Upravni odjel za gospodarstvo, EU projekte...

POZIV ZA SUDJELOVANJE NA RADIONICI VEZANOJ UZ IZRADU GRANT SHEME ZA PODUZETNIKE

U četvrtak 24. studenoga 2016. god. u Gradskoj vijećnici Grada Vukovara (Dr. Franje Tuđmana 1) s početkom u 12:00 sati, održat će se radionica vezana uz pripremu grant sheme za poduzetnike te ovim putem pozivamo sve predstavnike malih i srednjih poduzeća s područja grada Vukovara da nam se pridruže u konstruktivnoj raspravi, kako bi konačan dokument bio što kvalitetniji i prihvatljiviji za poduzetnike.

Opširnije...

ODRŽAN RADNI SASTANAK S IZASLANSTVOM MINISTARSTVA GOSPODARSTVA U BIC-PODUZETNIČKOM INKUBATORU VUKOVAR

pic 01U BIC- Poduzetničkom inkubatoru održan je radni sastanak s predstavnicima Ministarstva gospodarstva predvođenih pomoćnikom ministra gosp. Željkom Pravdić i predstavnicima grada Vukovara prevođenih zamjenikom gradonačelnika gosp. Marijanom Pavliček.

Opširnije...

Prijavite se za „Moj EU projekt vaučer“ - novu uslugu HGK za sufinanciranje izrade dokumentacije za EU projekte

Hrvatska gospodarska komora izdvaja za gospodarstvenike milijun kuna izravne financijske potpore za izradu prijavnih dokumenata za EU projekte.

Opširnije...

Najava nadmetanja Korpusa inženjera zapovjedništva američkih oružanih snaga

Korpus inženjera zapovjedništva američkih oružanih snaga, Europski odjel, objavit će nadmetanje za projekt izgradnje nove zgrade dječjeg vrtića u Vukovaru i obnovu Društvenog doma u Srbu, Hrvatska.

Opširnije...

Potpisan ugovor o izvođenju radova na rekonstrukciji Poduzetničkog inkubatora Vukovar

pic 01Potpisan ugovor između Grada Vukovara i tvrtke Planum građenje d.o.o. o izvođenju radova na rekonstrukciji poslovnog objekta u BIC-Poduzetnički inkubator Vukovar. Vrijednost radova iznosi 3.802.133,36kn (bez PDV-a), a obuhvaća kompletnu vanjsku i unutrašnju rekonstrukciju zgrade inkubatora.

Opširnije...

Obavijest o produljenju radnog vremena ugostiteljskih objekata

Radi očekivanog velikog broja posjetitelja gradu Vukovaru povodom obilježavanja "Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. godine", gradonačelnik Grada Vukovara donio je Odluku...

Opširnije...

OBAVIJEST ZA POLJOPRIVREDNIKE - IZRAVNA PLAĆANJA

Kratka informacija o novim obavezama i mogućnostima ostvarenja izravnih plaćanja u 2015.g, vezanim uz planiranje jesenske sjetve 2014.g. i zasnivanje plodoreda za 2015. godinu..

Opširnije...

OBJAVLJEN JAVNI POZIV ZA DODJELU BESPOVRATNIH POTPORA U POLJOPRIVREDI GRADA VUKOVARA U 2014. GODINI

Pozivamo poljoprivredna gospodarstva koja su upisana u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava te imaju prebivalište, odnosno sjedište na području Grada Vukovara, da se sa zahtjevom jave na Javni poziv za dodjelu bespovratnih potpora u poljoprivredi

Opširnije...

Uvodna konferencija EU projekta BIC-Poduzetnički inkubator Vukovar

pic 01 Uvodna konferencija projekta BIC-Poduzetnički inkubator Vukovar, financiranog bespovratnim sredstvima Europske unije održana je 30. rujna.

Opširnije...

Gradu Vukovaru 18 milijuna kuna bespovratnih sredstava iz Europskog fonda za regionalni razvoj

pic 01Projekt „Razvoj zaokruženog koncepta za potporu inovativnom i tehnološki orijentiranom poduzetništvu – BIC Vukovar" odobren je za financiranje bespovratnim sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Opširnije...

Drugi sastanak partnera EU projekta „n0e-sport“

pic 01U Eindhovenu održan drugi po redu sastanak partnera EU projekta „n0e-sport" koji se provodi u sklopu Programa Unije Inteligentna Energija u Europi.

Opširnije...

GRAD VUKOVAR ZAPOČEO SA SUFINANCIRANJEM TROŠKOVA OSNIVANJA OBRTA I JEDNOSTAVNOG TRGOVAČKOG DRUŠTVA - SA IZNOSOM DO 10.000,00 KUNA

Pozivamo sve nove poduzetnike koji su u 2014.g. osnovali obrt ili j.d.o.o. na području Grada Vukovara da podnesu zahtjev za sufinanciranje troškova Upravnom odjelu za gospodarstvo, EU projekte i međunarodnu suradnju...

Opširnije...

 

Copyright © 2009.- 2018. Grad Vukovar. Sva prava pridržana.

Uvjeti korištenja - E-mail uredništvu