UO za opće poslove i ured gradonačelnika

GRADONAČELNIK PENAVA DRUŽIO SE S UČENICIMA IZ NJEMAČKOG GRADA GEISSEA

pic 01Vukovar su posjetili učenici iz njemačkog grada Geissea i to u sklopu projekta koji se provodi već treću godinu za redom te ih je tom prigodom u Gradskoj vijećnici ugostio gradonačelnik Ivan Penava

Opširnije...

GENERALNI KONZUL REPUBLIKE SRBIJE MILAN ŠAPIĆ U NASTUPNOM POSJETU

pic 01Novoimenovanog generalnog konzula Republike Srbije u Vukovaru Milana Šapića, u okviru nastupnih posjeta, primio je i gradonačelnik Vukovara Ivan Penava.

Opširnije...

POLOŽEN VIJENAC U POČAST ŽRTVAMA FAŠIZMA U VUKOVARU

pic 01U povodu Dana antifašističke borbe, koji se u Hrvatskoj obilježava kao državni praznik 22. lipnja, gradonačelnik Vukovara Ivan Penava i pročelnica UO za opće poslove i ured gradonačelnika Sanja Tokić položili su u srijedu vijenac i zapalili svijeću kod Spomen obilježja na Trgu žrtava fašizma u Vukovaru.

Opširnije...

U VUKOVARU ĆE SE ODRŽATI SVEČANA PROMOCIJA POLAZNIKA VOJNIH ŠKOLA

pic 01Prigodni program obilježavanja završetka školske godine 2016./17. te promocija polaznika vojnih škola Hrvatskog vojnog učilišta (HVU) "Dr. Franjo Tuđman" održat će se povodom Dana državnosti RH, u Vukovaru, u petak, 23. lipnja te u subotu, 24. lipnja 2017. godine.

Opširnije...

SUSRET NADBISKUPA HRANIĆA I GRADONAČELNIKA PENAVE

pic 01Nadbiskup Đakovačko-osječki, mons Đuro Hranić posjetio je Vukovar te se sastao s gradonačelnikom Grada Vukovara Ivanom Penavom u samostanu župne crkve sv. Filipa i Jakova. Ovom prilikom nadbiskup je želio zahvaliti na dobroj suradnji prilikom organizacije Susreta hrvatske katoličke mladeži koji se u Vukovaru održao 29.-30. travnja 2017. godine.

Opširnije...

KONAČNI REZULTATI LOKALNIH IZBORA 2017. GODINE

Rezultati izbora provedeni 21. svibnja 2017. godine postali su konačni 25. svibnja 2017. godine.

Opširnije...

NESLUŽBENI REZULTATI LOKALNIH IZBORA 2017. GODINE

U izbornoj utrci za gradonačelnika Vukovara, najviše glasova dobio je kandidat koalicije HDZ-HKS Ivan Penava, za kojega je glasovalo 6.269 birača, odnosno 61,72% te je time već u prvome izbornome krugu osvojio drugi mandat za gradonačelnika Vukovara

Opširnije...

OTVOREN IZDVOJENI POŠTANSKI URED NA TRPINJSKOJ CESTI

pic 01„Građanima ovoga dijela grada najbliža je pošta udaljena preko dva kilometra te je zaista nezgodno prelaziti toliku udaljenost po lošim vremenskim uvjetima. Cilj nam je bio omogućiti lakši i jednostavniji dolazak do pošte," rekao je gradonačelnik Penava

Opširnije...

POTPISAN SPORAZUM O PROVEDBI INTERVENCIJSKOG PLANA

pic 01Potpisan je sporazum o provedbi intervencijskog plana u okviru Programa integrirane fizičke, gospodarske i socijalne integracije malih gradova na ratom pogođenim područjima.

Opširnije...

MINISTAR DRŽAVNE IMOVINE DOC.DR.SC. GORAN MARIĆ U POSJETI VUKOVARU

pic 06Republika Hrvatska Gradu Vukovaru darovala čestice radi izgradnje pripadajućeg parkirališta i uređenja javne površine oko nove gradske tržnice čiji su radovi na izgradnji pri kraju.

Opširnije...

URUČENA JAVNA PRIZNANJA GRADA VUKOVARA

pic 08Na svečanosti povodom Dana grada Vukovara, u znak zahvalnosti građana, uručena su javna priznanja zaslužnim građanima i udrugama.

Opširnije...

Lokalni izbori-Objava zbirnih rješenja pravovaljanih kandidacijskih lista

Objavljene su zbirne liste pravovaljanih kandidacijskih lista za izbor članova gradskog vijeća grada Vukovara te zbirne liste pravovaljanih kandidatura za izbor gradonačelnika grada Vukovara kao i zbirna lista pravovaljanih kandidatura za izbor zamjenika gradonačelnika Vukovara iz reda pripadnika srpske nacionalne manjine.

Opširnije...

 

Copyright © 2009.- 2017. Grad Vukovar. Sva prava pridržana.

Uvjeti korištenja - E-mail uredništvu