Upravni odjeli

Državno prvenstvo u stolnom tenisu osoba s invaliditetom

pic 01Započelo je Državno prvenstvo u stolnom tenisu za osobe s invaliditetom. Sudjeluje velik broj natjecatelja iz cijele Hrvatske baš kao i osvajačice odličja s paraolimpijskih igara Rio 2016.

Opširnije...

Započeo je prvi modul besplatnih edukacija u turizmu

pic 3Započeo je prvi modul besplatnih edukacija u turizmu koje Grad Vukovar provodi u suradnji s Fakultetom za menadžment u turizmu i ugostiteljstvo iz Opatije, a radi unaprjeđenja i razvoja turizma i promicanju obrazovanja kadrova u turizmu i ugostiteljstvu.

Opširnije...

Posjet učenika iz Dunaujvarosa

pic 01Vukovar su posjetili učenici i djelatnici osnovne škole Erzsebet Szilagyi iz Duanujvarosa iz Republike Mađarske.

Opširnije...

Delegacija njemačke savezne zemlje Baden-Württemberg u Vukovaru

pic 04Zamjenica gradonačelnika Ivana Mujkić primila je delegaciju njemačke savezne zemlje Baden-Württemberg koja je na čelu s premijerom Winfried Kretschmann svoj posjet Hrvatskoj započela u Vukovaru.

Opširnije...

Nastavak sanacije Kapelice sv. Roka i Mauzoleja obitelji Eltz

pic 1Grad Vukovar prijavio je na Poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi RH Ministarstva kulture nastavak sanacije Kapelice sv. Roka i Mauzoleja obitelji Eltz.

Opširnije...

Održana javna tribina na temu poboljšanja kvalitete života građana s područja „Budžaka" i „Trokuta"

pic 3U konferencijskoj dvorani Poslovno-inovacijskog centra BIC-Vukovar gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava sa suradnicima je održao javnu tribinu na temu poboljšanja kvalitete života građana s područjs „Budžaka" i „Trokuta".

Opširnije...

Paketići za vukovarske mališane

pic 2Članovi Savjeta za branitelje gradonačelnika Grada Vukovara u Dječjem vrtiću Vukovar 1, Područni objekt Mitnica djeci su uručili 200 paketića koje im je povodom blagdana Uskrsa darovao Grad Zagreb.

Opširnije...

SANIRANA ULICA SOLIDARNOSTI U GRADSKOJ ČETVRTI SAJMIŠTE

pic 07Završeni su radovi na kompletnoj sanaciji Ulice solidarnosti u vukovarskoj gradskoj četvrti Sajmište.

Opširnije...

ODANA POČAST ŽRTVAMA KOMUNISTIČKOG TERORA U VUKOVARU

pic 1U organizaciji Franjevačkog samostana u Vukovaru, Ogranka Matice hrvatske Vukovar, Instituta društvenih znanosti Ivo Pilar - Područnog centra Vukovar i Udruge Nijemaca i Austrijanaca grada Vukovara, obilježen je Spomen-dan žrtvama komunističkog terora u Vukovaru, 12. travnja 1945. godine.

Opširnije...

Gradonačelnik Penava odao počast žrtvama fašističkog terora

pic 03Povodom obilježavanja 73. godišnjice Proboja Srijemskog fronta i oslobođenja Vukovara u Drugom svjetskom ratu gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava i pročelnica Upravnog odjela za opće poslove i ured gradonačelnika Sanja Tokić u spomen su na sve žrtve fašizma položili su vijenac i upalili svijeću podno spomen obilježja na Trgu žrtava fašizma.

Opširnije...

Djeca vukovarskih vrtića posjetila Gradsku tržnicu Vukovar

pic 01Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava uručio je slikovnice djeci vukovarskih vrtića koja su posjetila Gradsku tržnicu Vukovar gdje su izveli prigodni program, obišli štandove i trgovce te naučila nešto novo o zdravoj prehrani svoga kraja.

Opširnije...

Savjet za branitelje očitovao se na podizanje kaznene prijave protiv osumnjičenog za ubojstvo Jeana-Michela Nicoliera

pic 01"U ime hrvatskih branitelja Vukovara osuđujemo pasivnost hrvatskog državnog pravosuđa koje podiže samo jednu kaznenu prijavu za zločine na Ovčari 27 godina poslije, a istovremeno je imalo vrlo hitru i promptnu reakciju kada je trebalo optužiti branitelje koji su razbijali ćirilične ploče u Vukovaru," rekao je predsjednik Savjeta za branitelje Tomislav Josić.

Opširnije...

 

Copyright © 2009.- 2018. Grad Vukovar. Sva prava pridržana.

Uvjeti korištenja - E-mail uredništvu