Upravni odjel za društvene djelatnosti

OBNOVLJENO VANJSKO IGRALIŠTE I TENIS TEREN NA ŠRC LIJEVA BARA

pic 09U sklopu Športsko rekreacijskog centra Lijeva Bara obnovljeno je i novouređeno vanjsko nogometno igralište i tenis teren. Staro i derutno nogometno igralište pretvoreno je u multifunkcionalni teren s modernom podlogom. Teren je proširen te je oko njega postavljena zaštitna mreža, a predviđen je za nogomet, rukomet i tenis. Ugrađena je i rasvjeta koja omogućuje korištenje terena i u noćnim satima, a radi se i na postavljanju video nadzora. Osim ovih, radovi su izvedeni i na tenis terenima na kojemu je stara žičana ograda zamijenjena novom i sigurnijom.

Opširnije...

MAŽORETKINJE GRADA VUKOVARA APSOLUTNE DRŽAVNE PRVAKINJE

pic 01Zamjenica gradonačelnika Grada Vukovara Ivana Mujkić i pročelnik Upravnog odjela za kulturu, obrazovanje, sport, branitelje, socijalnu politiku i društvo Dražen Kobašević u gradskoj vijećnici Grada Vukovara primili su aktualne i apsolutne državne prvakinje u mažoret plesu kako bi im čestitali na ostvarenom uspjehu.

Opširnije...

VUKOVARSKI MATURANTI QUADRILLOM OBILJEŽILI KRAJ SREDNJOŠKOLSKOG OBRAZOVANJA

pic 15Vukovarski maturanti i ove godine završetak srednjoškolskog obrazovanja obilježili su u veselju, a točno u podne na vukovarskom korzu zajednički su izveli tradicionalni francuski Quadrilla ples i time zakoračili u svijet novih pobjeda.

Opširnije...

Vukovarski polumaraton

Vukovar 5km rutaAtletska utrka za mlade i odrasle pod nazivom Vukovar Half Marathon organizira se u gradu Vukovaru 01.06.2019. Cilj utrke je podizanje samopouzdanja mladih i odraslih osoba, te promicanje zdravog načina života kroz popularizaciju rekreativnog trčanja za sve uzraste. Utrka će biti podijeljena u nekoliko kategorija te prema dužinama staze od 21km i 5km.

Opširnije...

Norijada 2019. u Vukovaru

Dana 22. svibnja 2019. godine na šetnici u Ulici J.J. Strossmayera u Vukovaru s početkom u 12,00 sati održat će se Norijada 2019. U okviru ovog programa naši maturanti skupa će zaplesati tradicionalni francuski Quadrilla ples i time obilježili završetak svojeg srednjoškolskog obrazovanja.

Opširnije...

Odluka o utvrđivanju konačne liste

Odluka o utvrđivanju konačne liste kandidata za dodjelu stipendije Grada Vukovara za školsku/akademsku godinu 2018./2019. prema Dopunskom natječaju

Opširnije...

POSJETA UČENIKA U SKLOPU PROJEKTA ERASMUS +

pic 06Zamjenica gradonačelnika Grada Vukovara Ivana Mujkić primila je učenike iz 6 zemalja, sudionike projekta Erasmus+ pod nazivom „Bruecken bauen" („Gradimo mostove"), u kojem sudjeluju i učenici Ekonomske škole Vukovar.

Opširnije...

STVARANJE OSNOVA ZA SURADNJU NA KULTURNOJ RAZINI S REPUBLIKOM BUGARSKOM

pic 04Veleposlanica Republike Bugarske u Republici Hrvatskoj NJ.E. gđa Genka Georgieva iskoristila je svoj drugi posjet gradu Vukovaru kako bi se stvorili temelji i na drugim područjima, osim gospodarskih. Tako je tim povodom u prostorima Gradskog muzeja Vukovar održan sastanak vezan i za razvoj kulturne suradnje. Sastanku su nazočile zamjenica gradonačelnika Grada Vukovara Ivana Mujkić, veleposlanica Republike Bugarske u Repubilici Hrvatskoj NJ.E. Genka Georgieva i ravnateljica Gradskog muzeja Vukovar Ruža Marić.

Opširnije...

Obavijest o isplati stipendija za travanj 2019.

Obavijest o isplati stipendija za travanj 2019. godine

Opširnije...

GRAD PRIJATELJ DUBROVNIK VUKOVARSKIM OSNOVNIM ŠKOLAMA DAROVAO 48 MONITORA

pic 10Da je prijateljstvo Grada Vukovara i Grada Dubrovnika ustrajno, pokazala je i hvale vrijedna donacija Grada Dubrovnika koja će vukovarskim osnovnoškolcima uljepšati pohađanje nastave, ali i osigurati njeno kvalitetnije izvođenje.

Opširnije...

OTVOREN 2. FESTIVAL „SVI zaJEDNO HRVATSKO NAJ“

pic 01Na Trgu Republike Hrvatske svečano je otvoren 2. Festival nematerijalne kulturne baštine, turističkih manifestacija, atrakcija i destinacija poznat po nazivu „SVI zaJEDNO HRVATSKO NAJ".

Opširnije...

TRADICIONALNI VUKOVARSKI CVJETNI KORZO

pic 06Jedan od programa kojim tradicionalno započinje proslava Dana Grada Vukovara je cvjetnim korzom u kojem je u gradskom središtu u organizaciji Grada Vukovara sudjelovalo preko 500 mališana iz dječjih vrtića i vukovarskih osnovnih škola.

Opširnije...

 

Copyright © 2009.- 2018. Grad Vukovar. Sva prava pridržana.

Uvjeti korištenja - E-mail uredništvu