MOTO KLUB „NOĆNI JAHAČI“ IZ TRILJA DONIRALI SREDSTVA ZA VUKOVARSKI VODOTORANJ

Proteklog vikenda su grad Vukovar posjetili članovi moto kluba „Noćni jahači" iz grada Trilja. Tim povodom ih je u Gradskoj vijećnici Grada Vukovara primio gradonačelnik Ivan Penava.

Gradonačelnik Penava je prisutne upoznao s pričom o Vukovaru, sve od ratnih vremena pa do danas, s razvojem i rastom grada, ali i s njegovim specifičnim problemima. Kako je posjeta moto kluba „Noćni jahači" bila u svrhu doniranja sredstava za projekt rekonstrukcije i prenamjene vukovarskog Vodotornja, gradonačelnik se posebno osvrnuo na tu temu te im ispričao značenje Vodotornja za Vukovarce te ratne 1991. godine, ali i plan njegove prenamjene.

U ime moto kluba „Noćni jahači" Tonči Odrljan – Bili predao je gradonačelniku Vukovara Ivanu Penavi ček u iznosu 20.038,75kn koje su članovi kluba prikupili i uplatili za projekt „Vukovarski Vodotoranj – Simbol hrvatskog zajedništva" pri čemu im se gradonačelnik Penava zahvalio te ih pozvao da se upute u šetnju gradom kako bi se upoznali s njegovim ljepotama, ali i da posjete mjesta stradavanja u Domovinskom ratu.

 

Copyright © 2009.- 2018. Grad Vukovar. Sva prava pridržana.

Uvjeti korištenja - E-mail uredništvu