UO za opće poslove i ured gradonačelnika

Grad Varaždin i Grad Vukovar potpisali su Povelju o prijateljstvu i suradnji

pic 2Grad Varaždin i Grad Vukovar potpisali su Povelju o prijateljstvu i suradnji koja je na formalni način povezala dva hrvatska barokna grada čije je prijateljstvo začeto u teškim danima Domovinskog rata.

Opširnije...

Posjeta Zadrana u sklopu humanitarne akcije "Vukovaru ZaDar"

pic 01I ove su godine Zadrani došli u posjet Vukovaru u sklopu humanitarne akcije „Vukovaru ZaDar", a delegaciju je primio zamjenik gradonačelnika Grada Vukovara Marijan Pavliček.

Opširnije...

Zadrani ponovno pomažu Vukovar- kreće 22. humanitarna akcija "Vukovaru ZaDar"

pic 2Ovogodišnja, 22. po redu humanitarna akcija "Vukovaru ZaDar" održat će se na Narodnom trgu u Zadru

Opširnije...

POSJETA HRVATSKOJ ZAJEDNICI KANADE

pic 01Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava odazvao se pozivu Kanadsko-hrvatske gospodarske komore te je u službenome posjetu hrvatskoj zajednici Kanade.

Opširnije...

Zamjenica gradonačelnika Grada Vukovara Ivana Mujkić primila je u posjetu delegaciju Općine Travnik

pic 01Tema sastanka bila je ostvarivanje partnerskih i prijateljskih odnosa između grada Vukovara i Travnika.

Opširnije...

Posjeta župana Primorsko-goranske županije Zlatka Komadine

pic 01Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava primio je primorsko-goranskog župana Zlatka Komadinu koji je Vukovar posjetio kako bi se poklonio žrtvama u Danima sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. godine budući da će ove godine biti spriječen sudjelovati u Koloni sjećanja 18. studenoga.

Opširnije...

Hrvatska vojska zauvijek u Vukovaru

pic 01Na inicijativu potpredsjednika Vlade i ministra obrane Damira Krstičevića i uz podršku Vlade Republike te vrhovne zapovjednice i predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović svečano je otvorena vukovarska vojarna "204. brigade Hrvatske vojske".

Opširnije...

Odana počast žrtvama Domovinskog rata prije svečanog otvorenja vukovarske vojarne 204. brigade Hrvatske vojske

pic 03Potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske i ministar obrane Damir Krstičević zajedno s načelnikom GS OSRH generalom zbora Mirkom Šundovom te izaslanstvom svoj je posjet Vukovaru povodom svečanog dolaska postrojbe Hrvatske vojske u Vukovar započeo polaganjem vijenca i paljenjem svijeća na Memorijalnome groblju žrtava iz Domovinskog rata u Vukovaru.

Opširnije...

Stambeno zbrinuto 39 novih Vukovaraca

pic 17Čak 15 obitelji hrvatskih branitelja te članova obitelji poginulih, zatočenih ili nestalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata primilo je ključeve i Ugovore o najmu državnih stanova.

Opširnije...

UOČI DANA SVIH SVETIH POLOŽENI VIJENCI I ZAPALJENE SVIJEĆE NA VUKOVARSKIM GROBLJIMA

pic 01Izaslanstvo Grada Vukovara na čelu sa zamjenicima gradonačelnika Marijanom Pavličekom i Ivanom Mujkić te predsjednikom Gradskoga vijeća Tomislavom Šotom tradicionalno je uoči Dana Svih svetih i Dušnoga dana položilo vijence i upalilo svijeće na gradskim grobljima i spomen obilježjima.

Opširnije...

Otvorena nova Gradska tržnica Vukovar

pic 22Prvom su kupnjom Gradsku tržnicu Vukovar otvorili gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava s izaslanicom predsjednika Vlade Republike Hrvatske ministricom regionalnog razvoja i fondova EU Gabrijelom Žalac.

Opširnije...

Obilježena 160. godišnjica osnutka Opće županijske bolnice Vukovar i bolnice hrvatskih veterana

pic 07160 godina vukovarske bolnice

Opširnije...

 

Copyright © 2009.- 2017. Grad Vukovar. Sva prava pridržana.

Uvjeti korištenja - E-mail uredništvu