UO za opće poslove i ured gradonačelnika

POTPORA GRADONAČELNIKA PENAVE VESLAČU MATI BRANDTU

pic 01Veslač HVK Vukovar i hrvatski reprezentativac u veslanju Mato Brandt na Svjetskom prvenstvu U23 održanom tijekom srpnja u bugarskom Plovdivu zajedno s Lukom Baričevićem iz HVK Mladost Zagreb u finalnoj utrci osvojio 6. mjesto

Opširnije...

ZA REKONSTRUKCIJU RASKRIŽJA NA SAJMIŠTU 1.486.567,75 KUNA

pic 01Potpisan je Ugovor na izvođenju radova "Rekonstrukcija radova raskrižja ulica Petra Preradovića, Vatroslava Lisinskog i Vijeća Europe u Vukovaru" koji Ministarstvo unutarnjih poslobva sufinancira s 1.043.760,00 kuna.

Opširnije...

VUKOVARSKI MALIŠANI KRENULI PUT DUGE UVALE

pic 03Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava ispratio je jutros novu grupu od 125 vukovarskih mališana i 8 voditeljica na ljetovanje put Duge Uvale gdje će besplatno boraviti od 8. do 15. kolovoza u hostelu "Cvrčak" zahvaljujući prijateljskom Gradu Zagrebu.

Opširnije...

POVELJA VITEŠKOG ALKARSKOG DRUŠTVA GRADU VUKOVARU

pic 01U Alkarskim dvorima na Večeri slavodobitnika 302. Sinjske alke predsjednik Viteškog alkarskog društva Stipe Jukić uručio je Povelju gradonačelniku Vukovara Ivanu Penavi u znak zahvalnosti za sve ono što su Vukovarci priredili organizirajući Svečanu Sinjsku alku u Vukovaru.

Opširnije...

GRADONAČELNIK IVAN PENAVA NA 105. OBLJETNICI HNK VAL U KAŠTEL STAROM

pic 01Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava sudjelovao je na obilježavanju 105. godina od osnutka Hrvatskog nogometnog kluba VAL u Kaštel Starom. Tom prilikom na ulazu u stadion, koji se nalazi u Vukovarskoj ulici i nosi ime Vukovar, otkriven je spomenik devetorici igrača ovog nogometnog kluba koji su svoje živote položili na oltar Domovine u Domovinskom ratu.

Opširnije...

VIJENCI POGINULIMA BRANITELJIMA I CIVILIMA

pic 01Na Memorijalnome groblju žrtava iz Domovinskoga rata u Vukovaru položeni su vijenci i zapaljene svijeće za sve poginule i ubijene hrvatske branitelje i civile koji su svoje živote položili na oltar domovine u Domovinskome ratu od 1991. do 1995. godine.

Opširnije...

GOLUBOVI MIRA POLETJELI IZ VUKOVARA U KNIN

pic 01Povodom Dan pobjede i domovinske zahvalnosti više stotina golubova mira poletjelo je put Knina iz Vukovara s Memorijalnoga groblja žrtava iz Domovinskoga rata.

Opširnije...

VUKOVARSKI UMIROVLJENICI BESPLATNO U BIZOVAČKIM TOPLICAMA

pic 01Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava osobno se uvjerio u Bizovačkim toplicama  u iznimnu radost i zadovoljstvo svojih sugrađana starije životne dobi koji svakog utorka u srpnju, kolovozu i rujnu u organizaciji Grada Vukovara besplatno uživaju na jednodnevnim izletima u bazenima tog poznatog slavonskog lječilišta i kupališta.

Opširnije...

POČETAK RADOVA NA OBNOVI VUKOVARSKOG VODOTORNJA

pic 01Sredinom svibnja ove godine službeno je završena akcija prikupljanja donacija za obnovu Vukovarskog Vodotornja – simbola hrvatskog zajedništva. Radovi su započeli.

Opširnije...

VELEPOSLANIK NARODNE REPUBLIKE KINE POSJETIO VUKOVAR

pic 01Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava primio je u nastupni posjet Nj.E. g. Zhaominga Hua, veleposlanika Narodne Republike Kine u Republici Hrvatskoj.

Opširnije...

ODRŽANA PRIMOPREDAJA 32 OBNOVLJENA STANA U VUKOVARU

pic 06Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava prisustvovao je primopredaji obnovljenih stanova u Vukovaru. Riječ je o zgradama koje su obnovljene u sklopu nacionalnog programa stambenog zbrinjavanja kojeg provodi Središnji državni ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje.

Opširnije...

OBILJEŽAVANJE DANA DUNAVA

pic 01Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava sudjelovao je obilježavanju Dana Dunava koji se obilježava svake godine 29. lipnja u 14 zemalja Dunavskog bazena i Europskoj uniji koja je članica Međunarodne komisije za zaštitu rijeke Dunava.

Opširnije...

 

Copyright © 2009.- 2017. Grad Vukovar. Sva prava pridržana.

Uvjeti korištenja - E-mail uredništvu