Upravni odjeli

DRVO ZASADI – ADICU POMLADI

pic 17Održana je akcija pošumljavanja Park-šume Adica pod nazivom DRVO ZASADI – ADICU POMLADI.

Opširnije...

Stručno usavršavanje za turističke vodiče

Stručno usavršavanje za turističke vodiče - rezultati

Opširnije...

Bračni parovi s 50 i više godina braka proslavili Valentinovo

pic 22Već je sedmu godinu za redom povodom Valentinova Grad Vukovar organizirao je svečani ručak za bračne parove koji su u braku 50 i više godina.

Opširnije...

Obavijest o isplati stipendija za 1/2018

Obavještavamo studente/stipendiste Grada Vukovara da je dana 14. veljače 2018. godine isplaćena stipendija za mjesec 1/2018. godine za akademsku 2017./2018. godinu

Opširnije...

NAKON VIŠE OD DESETLJEĆA OBNOVIT ĆE SE I PRENAMIJENITI HOTEL DUNAV

pic 05Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava održao je konferenciju za medije na kojoj je sa zadovoljstvom obavijestio javnost i građane Vukovara kako je 23. siječnja 2018. godine Grad Vukovar s tvrtkom EURCO d.d. sklopio Ugovor o kupoprodaji Hotela Dunav i to u vrijednosti od 10.360.000,00 kn.

Opširnije...

Povećanje broja zaposlenih u Vukovaru

pic 04Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava održao je konferenciju za medije na kojoj je iznio službene podatke HZMO-a prema kojima je u Vukovaru u prosincu 2017. godine bilo zaposleno 9135 osoba dok je u prosincu prethodne 2016. godine bilo zaposleno 9057 osoba.

Opširnije...

Osmijeh se vratio u grad

pic 08Udruga braniteljica Vukovarsko-srijemske županije i Grad Vukovar i ove godine organizirali su veliku povorku maškara pod nazivom „Osmijeh se vratio u grad".

Opširnije...

Obavijest o isplati stipendija studentima Grada Vukovara

Obavještavamo studente/stipendiste Grada Vukovara da su dana 09. veljače 2018. godine isplaćene stipendije za mjesece 10-12/2017. godine za akademsku 2017./2018. godinu

Opširnije...

"Moje svjetlo za moj Vukovar"

pic 01Predstavnik Udruge tjelesnih invalida „TOMS" g. Bašić ovom je prigodom potpisao dva Ugovora o donaciji s obiteljima Varga i Savurdić, kojima će jednom mjesečno na račun biti isplaćeno po 1.000,00 novčane pomoći kroz narednih 12 mjeseci.

Opširnije...

EKSPANZIJA TURISTIČKE DJELATNOSTI U VUKOVARU

pic 01Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava održao je konferenciju za medije na kojoj je prezentirao najbolje turističke podatke do sada ostvarene u Vukovaru.

Opširnije...

ODRŽANA INFORMATIVNA RADIONICA ZA IZRADU PROJEKTNIH PRIJEDLOGA

pic 06Predstavnici Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije vukovarskim poduzetnicima održali su Informativnu radionicu. Svrha je radionice upoznavanje vukovarskih poduzetnika, potencijalnih prijavitelja, s pravilnom izradom projektnih prijedloga za Poziv na dostavu projektnih prijedloga u otvorenom postupku dodjele bespovratnih sredstava pod nazivom „Razvoj poduzetništva u gradu Vukovaru".

Opširnije...

Projekt Strukovne škole Vukovar najbolji u Hrvatskoj

pic 13Strukovna škola Vukovar na natječaju Ministarstva turizma svojim projektom pod nazivom „Rezerviraj uspješnu karijeru" osvojila je prvu nagradu – 25.000.00 kn s namjerom studijskog posjeta kulinarskom centru u Baskiji.

Opširnije...

 

Copyright © 2009.- 2017. Grad Vukovar. Sva prava pridržana.

Uvjeti korištenja - E-mail uredništvu