Upravni odjeli

SVEČANA PROMOCIJA POLAZNIKA VOJNIH ŠKOLA U VUKOVARU

pic 01Ukupno je dodijeljeno 86 činova poručnika / poručnika korvete pripadnicama i pripadnicima Oružanih snaga, odnosno 21 časnica i 65 časnika Oružanih snaga RH, a predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović nagradila je četvero pripadnika OSRH čestitajući svima završetak školovanja.

Opširnije...

ODANA POČAST ŽRTVAMA FAŠIZMA

pic 01U povodu Dana antifašističke borbe, koji se u Hrvatskoj obilježava kao državni praznik 22. lipnja, zamjenica gradonačelnika Grada Vukovara Ivana Mujkić položila je vijenac i zapalila svijeću kod Spomen obilježja na Trgu žrtava fašizma u Vukovaru.

Opširnije...

III. Izmjene i dopune GUP-a grada Vukovara-izvješće o javnoj raspravi

Objavljuje se Izvješće o javnoj raspravi o Prijedlogu III. Izmjena i dopuna Generalnog urbanističkog plana grada Vukovara, koja rasprava je objavljena na mrežnim stranicama Grada Vukovara 07. svibnja 2018. godine te na mrežnim stranicama Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja 03. svibnja 2018. godine.

Opširnije...

III. Izmjene i dopune PPUG-a Vukovara-izvješće o javnoj raspravi

Objavljuje se Izvješće o javnoj raspravi o Prijedlogu III. Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Vukovara , koja rasprava je objavljena na mrežnim stranicama Grada Vukovara 07. svibnja 2018. godine te na mrežnim stranicama Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja 03. svibnja 2018. godine.

Opširnije...

Besplatno ljetovanje Vukovaraca na Korčuli

pic 6U organizaciji Grada Vukovara i Savjeta za branitelje pun autobus malih Vukovaraca otišao je na već tradicionalno sedmodnevno ljetovanje na Korčulu.

Opširnije...

Program suzbijanja komaraca (3. adulticidni tretman sa zemlje) na području Grada Vukovara dana 20.i 21. lipnja 2018. godine.

Dana 20. i 21. 06. 2018g u vremenu od 19:00 do 23:00h
obavljat će se tretiranje komaraca sa zemlje na području Grada Vukovara

Opširnije...

„Uz pomoć konja do bolje integracije"

pic 1Predstavljen je EU projekt „Uz pomoć konja do bolje integracije" čiji je nositelj Konjički klub Dunavski raj iz Vukovara, a partneri na projektu su Grad Vukovar i Centar za socijalnu skrb Vukovar.

Opširnije...

Predstavljen novi kontaktni centar Hrvatske pošte u Vukovaru

pic 5Novi kontaktni centar Hrvatske pošte u Vukovaru trenutno zapošljava 35 radnika.

Opširnije...

BESPLATNA LJETOVANJA ZA VUKOVARSKU DJECU U 2018. GODINI

Grad Vukovar i ove godine organizira besplatno ljetovanje za djecu vukovarskih škola od završenog 5. do završenog 8. razreda osnovnih škola s područja grada Vukovara.

Opširnije...

Početak izgradnje komunalnog pristaništa - marine Vukovar

pic 9Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava nazočio je svečanome potpisivanju ugovora između Lučke uprave Vukovar i izvođača radova o početku izgradnje komunalnog pristaništa - marine Vukovar koja će se protezati od stare klaonice do središta grada, a sadržavat će 140 vezova za čamce i plovila.

Opširnije...

Vukovarskim poduzetnicima uručeno dva milijuna kuna

pic 1Gradonačelnik grada Vukovara Ivan Penava svečano je uručio potpisane Ugovore gospodarstvenicima koji su ostvarili potporu iz Programa mjera poticanja razvoja poduzetništva na području Grada Vukovara u 2018. godini.

Opširnije...

Obilježena je 27. obljetnica ustroja postrojbe 4. bojne 3. gardijske brigade

pic 01"Vrijednost i sjećanje na Domovinski rat uvijek mora biti u nama te se upravo na ovim obljetnicama prisjećamo svih onih koji su se žrtvovali za slobodnu Hrvatsku," rekao je gradonačelnik Penava.

Opširnije...

 

Copyright © 2009.- 2018. Grad Vukovar. Sva prava pridržana.

Uvjeti korištenja - E-mail uredništvu