Upravni odjel za društvene djelatnosti

Održan 16. memorijalni ultramaraton Zagreb - Vukovar

pic 01Udruga dragovoljaca HOS-a Grada Zagreba po 16. put organizirala je memorijalni ultramaraton Zagreb – Vukovar. Dugačak je čak 344,1 kilometar te se trči pod parolom "Put dragovoljaca HOS-a i bojovnika Domovinskog rata".

Opširnije...

Obilježena 26. godišnjica pogibije general-bojnika Blage Zadre

pic 01Obilježena 26. godišnjica pogibije legendarnog zapovjednika obrane Trpinjske ceste general-bojnika Blage Zadre

Opširnije...

Natječaj za dodjelu 10.000 državnih stipendija za akademsku godinu 2017./2018.

Natječaj za dodjelu 10.000 državnih stipendija za akademsku godinu 2017./2018. (sukladno osiguranim sredstvima u Državnome proračunu i sredstvima osiguranim u Europskome socijalnom fondu u sklopu Operativnoga programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. - 2020.") redovitim studentima visokih učilišta u Republici Hrvatskoj upisanim na preddiplomskim sveučilišnim studijima, diplomskim sveučilišnim studijima, integriranim preddiplomskim i diplomskim sveučilišnim studijima, kratkim stručnim studijima, preddiplomskim stručnim studijima i specijalističkim diplomskim stručnim studijima* te studentima s invaliditetom i studentima bez odgovarajuće roditeljske skrbi upisanim na poslijediplomske sveučilišne studije.

Opširnije...

Obilježena godišnjica pogibije Velimira Đereka - Sokola

pic 05Savjet za branitelje gradonačelnika Grada Vukovara polaganjem vijenca i paljenjem svijeća obilježio je godišnjicu pogibije Velimira Đereka - Sokola, jednog od poginulih zapovjednika Sajmišta.

Opširnije...

Održan sedmi turnir "Blago Zadro"

pic 19Pehar je po sedmi puta osvojio HNK Široki Brijeg koji je pobjedu nad HNK Cibalijom u finalu izborio jedanaestercima

Opširnije...

Obavijest o provođenju sustavne jesenske deratizacije

Veterinarska stanica Vukovar, Služba DDD sa sjedištem u Vukovaru, provodi sustavnu jesensku deratizaciju.

Opširnije...

Obilježena godišnjica pogibije Petra Kačića

pic 1Savjet za branitelje gradonačelnika Grada Vukovara polaganjem vijenca i paljenjem svijeća obilježio je godišnjicu pogibije Petra Kačića, jednom od poginulih zapovjednika Sajmišta.

Opširnije...

ZAVRŠNICA EUROPSKOG TJEDNA SPORTA

pic 06Zamjenik gradonačelnika Marijan Pavliček pozdravio je sudionike završnice Europskog tjedna sporta. Događaj je u Vukovaru obilježen brojnim sportskim aktivnostima kao što su ulične trkačke i biciklističke utrke, aqua aerobic, turnir u nogometu, tenisu, karateu i dr.

Opširnije...

Dan policije u Vukovaru obilježen otkrivanjem spomen obilježja poginulim i nestalim policajcima tijekom obrane Vukovara u Domovinskome ratu 1991. godine

pic 29Dan policije u Vukovaru obilježen je komemorativnim skupom sjećanja, mimohodom i otkrivanjem spomen obilježja poginulim i nestalim policajcima tijekom Domovinskog rata u obrani Vukovara 1991. godine.

Opširnije...

Obilježena 26. godišnjica ustrojavanja 204. vukovarske brigade

pic 01Obilježavanje 26. godišnjice ustrojavanja 204. vukovarske brigade započelo je svečanom akademijom održanom u Hrvatskome domu. Riječ je o legendarnoj vukovarskoj postrojbi koja je brojala 5500 pripadnika koji su branili cijelu bivšu Općinu Vukovar.

Opširnije...

Prof. dr. sc. Ivan Đikić održao predavanje na temu "Znanost za mlade u Vukovaru"


pic 01Ugledni hrvatski znanstvenik, prof. dr. sc. Ivan Đikić održao je u Vukovaru predavanje na temu "Znanost za mlade u Vukovaru".

Opširnije...

Dvanaesta Nacionalna izložba pasa CAC-HR VUKOVAR 2017

pic 01Zamjenik gradonačelnika Marijan Pavliček otvorio je tradicionalnu Dvanaestu Nacionalnu izložbu pasa CAC-HR VUKOVAR 2017 koju je, zajedno sa Hrvatskim kinološkim savezom, organizirala Kinološka udruga ¨Vukovar¨ iz Vukovara.

Opširnije...

 

Copyright © 2009.- 2017. Grad Vukovar. Sva prava pridržana.

Uvjeti korištenja - E-mail uredništvu