Upravni odjeli

Dvanaesta Nacionalna izložba pasa CAC-HR VUKOVAR 2017

pic 01Zamjenik gradonačelnika Marijan Pavliček otvorio je tradicionalnu Dvanaestu Nacionalnu izložbu pasa CAC-HR VUKOVAR 2017 koju je, zajedno sa Hrvatskim kinološkim savezom, organizirala Kinološka udruga ¨Vukovar¨ iz Vukovara.

Opširnije...

Sanirane ulice Pakračka u četvrti Budžak i Nova ulicu u prigradskom naselju Lipovača

pic 09Zamjenik Marijan Pavliček obišao je sanirane ulice Pakračku u četvrti Budžak i Novu ulicu u prigradskom naselju Lipovača.

Opširnije...

Posjeta Memorijalnom centru Domovinskog rata

pic 06Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava sa zamjenikom Marijanom Pavličekom, pročelnicima upravnih odjela Gradske uprave, ravnateljima gradskih ustanova te direktorima tvrtki posjetio je Memorijalni centar Domovinskoga rata gdje je održan sastanak s v.d. ravnateljem Krunoslavom Šeremetom.

Opširnije...

Predstavljene besplatne edukacije za poduzetnike i sve one koji to žele postati

pic 01"Riječ je o još jednome obliku podrške poduzetnicima koji uz Mjere poticanja poduzetništva provodi Grad Vukovar. Ove edukacije nastavak su brige za vukovarske poduzetnike i razvijanja najpovoljnije poduzetničke klime," objasnila je pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo, poljoprivredu i međunarodnu suradnju Marijana Grubišić.

Opširnije...

Ministar obrane najavio otvorenje vojarne "204. vukovarske brigade" u studenome

pic 07Izaslanstvo Ministarstva obrane i Oružanih snaga RH posjetilo je vojarnu "204. vukovarske brigade" i upoznali se s tijekom radova na opremanju i adaptaciji objekata za smještaj i rad pripadnika Oružanih snaga RH.

Opširnije...

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane Republike Hrvatske Damir Krstičević odao počast prigodom 26.obljetnice ustrojavanja legendarne 204. vukovarske brigade

pic 01Prigodom 26. obljetnice ustrojavanja legendarne 204. vukovarske brigade Potpredsjednik Vlade i ministar obrane Republike Hrvatske Damir Krstičević i načelnik Glavnog stožera OSRH general zbora Mirko Šundov zajedno s gradonačelnikom Grada Vukovara Ivanom Penavom odali su počast herojima obrane Domovinskog rata u Vukovaru i položili vijenac na Memorijalnome groblju žrtava iz Domovinskog rata grada Vukovara.

Opširnije...

Zatvoren Javni poziv za dodjelu bespovratnih potpora u poljoprivredi Grada Vukovara u 2017. godini

Obavještavamo poljoprivrednike da je s danom 21. rujna 2017. godine zatvoren Javni poziv za dodjelu bespovratnih potpora u poljoprivredi Grada Vukovara u 2017. godini

Opširnije...

Preventivni program u dentalnoj medicini za vukovarske dječje vrtiće

pic 01Na inicijativu Doma zdravlja Vukovar, Grad Vukovar uključio se u preventivni program pod nazivom „Preventivni program u dentalnoj medicini" koji će se provoditi u dječjim vrtićima na području grada Vukovara.

Opširnije...

Vukovar uveo sustav javnih bicikala

pic 01Vukovar je danas postao petnaesti i ujedno najistočniji grad u Hrvatskoj koji je uveo Nextbike sustav javnih bicikala.

Opširnije...

Počinje modernizacija javne rasvjete u Sotinu

pic 01Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava i Igor Gali, direktor tvrtke Polion d.o.o. iz Vinkovaca potpisali su Ugovor o nabavi robe koji se odnosi na Modernizaciju javne rasvjete naselja Sotin u Vukovaru.

Opširnije...

Čestitka gradonačelnika Penave povodom Dana hrvatske ratne mornarice

pic 05Povodom Dana hrvatske ratne mornarice, 18. rujna, gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava čestitao je njihov dan svim pripadnicima hrvatske ratne mornarice, a posebno mornarima, časnicima i dočasnicima Raketne topovnjače Vukovar.

Opširnije...

Delegacija njemačkog grada Ulma posjetila je Grad Vukovar

pic 01Zamjenik gradonačelnika Marijan Pavliček i pročelnica Upravnog odjela za kulturu i turizam Marina Sekulić primili su delegaciju njemačkog grada Ulma koja je još jednom posjetila Vukovar. Naime, gradovi Vukovar i Ulm već su dugi niz godina prijatelji.

Opširnije...

 

Copyright © 2009.- 2017. Grad Vukovar. Sva prava pridržana.

Uvjeti korištenja - E-mail uredništvu