Upravni odjel za društvene djelatnosti

Odana počast poginulom zapovjedniku Velimiru Đereku - Sokolu

pic 5Tomislav Josić podsjetio je kako su bitke na Sajmištu bile posebno krvave te su se linije pomjerale svakodnevno, a u tome su, zajedno sa svojim suborcima, ginuli i zapovjednici Sajmišta.

Opširnije...

10. MEMORIJALNA UTRKA VUKOVAR – TOVARNIK U SPOMEN NA VLČ. IVANA BURIKA

pic 210. Memorijalnom utrkom Vukovar – Tovarnik obilježena je 27. obljetnica mučeničke smrti vlč. Ivana Burika.

Opširnije...

Održan 11. Memorijalni turnir HNK Radnički

pic 1Zamjenik gradonačelnika Grada Vukovara Marijan Pavliček otvorio je 11. Memorijalni turnir u čast 28 poginulih članova HNK Radnički.

Opširnije...

Ljubav djeci prije svega

pic 24Zamjenik gradonačelnika Grada Vukovara Marijan Pavliček pozdravio je djecu iz Dječjih vrtića Vukovar 1 i Vukovar 2 koja su pjesmom i plesom obilježili Međunarodni tjedan djeteta.

Opširnije...

Obilježena je godišnjica pogibije Petra Kačića

pic 05Savjet za branitelje gradonačelnika Grada Vukovara polaganjem aranžmana i paljenjem svijeća obilježio je godišnjicu pogibije Petra Kačića, jednom od poginulih zapovjednika obrane gradskog naselja Sajmište.

Opširnije...

Proslava Međunarodnog dana starijih osoba

pic 01„Riječ je o samo još jednom znaku pažnje kojim Grad Vukovar osobama treće životne dobi poručuje kako misli i brine o njima, iako je puno bitnija činjenica da Grad Vukovar to čini kroz cijelu godinu počevši od besplatnog gradskog prijevoza, božićnica, uskrsnica, izleta u Bizovac," rekla je ovom prilikom zamjenica gradonačelnika Ivana Mujkić.

Opširnije...

Obilježen Dan policije

pic 01Zamjenik gradonačelnika Marijan Pavliček sudjelovao je na obilježavanju Dana policije i blagdana njenog zaštitnika svetog Mihovila.

Opširnije...

ODRŽAN XI. MEMORIJAL VUKOVARSKIH ZRAKOPLOVACA

pic 06Zamjenik gradonačelnika Grada Vukovara Marijan Pavliček nazočio je XI. Memorijalu vukovarskih zrakoplovaca koji se na aerodromu u Borovu naselju održava u spomen poginulim članovima Aerokluba" Borovo" u Domovinskom ratu.

Opširnije...

Obilježen tjedan sporta u Vukovaru

pic 04I ove godine organizirano je veliko događanje koje je obuhvatilo niz aktivnosti, a za cilj ima potaknuti još veći broj građana da bude aktivan ne samo tijekom Europskog tjedna sporta nego i tijekom čitave godine.

Opširnije...

Trinaesta Nacionalna izložba pasa CAC-HR VUKOVAR 2018

 

pic 20Zamjenik gradonačelnika Marijan Pavliček otvorio je tradicionalnu Trinaestu Nacionalnu izložbu pasa CAC-HR VUKOVAR 2018 koju je, zajedno sa Hrvatskim kinološkim savezom, organizirala Kinološka udruga ¨Vukovar¨ iz Vukovara.

Opširnije...

Obavijest o isplati stipendije za rujan 2018. godine

Obavijest o isplati stipendije za rujan 2018. godine

Opširnije...

 

Copyright © 2009.- 2018. Grad Vukovar. Sva prava pridržana.

Uvjeti korištenja - E-mail uredništvu