Upravni odjel za društvene djelatnosti

U PARK-ŠUMI ADICA OBILJEŽEN DAN ZAJEDNIŠTVA, PONOSA I SREĆE

pic 03Diljem Hrvatske obilježen je Dan zajedništva, ponosa i sreće kojim se proslavila obljetnica dočeka hrvatskih reprezentativaca nakon osvojenog srebra na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji 2018. godine.

Opširnije...

Javni poziv za ljetovanje vukovarske djece u Novom Vinodolskom u 2019. godini

Grad Vukovar organizira besplatno ljetovanje vukovarske djece u Novom Vinodolskom.

Opširnije...

GRAD VUKOVAR PRVI JE ČLAN PODUPIRATELJ ZAKLADE FRA MLADEN HRKAĆ

pic 07U gradskoj vijećnici Grada Vukovara održana je konferencija za medije i svečano potpisivanje Sporazuma o suradnji između Grada Vukovara i Zaklade fra Mladen Hrkać

Opširnije...

ZAPOČELO LJETOVANJE UMIROVLJENIKA U BIZOVAČKIM TOPLICAMA

pic 07Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava, sa suradnicima, poželio je prvoj grupi vukovarskih umirovljenika sa 60 i više godina starosne dobi sretan put i ugodan boravak na izletu u Bizovačkim toplicama. Svakog utorka po četiri autobusa krenuti će put Bizovačkih toplica, a vukovarski umirovljenici i ove godine imaju mogućnost besplatnog odlaska na jednodnevni izlet u Bizovačke toplice i uživanja u zajedničkom druženju.

Opširnije...

Obavijest o isplati stipendija za LIPANJ 2019. godine

Obavijest o isplati stipendija za LIPANJ 2019. godine.

Opširnije...

SVEČANO JE ZATVOREN 13. VUKOVAR FILM FESTIVAL

pic 15Na svečanom zatvaranju 13. Vukovar film festivala mnogobrojna publika mogla je uživati u svečanoj dodjeli čak šest nagrada ovogodišnjeg festivalskog izdanja.

Opširnije...

OTVOREN 13. VUKOVAR FILM FESTIVAL

pic 26Projekcijom filma Bobe Jelčića "Sam samcat" u Vukovaru je u četvrtak počeo 13. Vukovar film festival na kojem će do 7. srpnja publika imati prigodu pogledati niz dokumentarnih, kratkometražnih i dugometražnih filmova.

Opširnije...

VUKOVAR PRAVOVREMENO ZAPOČEO TRETIRANJE KOMARACA

pic 04U gradskoj vijećnici Grada Vukovara održana je konferencija za novinare na kojoj je bilo riječi o problematici suzbijanja komaraca na području grada Vukovara.

Opširnije...

16. SRPANJ – DAN ZAJEDNIŠTVA, PONOSA I SREĆE

pic 0116. srpnja 2018. godine Hrvatska je bila jedna od najsretnijih zemalja na svijetu, kada je organiziran jedinstveni, emotivni, spontani doček Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji u Zagrebu, a koji se narednih dana nastavio u drugim gradovima.

Opširnije...

VUKOVARKA PAULA ČAIĆ, MISS SUPRANATIONAL SLAVONIJE I BARANJE, NA PRIJEMU U GRADU VUKOVARU

pic 02Zamjenica gradonačelnika Grada Vukovara Ivana Mujkić u svome uredu primila je i uputila čestitke lijepoj Vukovarki, Pauli Čaić, koja je ove godine u naš grad donijela titulu Miss Supranational Slavonije i Baranje 2019. i titulu prve pratilje Miss Supranational Hrvatske 2019.

Opširnije...

PREDSTAVLJEN 13. VUKOVAR FILM FESTIVAL

pic 11Ovoga ljeta, nešto ranije nego prethodnih godina, u trajanju od 4 dana, od 04. do 07. srpnja, na 6 lokacija na području grada Vukovara očekuje nas filmsko događanje godine, tradicionalni festival podunavskih zemalja, 13. Vukovar film festival.

Opširnije...

Zvonko Bogdan otvorio je Ljeto u Vukovaru 2019.

5-IMG 6194Zvonko Bogdan otvorio je Ljeto u Vukovaru 2019.

Opširnije...

 

Copyright © 2009.- 2018. Grad Vukovar. Sva prava pridržana.

Uvjeti korištenja - E-mail uredništvu