Civilno društvo

Mladi Vukovarci na vikend posjeti u Somboru

pic 01Mladi Vukovarci na vikend posjeti u Somboru u okviru projekta i istoimene mreže „YU Peace - Mladi ujedinjeni u miru."

Opširnije...

UDRUGA ZA OSOBE S INTELEKTUALNIM OŠTEĆENJEM "GOLUBICA" VUKOVAR ODRŽLA IZVJEŠTAJNU SKUPŠTINU

pic 1Nakon sjednice Nadzornog i Glavnog odbora, 21. ožujka 2017. godine održana je Izvještajna Skupština Udruge za osobe s intelektualnim oštećenjem ''Golubica'' Vukovar.

Opširnije...

ICM OBILJEŽIO DANE HRVATSKOGA JEZIKA

pic 4Info centar za mlade Vukovar u suradnji s profesoricom Irinom Marić održao Informativku "(M)učenje hrvatskoga jezika na kojoj je sudjelovalo 15 sudionika.

Opširnije...

Humanitarna akcija "Vukovar živi 365 dana"

pic 2Udruga hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a Solin pokrenula je humanitarnu akciju „Vukovar živi 365 dana", za pomoć najugroženijem dijelu stanovništva Grada heroja – Vukovara, osobama koje su životne okolnosti dovele u tešku materijalnu, financijsku ili zdravstvenu situaciju.

Opširnije...

GOLUBICA NA NATJECANJU U KUGLANJU

pic 01Korisnici UZOSIO Golubica Vukovar na poziv DZPOSI "Golubovi" Županja sudjelovali su danas na sportskom prijateljskom susretu u kuglanju za osobe s intelektualnim oštećenjem na kojem su prisustvovali članovi domaćina, korisnici CZR " Mala Terezija" Vinkovci i korisnici naše udruge.

Opširnije...

POZIV NA RADIONICU "(M)UČENJE HRVATSKOGA JEZIKA"

pic 01PRONI Centar/Info centar za mlade Vukovar organizira edukativno–informativnu radionicu – Informativku – pod nazivom „(M)učenje hrvatskoga jezika".

Opširnije...

Europski dom Vukovar sudjelovao u Školi mira

pic 07Europski dom Vukovar imao je čast sudjelovati u Školi mira u sklopu edukativnog projekta posjete učenika osmih razreda Vukovaru u organizaciji Memorijalnog centra Domovinskog rata Vukovar. U Školi mira 7. ožujka 2017. predavanja su održali gospodin Arne Hartig, politički i kulturni ataše Veleposlanstva SR Njemačke u RH i Lana Mayer, predsjednica Europskog doma Vukovar te su o važnosti mirotvorstva, pomirenja, uspostave povjerenja i djelovanja okrenutom budućnosti govorili pred tristotinjak učenica i učenika i dvadesetak nastavnica i nastavnika.

Opširnije...

Obilježena druga godišnjica Aleje Lionsa u Vukovaru

pic 01Na vukovarskoj šetnici uz rijeku Vuku prigodno je obilježena druga godišnjica velikog međunarodnog projekta Aleja Lionsa u Vukovaru. Projekt vrijedan 160 tisuća kuna gdje je zasađeno 258 sadnica lipa obilježen je prigodnom sadnjom deset devastiranih sadnica.

Opširnije...

CALGARY ZA VUKOVAR

pic 1Hrvatska zajednica Calgary organizirala je donatorsku večeru za vukovarski vodotoranj pod nazivom „Calgary za Vukovar".

Opširnije...

Prezentacija Europske Volonterske službe

pic 4U Gimnaziji Vukovar MGM Dunav predstavila je program Europske volonterske službe

Opširnije...

Novopristigli migranti i nacionalne manjine

Opic 3držana panel rasprava na temu Novopristigli migranti i nacionalne manjine

Opširnije...

TRADICIONALNO 8. VALENTINOVO POD MASKAMA" U GOLUBICI

pic 9Tradicionalna 8. manifestacija pod nazivom ''Valentinovo pod maskama'

Opširnije...

 

Copyright © 2009.- 2017. Grad Vukovar. Sva prava pridržana.

Uvjeti korištenja - E-mail uredništvu