Upravni odjeli

LJETOVANJE VUKOVARSKE DJECE SE NASTAVLJA

pic 03Održan roditeljski sastanak za roditelje djece koja će u terminu od 22. srpnja do 5. kolovoza ljetovati u Lječilištu Veli Lošinj.

Opširnije...

Destinacija „Vukovar – Vučedol – Ilok“ proglašena „Europskom destinacijom izvrsnosti“ - EDEN

pic 3Destinacija „Vukovar – Vučedol – Ilok" pobjednik je nacionalnog izbora za „Europsku destinaciju izvrsnosti" (EDEN) za 2016./2017. godinu na temu „Kulturni turizam"

Opširnije...

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja lokacijske dozvole za izgradnju spojne ceste od Ulice Gospodarska zona do Ulice Priljevo u Vukovaru

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja lokacijske dozvole za izgradnju spojne ceste od Ulice Gospodarska zona do Ulice Priljevo u Vukovaru

Opširnije...

Obavijest o suzbijanju komaraca 18. srpnja

Dana 18. srpnja 2017g. u vremenu od 19,30h do 22,30h Veterinarska stanica Vukovar d.o.o. vršiti će tretman suzbijanja komaraca sa zemlje koji je započet 11. srpnja 2017g., a odgođen je zbog loših vremenskih uvjeta na području Borova naselje i Lipovače.

Opširnije...

POČETAK RADOVA NA OBNOVI VUKOVARSKOG VODOTORNJA

pic 01Sredinom svibnja ove godine službeno je završena akcija prikupljanja donacija za obnovu Vukovarskog Vodotornja – simbola hrvatskog zajedništva. Radovi su započeli.

Opširnije...

Studijsko putovanje u sklopu projekta Transdanube.Pearls

pic 8Studijsko putovanje i drugi partnerski sastanak projekta Transdanube.Pearls

Opširnije...

Isplata stipendija za LIPANJ 2017. godine

Obavještavamo studente-stipendiste grada Vukovara da su dana 12. srpnja 2017. isplaćene stipendije za LIPANJ 2017. godine.

Opširnije...

ZAPOČELO LJETOVANJE VUKOVARSKIH UMIROVLJENIKA U BIZOVAČKIM TOPLICAMA

pic 01Svakoga utorka organiziran je izlet za 200 umirovljenika koji i ove godine imaju mogućnost besplatnog odlaska na jednodnevni izlet u Bizovačke toplice kako bi se osvježili i družili s umirovljenicima iz drugih mjesta.

Opširnije...

LABUĐE JEZERO U VUKOVARU

pic 01Pod pokroviteljstvom Grada Vukovara u perivoj dvorca Eltz održan je baletni spektakl Labuđe jezero.

Opširnije...

Obavijest o suzbijanju komaraca dana 11. i 12. srpnja 2017. godine

Dana 11 i 12. srpnja 2017g. u vremenu od 19,00h do 22,30h Veterinarska stanica Vukovar d.o.o. vršiti će tretman suzbijanja komaraca sa zemlje na području Grada Vukovara i mjesta Sotin i Lipovača.

Opširnije...

PADOBRANSKI KUP DRŽAVNOSTI - VUKOVAR2017

pic 4Na aerodromu aerokluba „Borovo" Vukovar tradicionalno je održan "Padobranski kup državnosti - Vukovar 2017." Sudjelovalo je 12 ekipa iz Hrvatske, ali inozemstva kao i padobranska reprezentacija Hrvatske.

Opširnije...

MOVING BEYOND CONFLICT U POSJETI VUKOVARU

pic 01Grad Vukovar posjetili su sudionici projekta Moving Beyond Conflict koji je nastao u okviru programa Erasmus+ mobilnosti mladih. Cilj projekta je istraživanje i razumijevanje prošlih i sadašnjih sukoba u Sjevernoj Irskoj i Hrvatskoj.

Opširnije...

 

Copyright © 2009.- 2017. Grad Vukovar. Sva prava pridržana.

Uvjeti korištenja - E-mail uredništvu