni boravak u Labinu, Udrugu za zapošljavanje osoba s invaliditetom INPROMO iz Labina, Udrugu Art studio iz Pule, Nogometni klub Uljanik te Udrugu osoba s intelektualnim teškoćama Istre.

Opširnije...

„MOŽEMO I MI“ - 10. SUSRETI UDRUGA OSOBA S INTELEKTUALNIM TEŠKOĆAMA

pic 01Udruga za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica" Vukovar sa članovima Kluba rekreativaca s IO u sklopu programa "MOŽEMO I MI" sudjelovala je dana 27. travnja 2019. godine na 10. Susretima udruga osoba s intelektualnim teškoćama koji su održani u Daruvaru.

Opširnije...

Kreativna radionica o narodnim nošnjama

pic 02U petak 12. travnja u organizaciji Europskog doma Vukovar u Školi primijenjene umjetnosti i dizajna Osijek, održana je kreativna radionica s temom narodnih nošnji

Opširnije...

"MOŽEMO I MI"- ČETVRTI MEĐUNARODNI MITING U ZDRUŽENOJ ATLETICI PULA 2019.

pic 01Udruga za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica" Vukovar sudjelovala je s korisnicima „Kluba rekreativaca s intelektualnim oštećenjem", osnovanim programom „Možemo i mi", financiranog od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku na Četvrtom međunarodnom mitingu u združenoj atletici koji se održavao od 08. i 09. travnja 2019. godine u Puli.

Opširnije...

Mirovna grupa mladih Dunav predstavila Europske snage solidarnosti

pic 02Mirovna grupa mladih Dunav predstavila je novi program Europskih snaga solidarnosti

Opširnije...

Održana "Kava sa studentima"

pic 01U organizaciji Europskog doma Vukovar, dana 18.ožujka 2019.godine održana je "Kava sa studentima".

Opširnije...

ŽELJKA MILJKOVIĆ POBJEDNICA LJUBLJANE, NATAŠA DERMIČEK TREĆA

pic 01Željka Miljković je apsolutna pobjednica u skupini "kids" natjecateljica do 12 godina, Nataša Dermiček je treća u skupini "girls" natjecateljica do 14 godina, a Hrvatska je osma ekipno.

Opširnije...

Kreativna radionica izrade maski

pic 05Na pokladni utorak, 5.ožujka, u organizaciji Europskog doma Vukovar u Školi primijenjene umjetnosti i dizajna Osijek, održana je kreativna radionica s temom tradicijskih maski.

Opširnije...

Info centar za mlade Vukovar obilježio 10 godina rada

pic 0520. veljače 2019. Info centar za mlade Vukovar obilježio je 10 godina rada.

Opširnije...

„MOŽEMO I MI“ – PRVENSTVO HRVATSKE U TRČANJU NA KRPLJAMA I SKIJAŠKOM TRČANJU

pic 01Udruga za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica" Vukovar sudjelovala je 18. i 19. veljače 2019. godine sa korisnicima „Kluba rekreativaca s intelektualnim oštećenjem", osnovanim programom „Možemo i mi" na 8. Prvenstvu Hrvatske u trčanju na krpljama i skijaškom trčanju.

Opširnije...

Održan 5. Znanstveno stručni simpozij dr. Vladimir Emedi

pic 02Lions klub Vukovar u suradnji s Općom županijskom bolnicom Vukovar i bolnicom hrvatskih veterana organizirao je sad već tradicionalni 5. Znanstveno stručni simpozij Dr. Vladimir Emedi, a u povodu obilježavanja 27. Svjetskog dana bolesnika. Simpozij je održan pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravstva RH.

Opširnije...

 

Copyright © 2009.- 2018. Grad Vukovar. Sva prava pridržana.

Uvjeti korištenja - E-mail uredništvu