UO za društvene djelatnosti, zdravstvo...

Održana je Završna konferencija te 8. partnerski sastanak projekta Transdanube.Pearls

pic 01Predstavnici Grada Vukovara i Turističke zajednice grada Vukovara sudjelovali su na Završnoj konferenciji projekta Transdanube.Pearls u Neusiedl am See u Austriji te na 8. partnerskom sastanku u Pezinoku, Slovačka.

Opširnije...

OBILJEŽAVA SE MEĐUNARODNI DAN SESTRINSTVA

pic 02Svake godine, početkom svibnja obilježava se Međunarodni dan sestrinstva.

Opširnije...

Grad Vukovar se predstavio na sajmu u Švicarskoj

pic 01Grad Vukovar je po prvi puta predstavljen na sajmu turizma Grenzenlos u St. Gallenu u Švicarskoj. Opuštene dane na moru, pustolovna putovanja u daleke zemlje, sportski izleti u Švicarskoj te okolnim zemljama – sve to, i više od toga moglo se pronaći na sajmu Grenzenlos koji je trajao od 18. do 20. siječnja 2019. godine.

Opširnije...

Miss Vukovarsko – srijemske županije za Miss Hrvatske

pic 01Izabrana Miss Vukovarsko – srijemske županije za Miss Hrvatske

Opširnije...

Paketići za vukovarske mališane povodom božićnih blagdana i novogodišnjih praznika

Grad Vukovar će i ove godine upriličiti podjelu paketića vukovarskoj djeci povodom božićnih blagdana i novogodišnjih praznika, 22. prosinca 2017. godine u 18 sati na Trgu Republike Hrvatske.

Opširnije...

ČLANOVI HRVATSKOG DRUŠTVA LJUBLJANA NA PRIJEMU KOD GRADONAČELNIKA PENAVE

pic 01Hrvatsko društvo Ljubljana organizira 15. tradicionalni „Put prijateljstva Vukovar-Ljubljana", a tim povodom članove društva u svom uredu primio je gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava.

Opširnije...

25. OBLJETNICA STRADANJA GRADSKE ČETVRTI SAJMIŠTE

pic 01Zamjenik gradonačelnika grada Vukovara Marijan Pavliček je u pratnji Savjeta za branitelje i delegacije odao počast poginulim i nestalim hrvatskim braniteljima koji su svoj život dali za obranu gradske četvrti Sajmište.

Opširnije...

3Dream Vukovar!

pic-01Izradu i objavu gotove 3d anamorfne slike na pješačkom mostu na ušću rijeke Vuke u Dunav putem različitih medijskih kanala vidjelo stotine tisuća ljudi!

Opširnije...

Drugi adulticidni tretman komaraca iz zraka

Program suzbijanja komaraca 2.,adulticidni tretman iz zraka – aviotretman na području Grada Vukovara dana 21. srpnja 2016. godine.

Opširnije...

VELEPOSLANIK JAPANA KEIJI IDE POSJETIO VUKOVAR

pic 01Gradonačelnik grada Vukovara Ivan Penava, u nazočnosti pročelnice Upravnog odjela za kulturu i turizam Marine Sekulić, danas je u svom uredu primio u nastupni posjet veleposlanika Japana, Nj.E. Keijia Ide.

Opširnije...

49. Bal Rusina

U svečanoj sali „V&S" 31. siječnja 2015. godine, održan je 49. Bal Rusina. Ovo tradicionalno okupljanje svjedoči o iznimnom zalaganju i zajedništvu u promicanju rusinske kulture. Svečanom programu je, u ime Grada Vukovara, nazočila pročelnica UO za društvene djelatnosti, Ana Živanović. Zabava je potrajala do ranih jutarnjih sati.

Opširnije...

Odluka o utvrđivanju konačne liste kandidata za dodjelu stipendije

Odluka o utvrđivanju konačne liste kandidata za dodjelu stipendije Grada Vukovara za akademsku 2014./2015. godinu

Opširnije...

 

Copyright © 2009.- 2018. Grad Vukovar. Sva prava pridržana.

Uvjeti korištenja - E-mail uredništvu