UO za opće poslove i ured gradonačelnika

Veleposlanik Sjedinjenih Američkih Država u Republici Hrvatskoj Robert Kohorst u posjeti Vukovaru

pic 01Veleposlanik Kohorst objasnio je kako je upravo cilj ovoga susreta bio pronaći načine na koje Veleposlanstvo SAD-a može Vukovaru pomoći u izgradnji novih radnih mjesta i razvoju gospodarstva.

Opširnije...

Glas iz Vukovara daleko se čuje

pic 07Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava i glavni ravnatelj Hrvatske radiotelevizije Kazimir Bačić obišli su novi centar HRT-a u Vukovaru.

Opširnije...

Pripadnici Središnjice za upravljanjem osobljem MORH-a u posjeti Vukovaru

pic 3Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava primio je pripadnike Središnjice za upravljanjem osobljem Ministarstva obrane RH koji su Vukovar posjetili kako bi se poklonili žrtvama Vukovara te posjetili memorijalna mjesta.

Opširnije...

Grad Vukovar i Grad Karlovac postali Gradovi prijatelji

pic 11Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava i gradonačelnik Grada Karlovca Damir Mandić svečano su potpisali Povelju o prijateljstvu i suradnji.

Opširnije...

NAGRADA ZA ŽIVOTNO DJELO TAJNICI GRADONAČELNIKA GRADA VUKOVARA BRANKI VINKOVIĆ

pic 01Grad Vukovar s ponosom čestita Branki Vinković, najboljoj hrvatskoj tajnici na itekako zasluženoj nagradi!

Opširnije...

POLOŽENI VIJENCI I UPALJENE SVIJEĆE UOČI DANA SVIH SVETIH I DUŠNOGA DANA

pic 01Povodom Dana Svih svetih i Dušnoga dana izaslanstvo Grada Vukovara predvođeno gradonačelnikom Ivanom Penavom i predsjednikom Gradskoga vijeća Tomislavom Šotom položilo je vijence i upalilo svijeće na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskoga rata, podno Spomen obilježja „Ovčara" te na Novom groblju „Dubrava" , Starom katoličkom groblju i grobljima u Sotinu i Lipovači

Opširnije...

Otvorena izložba arhitektonskih rješenja nove zgrade Ekonomske škole Vukovar

pic 08„Najvažnije je da će grad Vukovar i njegovi sugrađani dobiti jednu novu, modernu zgradu Ekonomske škole smještenu gotovo u samom središtu grada. Time će središte grada živnuti, a djeca će brže i sigurnije stići u školu," istaknuo je zamjenik gradonačelnika Marijan Pavliček.

Opširnije...

Delegacija Grada Vukovara sudjelovala je na obilježavanju Dana Grada Makarske

pic 1Delegacija Grada Vukovara predvođena zamjenikom gradonačelnika Grada Vukovara Marijanom Pavličekom sudjelovala je na obilježavanju Dana Grada Makarske.

Opširnije...

21. naraštaj Ratne škole „Ban Josip Jelačić"u posjeti Vukovaru

pic 06Zamjenica gradonačelnika Grada Vukovara Ivana Mujkić primila je polaznike 21. naraštaja Ratne škole „Ban Josip Jelačić" koji su Vukovar posjetili u sklopu svojega studijskoga putovanja.

Opširnije...

DELEGACIJA OPĆINE VRSI POSJETILA VUKOVAR

pic 01Zamjenik gradonačelnika Grada Vukovara Marijan Pavliček primio je delegaciju Općine Vrsi na čelu sa zamjenicom načelnika gospođom Anitom Maraš, koja je u posjet Vukovaru došla s Udrugom pomoraca Općine Vrsi.

Opširnije...

27. GODIŠNJICA POGIBIJE GENERAL-BOJNIKA BLAGE ZADRE

pic 01Obilježavanje 27. godišnjice pogibije general-bojnika Blage Zadre započelo je polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća na grob na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata grada Vukovara

Opširnije...

OBILJEŽEN JE DAN SJEĆANJA NA ŽRTVE VELIKOSRPSKE AGRESIJE NAD MJEŠTANIMA SOTINA

pic 01Okupljenima se obratio gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava ističući kako se svake godine u isto vrijeme i na istim mjestima okupljamo s istim pričama, a rezultati su i dalje, na žalost nedovoljni.

Opširnije...

 

Copyright © 2009.- 2018. Grad Vukovar. Sva prava pridržana.

Uvjeti korištenja - E-mail uredništvu