Upravni odjeli

ODRŽANA POČETNA KONFERENCIJA EU PROJEKTA "CENTRALNA KUHINJA ZA PREHRANU DJECE U VRTIĆIMA"

pic 05Obnova centralne kuhinje obuhvaća rekonstrukciju električnih i strojarskih instalacija kao i dio vodovodne i kanalizacijske mreže te nabavu potrebne kuhinjske opreme.

Opširnije...

Certificirano 20 poduzetnica

pic 2Grad Vukovar je u suradnji s Virtualnim ženskim poduzetničkim centrom proveo besplatne edukacije za poduzetnike, a dodjeli uvjerenja Poduzetničke akademije za 20 poduzetnika nazočila je zamjenica gradonačelnika Grada Vukovara Ivana Mujkić.

Opširnije...

Grad Vukovar daruje vukovarskim mališanima 2900 božićnih paketića u 2018. godini

Grad Vukovar će uz potporu tvrtke Filir d.o.o. Vukovar i ove godine upriličiti podjelu 2900 paketića vukovarskim mališanima povodom božićnih blagdana i adventskih svečanosti, 21. prosinca 2018. godine od 17:00 do 19:00 sati na Trgu Republike Hrvatske uz prigodni program za djecu.

Opširnije...

MINISTARSTVO REGIONALNOG RAZVOJA I FONDOVA EU SUFINANCIRA PROJEKT „IZGRADNJA PROMETNIH POVRŠINA U NASELJU OLAJNICA U VUKOVARU“

pic 02Grad Vukovar je s Ministarstvom regionalnog razvoja i fondova EU potpisao Ugovor o sufinanciranju radova i usluga za projekt „Izgradnja prometnih površina u naselju Olajnica u Vukovaru".

Opširnije...

Natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima

Natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima za školsku/akademsku 2018./2019. godinu

Opširnije...

DOČEKAN SVETI NIKOLA I OTVORENO GRADSKO KLIZALIŠTE

pic 25Mali Vukovarci dočekali su svetog Nikolu na Trgu Republike Hrvatske gdje je upriličeno i svečano otvorenje klizališta.

Opširnije...

NOVI POD U SPORTSKOJ DVORANI BOROVO NASELJE

pic 01Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava sa suradnicima te ravnateljem Javne ustanove za upravljanje Sportskim objektima u Vukovaru Ivanom Szabom i predsjednicom Fonda za obnovu i razvoj grada Vukovara Ljiljanom Blažević obišao je Sportsku dvoranu u Borovu Naselju u kojoj su izvršeni završni radovi na zamjeni sportskog poda.

Opširnije...

GRADONAČELNIK PENAVA PRIMIO PREDSTAVNIKE UKRAJINSKE ZAJEDNICE REPUBLIKE HRVATSKE

pic 01Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava i zamjenica gradonačelnika Ivana Mujkić s predstavnicima Ukrajinske zajednice Republike Hrvatske održali su konstruktivan sastanak na kojem je bilo riječi o djelovanju zajednice u Vukovaru.

Opširnije...

PREDSTAVLJENA ZADRUGA VRHUNSKO VUKOVARSKO

pic 09Vrhunsko vukovarsko zadruga je koja okuplja male proizvođače s područja grada Vukovara s ciljem pronalaska novih prodajnih puteva i tržišta, osnovana je na inicijativu Grada Vukovara

Opširnije...

BOŽIĆNICE ZA UMIROVLJENIKE, KORISNIKE PRAVA NA NAKNADU ZA TROŠKOVE STANOVANJA GRADA VUKOVARA I PRIGODNI PAKETI ZA KORISNIKE PUČKE KUHINJE

pic 01Grad Vukovar i ove godine daruje božićnice umirovljenicima, korisnicima zajamčene minimalne naknade i troškova stanovanja, a korisnici pučke kuhinje dobit će prigodne poklon pakete

Opširnije...

U VUKOVAR SU STIGLI HODOČASNICI U SKLOPU HUMANITARNE AKCIJE "VUKOVARU ZADAR"

pic 02Prema riječima časne sestre Melhiore Biošić, predsjednice Hrvatske katoličke udruge medicinskih sestara i tehničara Zadar, ove godine je prikupljeno oko 33.000 kuna novčane pomoći, a police Caritasa napunjene su s osnovnim životnim namirnicama i higijenskim potrepštinama.

Opširnije...

21. VUKOVARSKE ADVENTSKE SVEČANOSTI ZAPOČELE PALJENJEM PRVE SVIJEĆE

pic 01Prvu adventsku svijeću u Dvorcu Eltz upalio je gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava u ime svojih sugrađana

Opširnije...

 

Copyright © 2009.- 2018. Grad Vukovar. Sva prava pridržana.

Uvjeti korištenja - E-mail uredništvu