UO za opće poslove i ured gradonačelnika

Gostovanje na 43. Trci na prstenac

pic 01Na poziv načelnika istarske Općine Barban gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava gostovao je na Trci na prstenac, viteškoj igri čiji početci sežu u davnu 1696. godinu.

Opširnije...

OBILJEŽENA 26. GODIŠNJICA POSLJEDNJE RAZMJENE LOGORAŠA

pic 07Obilježavanje je, pod pokroviteljstvom Grada Vukovara i Vukovarsko-srijemske županije, organiziralo Hrvatsko društvo logoraša srpskih koncentracijskih logora (HDLSKL).

Opširnije...

POLAGANJEM VIJENACA I PALJENJEM SVIJEĆA OBILJEŽEN DAN POBJEDE I DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI I DAN HRVATSKIH BRANITELJA

PIC5Na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskoga rata u Vukovaru u povodu obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja položeni su vijenci i zapaljene svijeće za sve poginule i ubijene hrvatske branitelje i civile koji su svoje živote položili na oltar domovine.

Opširnije...

SRETAN VAM 5. KOLOVOZA – DAN POBJEDE I DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI I DAN HRVATSKIH BRANITELJA!

pic 01Svim hrvatskim braniteljima i obiteljima poginulih i nestalih branitelja izražavam svoju duboku i vječnu zahvalnost te s velikim ponosom čestitam ovaj veliki dan hrvatske pobjede!

Opširnije...

Potpisana Povelja o prijateljstvu s Gradom Imotskim

pic 7Delegacija Grada Vukovara predvođena gradonačelnikom Ivanom Penavom nazočila je svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Imotskog održanoj prilikom obilježen Dan Grada, blagdana njegove zaštitnice - Gospe od Anđela. Ovom je prigodom potpisana Povelja o prijateljstvu između gradova Imotskog i Vukovara.

Opširnije...

Započelo ovogodišnje stambeno zbrinjavanje

pic 8„Nitko nije sretniji od nas u Vukovaru kad vidimo da stanove dobivaju mlade obitelji s malom djecom. Na taj način idemo protiv negativnih vijesti kako je sve loše te da se samo odlazi," rekao je gradonačelnik Penava.

Opširnije...

POČINJE IZGRADNJA PROMETNIH POVRŠINA U NASELJU OLAJNICA

pic 01Gradonačelnik grada Vukovara Ivan Penava i predsjednik Uprave „Osijek-Koteks" d.d. Zoran Škorić potpisali su Ugovor o izgradnji prometnih površina u naselju Olajnica vrijedan 4.497.171,66 kuna.

Opširnije...

PEDESET VUKOVARACA ZAPOSLENO U JAVNIM RADOVIMA ŠEST MJESECI

pic 01Radi se o 50 osoba koje su kroz program „Uređenje, revitalizacija i privođenje namjeni javnih površina na području grada Vukovara" zaposlene od 25. srpnja 2018. do 24. siječnja 2019. godine.

Opširnije...

HRVATI IZ KANADE HRVATSKIM BRANITELJIMA VUKOVARA : „HVALA VAM ZA HRVATSKU!“

pic 01Članice i članovi folklorne skupine „Sljeme" i članice nogometnog kluba Mississauga Croatia Girls iz kanadskog grada Mississauge posjetili Vukovar.

Opširnije...

ZA TRI PROJEKTA U VUKOVARU 102.322.038,72 KUNA BESPOVRATNIH SREDSTAVA

pic 01Potpisani ugovori za iznose bespovratnih sredstava tri značajna projekta na području Grada Vukovara: „Arheološki park Vučedol" , „Priprema dokumentacije za rekonstrukciju zgrade „Radnički dom" u Borovu naselju i prenamjenu u prostor Veleučilišta „Lavoslav Ružička" u Vukovaru" i „Projekt ulaganja u objekte dječjih vrtića" – Potprojekt DV Leptirić u Vukovaru.

Opširnije...

Vukovarci proslavili osvojeno srebro

pic 10Čestitke igračima i stručnom stožeru na povijesnome rezultatu!

Opširnije...

Ivan Šebalj & The Bechars u nastavku slavlja povijesnog rezultata

pic 01Nakon utakmice slavlje na Trgu Republike Hrvatske se nastavlja! Za pobjedničku atmosferu pobrinut će se Ivan Šebalj & The Bechars Nastavimo zajednički slaviti povijesni rezultat naših Vatrenih. Mala zemlja - Veliki snovi!! Igraj moja Hrvatska!

Opširnije...

 

Copyright © 2009.- 2018. Grad Vukovar. Sva prava pridržana.

Uvjeti korištenja - E-mail uredništvu