Upravni odjel za društvene djelatnosti

OTVORENJE SEZONE NA VUKOVARSKOJ ADI

pic 01Ljeto na vukovarskoj Maloj adi 2017. godine u organizaciji Grada Vukovara započet će 22. lipnja u 11.00 sati kada će prvi čamac Športsko-ribolovne udruge Dunav s građanima i posjetiteljima zaploviti prema adi.

Opširnije...

OBILJEŽENA 26. GODIŠNJICA USTROJA POSTROJBE 4. BOJNE VUKOVARSKE 3. GARDIJSKE BRIGADE

pic 01Obilježena je 26. obljetnica ustroja postrojbe 4. bojne 3. gardijske brigade.Organizator obilježavanja ustroja ove postrojbe bila je Udruga branitelja 4. Bojne Vukovarske 3. Gardijske brigade, na čelu sa predsjednikom udruge Perom Perićem.

Opširnije...

Isplata stipendija za SVIBANJ 2017. godine

Obavještavamo studente-stipendiste grada Vukovara da su dana 13. lipnja 2017. isplaćene stipendije za SVIBANJ 2017. godine.

Opširnije...

HRVATSKA ŽENSKA RUKOMETNA REPREZENTACIJA U POSJETU VUKOVARU

pic 11„Vjerujem kako će ovaj posjet biti dodatan poticaj za odličan rezultat u predstojećoj utakmici sa Slovenijom,“ naglasio je Pavliček zaželjevši svu sreću reprezentaciji.

Opširnije...

BESPLATNO LJETOVANJE ZA VUKOVARSKE UČENIKE 2017. GODINE

pic 01Grad Vukovar i ove godine uspješno organizira besplatno ljetovanje za vukovarske osnovnoškolce i srednjoškolce.

Opširnije...

Prvi adulticidni tretman komaraca u Vukovaru

Program suzbijanja komaraca na području grada Vukovara obavit će se 09. i 10. lipnja 2017. godine.

Opširnije...

U TIJEKU JE ORGANIZACIJA BESPLATNOG LJETOVANJA ZA VUKOVARSKU DJECU

U tijeku je organizacija besplatnog ljetovanja krstarenje Jadranom i ljetovanje na Korčuli/Lumbardi, namijenjeno je djeci koja su postigla zapažene rezultate, a pritom su i odlični učenici

Opširnije...

16. OLIMPIJSKI FESTIVAL DJEČJIH VRTIĆA GRADA VUKOVARA

pic 22U organizaciji Grada Vukovara i Zajednice športskih udruga Grada Vukovara (ZŠUGV), a pod pokroviteljstvom Hrvatskog olimpijskog odbora  u Sportskoj dvorani Borovo naselje održan je 16. Olimpijski festival dječjih vrtića Grada Vukovara

Opširnije...

ERASMUS + PROJEKT - UKLJUČIVANJE ŽIVOTINJA U ODGOJNO-OBRAZOVNI PROCES

pic 01Zamjenik gradonačelnika Vukovara Marijan Pavliček i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Ana Živanović održali su sastanak s predstavnicima OŠ Josipa Matoša i predstavnicima partnerskih ustanova iz 7 europskih zemalja s kojima sudjeluju na Erasmus + projektu "Uključivanje životinja u odgojno-obrazovni proces".

Opširnije...

UČENICI OSNOVNE ŠKOLE BLAGE ZADRE U POSJETI GRADONAČELNIKU

pic 04Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava u posjetu je primio učenike 3.a i 3.b razreda Osnovne škole Blage Zadre iz Vukovara.

Opširnije...

ISPRAĆAJ VUKOVARSKIH MATURANATA UZ QUADRILLA PLES

pic 7Zamjenik gradonačelnika Grada Vukovara Marijan Pavliček pozdravio je sve vukovarske maturante te im poželio puno uspjeha prilikom upisa na studije, a onima koji će se naći na tržištu rada da što prije pronađu posao i ostanu u našem gradu.

Opširnije...

GRADONAČELNIK U POSJETI UDRUZI ŽENA VUKOVAR

pic 5„S Udrugom žena Vukovar imamo izuzetno dobru suradnju te im nastojimo pomoći kad god možemo", rekao je gradonačelnik Penava te dodao kako kod korisnica Udruge već duže vrijeme postoji želja za elektronskim pikadom čiju nabavu im je Grad Vukovar omogućio.

Opširnije...

 

Copyright © 2009.- 2017. Grad Vukovar. Sva prava pridržana.

Uvjeti korištenja - E-mail uredništvu