Upravni odjeli

UČENICI OSNOVNE ŠKOLE BLAGE ZADRE U POSJETI GRADONAČELNIKU

pic 04Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava u posjetu je primio učenike 3.a i 3.b razreda Osnovne škole Blage Zadre iz Vukovara.

Opširnije...

KONAČNI REZULTATI LOKALNIH IZBORA 2017. GODINE

Rezultati izbora provedeni 21. svibnja 2017. godine postali su konačni 25. svibnja 2017. godine.

Opširnije...

NESLUŽBENI REZULTATI LOKALNIH IZBORA 2017. GODINE

U izbornoj utrci za gradonačelnika Vukovara, najviše glasova dobio je kandidat koalicije HDZ-HKS Ivan Penava, za kojega je glasovalo 6.269 birača, odnosno 61,72% te je time već u prvome izbornome krugu osvojio drugi mandat za gradonačelnika Vukovara

Opširnije...

GNK DINAMO ODSJEO U VUKOVARU

pic 1GNK Dinamo Zagreb pridružio se najvećim hrvatskim sportskim klubovima koji prilikom odigravanja svojih utakmica u Slavoniji odabiru Vukovar kao mjesto smještaja te time aktivno doprinose razvoju turističke i gospodarske djelatnosti našega grada.

Opširnije...

DONACIJA AUSTRIJSKO-HRVATSKE ZAJEDNICE IZ BEČA ZA OBNOVU VODOTORNJA

pic 1Predsjednik Austrijsko-hrvatske zajednice iz Beča Miroslav Piplica predao je pročelnci Upravnog odjela za kulturu i turizam Marini Sekulić donaciju u iznosu od 9400 eura za obnovu Vukovarkog vodotornja.

Opširnije...

ISPRAĆAJ VUKOVARSKIH MATURANATA UZ QUADRILLA PLES

pic 7Zamjenik gradonačelnika Grada Vukovara Marijan Pavliček pozdravio je sve vukovarske maturante te im poželio puno uspjeha prilikom upisa na studije, a onima koji će se naći na tržištu rada da što prije pronađu posao i ostanu u našem gradu.

Opširnije...

GRADONAČELNIK U POSJETI UDRUZI ŽENA VUKOVAR

pic 5„S Udrugom žena Vukovar imamo izuzetno dobru suradnju te im nastojimo pomoći kad god možemo", rekao je gradonačelnik Penava te dodao kako kod korisnica Udruge već duže vrijeme postoji želja za elektronskim pikadom čiju nabavu im je Grad Vukovar omogućio.

Opširnije...

Prometno-preventivna edukacija KLIK

pic 2Edukacija je organizirana u okviru projekta KLIK - sigurnosni pojas - navika odgovornog ponašanja u prometu, koji Hrvatski autoklub provodi diljem Hrvatske

Opširnije...

VUKOVARSKIM GOSPODARSTVENICIMA URUČENO DVA MILIJUNA KUNA

pic 1„Danas smo na simboličan način direktno u ruke poduzetnicima dali dva milijuna kuna. Od prvoga smo dana bili usmjereni na gospodarstvo i u manje od tri godine izravno smo u vukovarsko gospodarstvo injektirali više od 15 milijuna kuna," istaknuo je gradonačelnik Penava.

Opširnije...

TVRTKA CERTIFIKAT D.O.O. NOVI STANAR POSLOVNO-INOVACIJSKOG CENTRA BIC

pic 10„Nakon tvrtke Yasenka koja je donijela farmaceutsku proizvodnju u Vukovar, danas sam zadovoljan što nakon duljih pregovora otvaramo i tvrtku Certifikat kao drugi subjekt u segmentu bliskom farmaceutskoj industriji," rekao je gradonačelnik Penava.

Opširnije...

OTVOREN IZDVOJENI POŠTANSKI URED NA TRPINJSKOJ CESTI

pic 01„Građanima ovoga dijela grada najbliža je pošta udaljena preko dva kilometra te je zaista nezgodno prelaziti toliku udaljenost po lošim vremenskim uvjetima. Cilj nam je bio omogućiti lakši i jednostavniji dolazak do pošte," rekao je gradonačelnik Penava

Opširnije...

OTVORENO 57. DJEČJE IGRALIŠTE U VUKOVARU

pic 01„Cilj nam je da svaki mali Vukovarac ima dostupno igralište na 300 do 500 m od svoga doma," objasnio je Pavliček.

Opširnije...

 

Copyright © 2009.- 2017. Grad Vukovar. Sva prava pridržana.

Uvjeti korištenja - E-mail uredništvu