Upravni odjel za društvene djelatnosti

ISPRAĆAJ VUKOVARSKIH MATURANATA UZ QUADRILLA PLES

pic 7Zamjenik gradonačelnika Grada Vukovara Marijan Pavliček pozdravio je sve vukovarske maturante te im poželio puno uspjeha prilikom upisa na studije, a onima koji će se naći na tržištu rada da što prije pronađu posao i ostanu u našem gradu.

Opširnije...

GRADONAČELNIK U POSJETI UDRUZI ŽENA VUKOVAR

pic 5„S Udrugom žena Vukovar imamo izuzetno dobru suradnju te im nastojimo pomoći kad god možemo", rekao je gradonačelnik Penava te dodao kako kod korisnica Udruge već duže vrijeme postoji želja za elektronskim pikadom čiju nabavu im je Grad Vukovar omogućio.

Opširnije...

Prometno-preventivna edukacija KLIK

pic 2Edukacija je organizirana u okviru projekta KLIK - sigurnosni pojas - navika odgovornog ponašanja u prometu, koji Hrvatski autoklub provodi diljem Hrvatske

Opširnije...

Otvorena manifestacija „Mjesec sporta"

pic 1Manifestacija se održava drugu godinu za redom na inicijativu Upravnog odjela za društvene djelatnosti u suradnji sa sportskim klubovima i Zajednicom sportskih Udruga grada Vukovara.

Opširnije...

Javni poziv Ministarstva hrvatskih branitelja

Javni poziv za sufinanciranje troškova jednog pripremnog tečaja za polaganje ispita državne mature ili jednog pripremnog tečaja za polaganje razredbenog ispita za upis na studijske programe u akademskoj godini 2017./2018.

Opširnije...

DAROVNICA VISOKE ŠKOLE NIKOLA ŠUBIĆ ZRINSKI

Visoka škola Nikola Šubić Zrinski odlučila je Darovnicom za preddiplomske stručne studije i specijalističke diplomske stručne studije pružiti priliku svakom studentu s našeg područja za upis u akademsku 2017./2018. godinu te na taj način dati svoj doprinos poticanju poduzetništva i samozapošljavanja.

Opširnije...

VUKOVART - LUKA UMJETNOSTI

pic 01Vukovart predstavlja novi koncept u kulturi Vukovara. Promovira Vukovar kao mjesto koje prihvaća sve umjetnike, odnosno stvaratelje novih vrijednosti.

Opširnije...

Isplata stipendija za TRAVANJ 2017. godine

Obavještavamo studente-stipendiste grada Vukovara da su dana 10. svibnja 2017. isplaćene stipendije za TRAVANJ 2017. godine.

Opširnije...

PREDSTAVLJEN PROGRAM "OSNIVANJE INTERKULTURALNE ŠKOLE U VUKOVARU"

pic 06Nazočnima su se obratili ministar znanosti i obrazovanja prof. dr. sc. Pavo Barišić, veleposlanica Kraljevine Norveške u Republici Hrvatskoj NJ.E. gđa Astrid Versto, gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava i privremeni ravnatelj škole Zlatko Hegeduš.

Opširnije...

PRIJEM NAJMLAĐIH VUKOVARACA ROĐENIH NA DAN GRADA VUKOVARA

pic 11Zamjenik gradonačelnika Marijan Pavliček uputio je djeci i roditeljima čestitke za rođendan te im za sjećanje na taj trenutak uručio i prigodne darove.

Opširnije...

DJEČJI FESTIVAL KREDICA

pic 03Polaznici završnih skupina dječjih vrtića grada Vukovara kredama su oslikali pločnik u Ulici J.J. Strossmayera.

Opširnije...

Obavijest o provedbi sustavne proljetne deratizacije

Veterinarska stanica Vukovar d.o.o. Vukovar, Služba DDD sa sjedištem u Vukovaru, B. J. Jelačića 97 provodi sustavnu proljetnu deratizaciju.

Opširnije...

 

Copyright © 2009.- 2017. Grad Vukovar. Sva prava pridržana.

Uvjeti korištenja - E-mail uredništvu