UO za opće poslove i ured gradonačelnika

NA BUGARSKOM VOJNOM GROBLJU ODANA POČAST POGINULIM BUGARSKIM VOJNICIMA I ČASNICIMA

pic 13U organizaciji Veleposlanstva Republike Bugarske, i ove godine komemoracijom i polaganjem vijenaca odana je počast svim poginulim bugarskim vojnicima i časnicima.

Opširnije...

POSJET GRADA TRILJA GRADU VUKOVARU

pic 14Gradu Vukovaru u posjet je stigla delegacija Grada Trilja. Na čelu s gradonačelnikom Ivanom Šipićem, predsjednicom gradskog vijeća Grada Trilja Ivanom Živaljić te pročelnikom Markom Župom organiziran je posjet gradu Vukovaru u znak zahvalnosti i poštovanja prema žrtvu Vukovara. Ovom prilikom iskazali su veliko srce i iskoristili priliku da daruju vukovarsku obitelj u potrebi.

Opširnije...

Odluke o konačnim rezultatima izbora članova vijeća nacionalnih manjina u gradu Vukovaru

Odluke o konačnim rezultatima izbora članova vijeća nacionalnih manjina u gradu Vukovaru.

Opširnije...

DRUGI POSJET VELEPOSLANICE REPUBLIKE BUGARSKE U REPUBLICI HRVATSKOJ

pic 20Na Dan pobjede nad fašizmom i Dan Europe 9. svibnja, gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava, veleposlanica Republike Bugarske u Republici Hrvatskoj NJ.E. gđa Genka Georgieva, predstavnici Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske kao i Ministarstva obrane Republike Hrvatske položili su vijence i zapalili svijeće na Bugarskom vojnom groblju u Vukovaru te time odali počast svim poginulim bugarskim vojnicima i časnicima.

Opširnije...

GRADONAČELNIK PENAVA POLOŽIO VIJENAC POVODOM DANA POBJEDE NAD FAŠIZMOM

pic 03Diljem Europe na današnji dan obilježava se Dan pobjede nad fašizmom, a ujedno i Dan Europe.

Opširnije...

ODLUKE O REZULTATIMA IZBORA ČLANOVA VIJEĆA NACIONALNIH MANJINA U GRADU VUKOVARU

ODLUKE O REZULTATIMA IZBORA ČLANOVA VIJEĆA NACIONALNIH MANJINA U GRADU VUKOVARU

Opširnije...

PROSLAVLJEN JE DAN GRADA VUKOVARA

pic 03Grad Vukovar proslavio je svoj rođendan, a središnji događaj obilježavanja Dana Grada Vukovara i njegovih nebeskih zaštitnika sv. Filipa i Jakova bila je Svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Vukovara održana u Hrvatskom domu.

Opširnije...

SVEČANO JE OTVOREN FRANJEVAČKI MUZEJ VUKOVAR

pic 16Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović i predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković svečano su otvorili Franjevački muzej Vukovar koji je obnovljen i uređen kroz 15,5 milijuna kuna vrijedan projekt Integracije kulturne i povijesne baštine Franjevačkog samostana te na taj način obogatio turističku ponudu grada Vukovara.

Opširnije...

OBILJEŽAVANJE DANA GRADA VUKOVARA ZAPOČELO JE ODAVANJEM POČASTI NA MEMORIJALNOM GROBLJU ŽRTAVA IZ DOMOVINSKOG RATA

pic 07Dan Grada Vukovara započeo je mislima i molitvama upućenima svima onima kojih više nema među nama, a svoje živote su utkali u naš grad i našu domovinu te odavanjem počasti svim poginulim, nestalim, ubijenim i umrlim hrvatskim braniteljima Vukovara u Domovinskom ratu, pa je tako obilježavanje Dana našega grada i blagdana njegovih zaštitnika sv. Filipa i Jakova započelo polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća na Memorijalnome groblju žrtava iz Domovinskog rata grada Vukovara.

Opširnije...

28. MEMORIJAL DVANAEST REDARSTVENIKA

pic 02Svake godine, na današnji dan sjećamo se zločina kojega su 02. svibnja 1991. godine u Borovu selu počinile paravojne postrojbe agresora - ubili su 12 hrvatskih policajaca, a 21 policajac je ranjen. Bio je to neslužbeni početak Domovinskog rata, uz pogibiju prvog hrvatskog redarstvenika Josipa Jovića na Plitvicama.

Opširnije...

ČESTITKA GRADONAČELNIKA PRAVOSLAVNIM VJERNICIMA POVODOM BLAGDANA USKRSA

U ime Grada Vukovara i svoje osobno ime, svim pravoslavnim vjernicima upućujem iskrene čestitke povodom blagdana Uskrsa.

Opširnije...

OBILAZAK RADOVA NA ZGRADI DOMA ZDRAVLJA VUKOVAR

pic 06Gradonačelnik grada Vukovara Ivan Penava obišao je radove na zgradi Doma zdravlja Vukovar, u gradskoj četvrti Sajmište.

Opširnije...

 

Copyright © 2009.- 2018. Grad Vukovar. Sva prava pridržana.

Uvjeti korištenja - E-mail uredništvu