UO za opće poslove i ured gradonačelnika

Započeo novi ciklus javnih tribina u gradskim četvrtima

pic 04U nekadašnjem Mjesnom odboru „Alozije Stepinac" na Trpinjskoj cesti gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava sa suradnicima je održao javnu tribinu na temu poboljšanja kvalitete života građana na području Borova naselja, Trpinjske ceste i Lipovače.

Opširnije...

IZASLANSTVO IZRAELSKOG KNESSETA POSJETILO VUKOVAR

pic 01Grad Vukovar posjetilo je izaslanstvo Knesseta i Međuparlamentarne skupine prijateljstva Izrael - Hrvatska predvođeno potpredsjednikom Knesseta Esawijem Frejem te potpredsjednikom Hrvatskog sabora Milijanom Brkićem

Opširnije...

Donacija likovnih radova Općoj županijskoj bolnici Vukovar i bolnici hrvatskih veterana

pic 01Zamjenik gradonačelnika Marijan pavliček sudjelovao je na primopredaji donacije likovnih radova koje su Općoj županijskoj bolnici Vukovar i bolnici hrvatskih veterana darovali članovi Udruge Peski-Art iz Đurđevca.

Opširnije...

Državna tajnica Ministarstva rada i mirovinskoga sustava Majda Burić u posjetu tvrtki "Borovo"

pic 09Državna tajnica Ministarstva rada i mirovinskoga sustava Majda Burić u pratnji gradonačelnika Grada Vukovara Ivana Penave posjetila je tvrtku Borovo gdje ih je dočekala predsjednica uprave Gordana Odor.

Opširnije...

Predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarović posjetila je tvornicu „Borovo"

pic 01Predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarović posjetila je tvornicu „Borovo" te u pratnji gradonačelnika Grada Vukovara i predsjednice uprave Gordane Odor obišla pogone.

Opširnije...

Obilježena 26. godišnjica međunarodnog priznanja Republike Hrvatske i 20. obljetnice završetka mirne reintegracije

pic 04Povodom 26. obljetnice međunarodnog priznanja Republike Hrvatske i 20. obljetnice završetka mirne reintegracije istočne Slavonije, Baranje i zapadnog Srijema u ustavnopravni poredak RH, danas su kod spomen-obilježja na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata položeni vijenci u spomen na one koji su svoje živote ugradili u temelje hrvatske države.

Opširnije...

ODRŽAN RADNI SASTANAK S DELEGACIJOM GRADA KUTINE

pic 01Povod posjete bila je želja za uspostavljanjem suradnje dvaju gradova čiji prijateljski odnos datira još iz Domovinskoga rata.

Opširnije...

Obilježena 20. obljetnica povratka zdravstvenih djelatnika u Opću županijsku bolnicu Vukovar i bolnicu hrvatskih veterana

pic 01Zamjenica gradonačelnika Ivana Mujkić sudjelovala je na stručnome simpoziju kojim je obilježena 20. obljetnica povratka zdravstvenih djelatnika u Opću županijsku bolnicu Vukovar i bolnicu hrvatskih veterana.

Opširnije...

NOVIM SUSTAVOM UPRAVLJANJA GRADOM DO BOLJEG VUKOVARA

pic 01"Svi ovi projekti, već ostvareni i oni koji će se ostvariti za vrijeme ovoga mandata, donose ne samo poboljšanje kvalitete života građana nego i podizanje našega grada na novu razinu koja dalje rezultira direktnim otvaranjem novih radnih mjesta, ali i pojačanom gospodarskom i turističkom aktivnošću. Moja odgovornost kao gradonačelnika je uspostaviti sustav upravljanja Gradom koji će kao posljedicu imati najbolji mogući Vukovar i to na najefikasniji način," rekao je gradonačelnik Penava.

Opširnije...

Čestitke građankama i građanima Vukovara koji blagdan Kristova rođenja slave prema julijanskome kalendaru

Želim vam blagoslovljen Božić ispunjen zdravljem, mirom, obiteljskom srećom i radosti!

Opširnije...

ZAMJENIK GRADONAČELNIKA SUDJELOVAO U PREVENTIVNO-REPRESIVNOJ AKCIJI MUP-A

pic 01Kako bi vozače potaknuli na povećani oprez, pažnju, strpljivost i toleranciju prema svim sudionicima u prometu u blagdansko vrijeme, prometna policija je od 10,00 do 14,00 sati u Vukovaru provela preventivno-represivne aktivnosti.

Opširnije...

SVEČANO OTVORENA NOVA DIGITALNA REŽIJA HRVATSKOG RADIJA VUKOVAR

pic 07Projekt je ostvaren zahvaljujući inicijativi Grada Vukovara, direktorice HRV-a Mirjane Đermadi i velike potpore ravnateljice Fonda za obnovu i razvoj Grada Vukovara Ljiljane Blažević koja je za realizaciju osigurala nešto više od 250.000 kuna iz proračuna Fonda.

Opširnije...

 

Copyright © 2009.- 2017. Grad Vukovar. Sva prava pridržana.

Uvjeti korištenja - E-mail uredništvu