POVEĆANJE ENERGETSKE UČINKOVITOSTI U OBITELJSKIM KUĆAMA U GRADU VUKOVARU

Dana 28. listopada 2014. godine objavljuje se Zapisnik o pregledu i ocjeni Prigovora i Konačna lista prvenstva prema kriterijima za odabir korisnika javnog Natječaja „Povećanje energetske učinkovitosti u obiteljskim kućama u Gradu Vukovaru".

Ukupna raspoloživa sredstva za subvencioniranje navedenog Projekta iznose 1.031.250,00 kuna (udio Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost iznosi 1.000.000,00 kuna). Na osnovu raspoloživih sredstava odabire se prvih 24 (dvadesetičetiri) korisnika s Konačne liste prvenstva koji su ostvarili najveći broj bodova prema kriterijima za odabir.

Odabrani korisnici dužni su u roku 30 dana (do 27. studenoga 2014. godine) dostaviti Gradu Vukovaru slijedeću dokumentaciju:
- Glavni projekt izrađen i ovjeren od strane ovlaštenog projektanta (sadržaj i opis Glavnog projekta naveden je na web stranici Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja http://www.mgipu.hr/default.aspx?id=23552) i
- Obvezujući troškovnik izvođača radova sa specifikacijom svih radova i materijala usklađen s Glavnim projektom.
Prilaže se jedan primjerak dokumentacije u izvorniku.

Grad Vukovar na temelju dostavljene dokumentacije s odabranim korisnicima u roku od 15 dana sklopit će Ugovor o međusobnim pravima i obvezama u svezi sufinanciranja troškova provedbe mjera povećanja energetske učinkovitosti u obiteljskim kućama. Zajedno s potpisivanjem Ugovora Grad Vukovar će svim odabranim korisnicima izdati Vrijednosni kupon koji korisnici predaju izvođaču radova kao instrument plaćanja.

U planu je izvođenje radova do kraja 2014. godine.
Obavještavaju se ostali prijavitelji javnog Natječaja „Povećanje energetske učinkovitosti u obiteljskim kućama u Gradu Vukovaru" da Grad Vukovar u suradnji s Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost pokušava osigurati dodatna financijska sredstva za provođenje Programa.

U slučaju osiguranja dodatnih financijskih sredstava, a prema Konačnoj listi prvenstva, odabrati će se dodatni korisnici koji će ostvariti mogućnost sufinanciranja projekata. Dodatni korisnici izvijestiti će se preko službene web stranice grada Vukovara (http://www.vukovar.hr), kao i telefonskim putem. Broj dodatnih korisnika definirati će se prema dodatno raspoloživim sredstvima.
Sva dodatna pitanja u vezi javnog Natječaja „Povećanje energetske učinkovitosti u obiteljskim kućama u Gradu Vukovaru" mogu se dobiti u Gradskoj upravi u sobi broj 4, na kontakt telefon 032/456-584 (kontakt osobe: Tihomir Kedmenec i Branko Knežević) ili na e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Prilog broj 1 – Zapisnik o pregledu i ocjeni Prigovora
Prilog broj 2 – Konačna lista prvenstva prema kriterijima za odabir korisnika

 

 

Copyright © 2009.- 2018. Grad Vukovar. Sva prava pridržana.

Uvjeti korištenja - E-mail uredništvu