Civilno društvo

Revija malih književnosti u Vukovaru

pic 4Revija malih književnosti održana je 08.prosinca u Gradskoj knjižnici Vukovar.

Opširnije...

Učenici i članovi UOSI VUKA posjetili Mirovnu grupu mladih Dunav

pic 5Povodom Međunarodnog dana volontera učenici OŠ Nikole Andrića i članovi UOSI VUKA posjetili Mirovnu grupu mladih

Opširnije...

RADIONICA „STOLICA - KRALJEŽNICA“ ODRŽANA U OSNOVNOJ ŠKOLI SINIŠE GLAVAŠEVIĆA

pic 4Udruga Vukovarci dobre volje održala je i posljednje dvije radionice u tekućoj godini u okviru projekta "Vidi, prepoznaj, primjeni i promjeni" u ponedjeljak i utorak, 4. i 5. prosinca 2017. godine za učenike drugih i trećih razreda u Osnovnoj školi Siniše Glavaševića.

Opširnije...

Dodijeljene volonterske nagrade za 2017.

pic 1Povodom obilježavanja Međunarodnog dana volontera, 5.prosinca 2017. godine u Gradskoj knjižnici Vukovar svečano su dodijeljene godišnje volonterske nagrade najzaslužnijim pojedincima i organizatorima volontera.

Opširnije...

" MOŽEMO I MI" - PRVENSTVO HRVATSKE U STOLNOM TENISU ZA OSOBE S INTELEKTUALNIM POTEŠKOĆAMA

pic 10Dana 30.11.2017. godine Udruga za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica" Vukovar sudjelovala je sa korisnicima „Kluba rekreativaca s intelektualnim oštećenjem", osnovanim programom „Možemo i mi" na 6. Prvenstvu Hrvatske u stolnom tenisu za osobe s intelektualnim teškoćama, koje je održano u Koprivnici u dvorani COOR „Podravsko sunce"

Opširnije...

6. VUFIS – Vukovarski festival igre i smijeha

pic 1Povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom i dana volontera, Udruga za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica" Vukovar organizirala je 6. VUFIS – vukovarski festival igre i smjeha.

Opširnije...

„UNAPREĐENJEM MENADŽMENTA VOLONTERA DO KVALITETNIJIH SOCIJALNIH USLUGA U ZAJEDNICI“

pic 1Dana 30.11.2017. godine u prostoru Gradske knjižnice Vukovar Udruga za osobe s intelektualnim oštećenjima „Golubica" Vukovar kao partner, te nositelji projekta „Unapređenjem menadžmenta volontera do kvalitetnijih socijalnih usluga u zajednici" Udruga za osobe s intelektualnim teškoćama Istre, održali su javnu prezentaciju Priručnika za udruge koje pružaju socijalne usluge Menadžment volontera i inkluzivno volontiranje.

Opširnije...

Vukovar- grad budućnosti za Lanu Vidaković

pic 3U povodu 26. godišnjice sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. Lions klub Vukovar u suradnji s Udrugom za rekreativni biciklizam "Kotrljaneri" iz Osijeka dodijelio je nagrade učenicima koji su napisali najbolje literarne radove na temu Vukovar-grad budućnosti poslane na natječaj pod nazivom "Napiši pjesmu i osvoji bicikl".

Opširnije...

VUKOVARSKI GOLUBIĆI IZDALI NOVI CD VUKOVAR U SRCU MOM

pic 01Dječji zbor "Vukovarski golubići" izdao je novi CD naziva VUKOVAR U SRCU MOM na kojem su sve njihove pjesme posvećene voljenom Vukovaru.

Opširnije...

Međunarodni dan protiv nasilja nad ženama

pic 01Povodom Međunarodnog dana, udruga B.a.B.e. ove godine tijekom studenog provodi akciju pod nazivom „A što je to seksualno nasilje?" i organizira radionicu na istu temu u Europskom domu Vukovar.

Opširnije...

"Multipla skleroza je s Vama lakša"

pic 1Dana 10 -11.studeni .2017 godine predstavili smo se našim građanima u centru grada Vukovara u ulici J.J.Strossmayera ispred robne kuće, gdje smo izložili naše kreativne uratke i prezentirali program Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku pod nazivu Razvoj i širenja mreža socijalnih usluga koje pružaju udruge „Multipla skleroza je sa Vama lakša"

Opširnije...

Promidžba Europskog socijalnog fonda kroz uratke osoba oboljelih od multiple skleroze

Dana 10 -11.studeni .2017 godine predstavili smo se našim građanima u centru grada Vukovara u ulici J.J.Strossmayera u tržnom centru „GOLUBICA" gdje smo izložili naše kreativne uratke i prezentirali projekat Europskog socijalnog fonda (ESF) po nazivu „Razvoj usluge osobne asistencije za osobe s invaliditetom oboljele od multiple skleroze u Vukovarsko –srijemskoj županiji."

Opširnije...

 

Copyright © 2009.- 2017. Grad Vukovar. Sva prava pridržana.

Uvjeti korištenja - E-mail uredništvu