Civilno društvo

Održana "Kava sa studentima"

pic 01U organizaciji Europskog doma Vukovar, dana 18.ožujka 2019.godine održana je "Kava sa studentima".

Opširnije...

ŽELJKA MILJKOVIĆ POBJEDNICA LJUBLJANE, NATAŠA DERMIČEK TREĆA

pic 01Željka Miljković je apsolutna pobjednica u skupini "kids" natjecateljica do 12 godina, Nataša Dermiček je treća u skupini "girls" natjecateljica do 14 godina, a Hrvatska je osma ekipno.

Opširnije...

Kreativna radionica izrade maski

pic 05Na pokladni utorak, 5.ožujka, u organizaciji Europskog doma Vukovar u Školi primijenjene umjetnosti i dizajna Osijek, održana je kreativna radionica s temom tradicijskih maski.

Opširnije...

Info centar za mlade Vukovar obilježio 10 godina rada

pic 0520. veljače 2019. Info centar za mlade Vukovar obilježio je 10 godina rada.

Opširnije...

„MOŽEMO I MI“ – PRVENSTVO HRVATSKE U TRČANJU NA KRPLJAMA I SKIJAŠKOM TRČANJU

pic 01Udruga za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica" Vukovar sudjelovala je 18. i 19. veljače 2019. godine sa korisnicima „Kluba rekreativaca s intelektualnim oštećenjem", osnovanim programom „Možemo i mi" na 8. Prvenstvu Hrvatske u trčanju na krpljama i skijaškom trčanju.

Opširnije...

Održan 5. Znanstveno stručni simpozij dr. Vladimir Emedi

pic 02Lions klub Vukovar u suradnji s Općom županijskom bolnicom Vukovar i bolnicom hrvatskih veterana organizirao je sad već tradicionalni 5. Znanstveno stručni simpozij Dr. Vladimir Emedi, a u povodu obilježavanja 27. Svjetskog dana bolesnika. Simpozij je održan pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravstva RH.

Opširnije...

Što mladi misle o migracijama - Glas putem fotografije

pic 01U okviru projekta "Sve za prava. Ljudska prava", koji za cilj ima zagovarati edukacije o ljudskim pravima te podići razinu svijesti kod mladih o važnosti njegovanja i prakticiranja istih, PRONI Centar za socijalno podučavanje u suradnji s mladima iz Vukovara pripremio je izložbu na temu migracija.

Opširnije...

Dan sigurnijeg Interneta

pic 01Povodom Dana sigurnijeg Interneta Europski dom Vukovar održao je predavanje za djecu i mlade.

Opširnije...

Prijave za projekt Produženog boravka

pic 01Mirovna grupa mladih Dunav počinje s provedbom projekta "Produženim boravkom do boljeg uspjeha"

Opširnije...

"Lica Lafore" - film koji nikoga nije ostavio ravnodušnim

pic 01U rodnoj kući nobelovca Lavoslava Ružičke u Vukovaru održana je projekcija dokumentarnog filma „Lica Lafore" redatelja Denisa Bojića i okrugli stol na temu „Kako pomoći bolesniku s rijetkom bolesti".

Opširnije...

Leptirići osigurali sredstva za Tomatis metodu

pic 01Udruga Vukovarski leptirići danas broji 26 djelatnika i 160 djece ( iz Vukovarsko-srijemske i Osječko-baranjske županije) korisnika različitih psihosocijalnih usluga: logopedska terapija, vježbe svakodnevnih vještina ( radna terapija ), psihološka podrška ( neurofeedback trening ), psihološka podrška ( terapija igrom ), senzorna integracija, kineziterapija i sportsko – rekreativne aktivnosti te provodi igraonicu za djecu s teškoćama u razvoju i djecu slabijeg imovinskog stanja.

Opširnije...

Prosinac - mjesec darivanja

pic 01Članovi Lions kluba Vukovar već tradicionalno organiziraju humanitarnu akciju sa sredstvima prikupljenim na Humanitarnoj Božićnoj zabavi za socijalno najpotrebitije vukovarske obitelji povodom nadolazećih blagdana.

Opširnije...

 

Copyright © 2009.- 2018. Grad Vukovar. Sva prava pridržana.

Uvjeti korištenja - E-mail uredništvu