UO za opće poslove i ured gradonačelnika

Obilazak gradilišta nove urbane zgrade na Sajmištu

pic 05Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava s državnim tajnikom Središnjeg državnog ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje Nikolom Mažarom obišao je radove na izgradnji nove zgrade u sklopu Nacionalnog programa stambenog zbrinjavanja u koju će se nastaniti osobe s liste prvenstva grada Vukovara.

Opširnije...

Gradonačelnik primio obitelj Čuvalo

pic 01Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava primio je obitelj Čuvalo te još jednom izrazio svoju podršku liječenju hrabre djevojčice Maše koja je po prvi puta od rođenja došla u svoj rodni grad Vukovar.

Opširnije...

Javna tribina u Sotinu

U Domu kulture Sotin gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penavpic 01a sa suradnicima je održao javnu tribinu na temu poboljšanja kvalitete života mještana prigradskog naselja Sotin.

Opširnije...

Nagrađeni učenici Doma učenika Vukovar

pic 01Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava primio je učenike iz Doma učenika Vukovar koji su na 43. državnoj domijadi u Rovinju u kategoriji filmskog stvaralaštva s filmom Bata – nepoznato o poznatome osvojili drugo mjesto i srebrnu medalju.

Opširnije...

Održan "Memorijal bojnik Davor Jović - Prvi za Hrvatsku"

pic 17Do cilja koji se nalazio kod Križa svim žrtvama za slobodnu Hrvatsku prvi je stigao poručnik fregate Anto Jović, pripadnik Zapovjedništva specijalnih snaga te pobjednik Memorijala iz 2016. godine.

Opširnije...

VLADA RH IZGLASALA NACRT PRIJEDLOGA IZMJENA ZAKONA KOJI OMOGUĆAVA OBNOVU OŠ NIKOLE ANDRIĆA

„Kao što smo već najavili nakon razgovora s ministricom Divjak, na korak smo od početka obnove OŠ Nikole Andrića. Kao i do sada, svoja obećanja izvršavamo, a suradnja s Vladom Republike Hrvatske na zavidnoj je razini," rekao je gradonačelnik Penava

Opširnije...

Veleposlanica Republike Irske u Republici Hrvatskoj po treći puta u Vukovaru

pic 01Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava u svome je uredu primio njenu ekselenciju Olive Hempenstall, veleposlanicu Republike Irske u Hrvatskoj koja je već treći puta u posjeti Vukovaru.

Opširnije...

Penava: Dok sam rušio loše prakse i ljude koji su ih provodili, Živi zid ih je branio

pic 01„Jedino je logično upitati se za što se to točno Živi zid zalaže kada cijelo vrijeme brani otpremninu od preko milijun kuna dok istovremeno vrijeđa ljude koji se odriču istoga prava u desetorostruko manjim iznosima," rekao je gradonačelnik Penava.

Opširnije...

Predstavljeno natjecanje "Memorijal bojnik Davor Jović-natjecanje Prvi za Hrvatsku"

pic 08Na konferenciji za medije predstavljeno je natjecanje "Memorijal bojnik Davor Jović-natjecanje Prvi za Hrvatsku".

Opširnije...

U POVODU DANA GRADA ODRŽANA SVEČANA SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA

pic 01Povodom Dana grada Vukovara i njegovih zaštitnika sv. Filipa i Jakova u Hrvatskom domu Vukovaru održana je svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Vukovara na kojoj su nazočili mnogi uvaženi gosti.

Opširnije...

Povodom obilježavanja Dana grada Vukovara odana počast svim poginulim, ubijenim i nestalim hrvatskim braniteljima

pic 01Povodom obilježavanja Dana grada Vukovara i njegovih zaštitnika sv. Filipa i Jakova, u počast svim poginulim, ubijenim i nestalim hrvatskim braniteljima, na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata položeni su vijenci i upaljene svijeće.

Opširnije...

27. memorijal dvanaest redarstvenika

pic 07Na današnji dan sjećamo se zločina kojega su 02. svibnja 1991. u Borovu selu počinile paravojne postrojbe agresora – ubili su 12 hrvatskih policajaca, a 21 policajac je ranjen. Ovaj događaj, uz pogibiju prvog hrvatskog redarstvenika Josipa Jovića na Plitvicama, bio je neslužbeni početak Domovinskog rata.

Opširnije...

 

Copyright © 2009.- 2018. Grad Vukovar. Sva prava pridržana.

Uvjeti korištenja - E-mail uredništvu