Upravni odjel za društvene djelatnosti

Završen KUP Hrvatske u lovu ribe

pic 019Grad Vukovar dobio je priznanje Hrvatskog športskog ribolovnog saveza za pomoć u organizaciji KUPA HŠRS u lovu ribe.

Opširnije...

Završnica KUP-a Hrvatske u lovu ribe udicom na plovak

 

pic 01Zamjenica gradonačelnika Ivana Mujkić sudjelovala je na svečanome otvorenju završnica KUP-a Hrvatske u lovu ribe udicom na plovak. Organizator je završnice KUP-a Hrvatski športsko-ribolovni savez, a domaćin Zajednica športsko- ribolovnih udruga (ŠRU) Vukovar.

Opširnije...

Obavijest o isplati stipendije za lipanj 2018. godine

Obavijest o isplati stipendije za lipanj 2018. godine

Opširnije...

Započelo ljeto u Bizovcu

pic 07Zamjenici gradonačelnika Marijan Pavliček i Ivana Mujkić poželjele su prvoj grupi vukovarskih umirovljenika sa 60 i više godina starosne dobi sretan put i ugodan boravak na izletu u Bizovačkim toplicama.

Opširnije...

15. Padobranski kup državnosti Vukovar 2018.

pic 01Pedesetak padobranaca iz Hrvatske, ali i šire, na cilj skaču s 1000 metara visine te se natječu u pojedinačnim i ekipnim kategorijama.

Opširnije...

Obavijest o suzbijanju komaraca 10. i 11. srpnja 2018g.

Dana 10. i 11. srpnja 2018g. u vremenu od 19,00h do 23,00h Veterinarska stanica Vukovar d.o.o. vršiti će tretman suzbijanja komaraca sa zemlje području Grada Vukovara i mjesta Sotin i Lipovača

Opširnije...

Obilježena je 11. godišnjica smrti hrvatskog viteza Marka Babića

pic 42Obilježavanje je nastavljeno svečanim programom povodom preimenovanja Strukovne škole Vukovar u Srednja strukovna škola „Marko Babić" koje se dogodilo na inicijativu Savjeta za branitelje gradonačelnika Grada Vukovara.

Opširnije...

Službeno otvoren ŠRC "Trpinjska cesta"

pic 2Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava predao je ključeve Upravne zgrade Športsko-rekreacijskog centra „Trpinjska cesta" predsjedniku Boćarskog kluba „Trpinjska cesta" Miji Lozančiću.

Opširnije...

Besplatni jednodnevni izleti za umirovljenike

pic 3Već treću godinu za redom Grad Vukovar organizira besplatne jednodnevne izlete za umirovljenike s područja grada Vukovara

Opširnije...

17. Dan Kudeljaraca

pic 05Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava pozdravio je sve okupljene na obilježavanju 17. Dana Kudeljaraca održanom u Vukovaru.

Opširnije...

Međunarodni dan Dunava - Obavijest građanima

Manifestacija povodom obilježavanja Međunarodnog dana Dunava se odgađa sa petka i održat će se u nedjelju, 01. srpnja 2018.g.

Opširnije...

Održan 12. Međunarodni turnir u boćanju koji organizira Boćarski klub „Borovo"

pic 02Zamjenik gradonačelnika Grada Vukovara Marijan Pavliček svečano je otvorio 12. Međunarodni turnir u boćanju koji organizira Boćarski klub „Borovo". Ovogodišnji je turnir održan povodom Dana državnosti Republike Hrvatske, ali i 21. godišnjice osnutka kluba.

Opširnije...

 

Copyright © 2009.- 2018. Grad Vukovar. Sva prava pridržana.

Uvjeti korištenja - E-mail uredništvu