Upravni odjel za društvene djelatnosti

OBILJEŽENA 25. GODIŠNJICA POSLJEDNJE RAZMJENE LOGORAŠA

pic 08Obilježen Dan sjećanja na zatočenike neprijateljskih logora tijekom Domovinskog rata

Opširnije...

GRAD VUKOVAR PRIJAVIO PROJEKT "POKLONI MI OSMIJEH" U SURADNJI S RAZVOJNOM AGENCIJOM VUKOVAR

Projekt je apliciran na program "ZAŽELI" - Program zapošljavanja žena, financiran iz Europskog socijalnog fonda u nadležnosti Ministarstva rada i mirovinskog sustava. Ukupna vrijednost projekta je 7.506.246,08 kn te se sufinancira u cijelosti. Nositelj projekta je Grad Vukovar, a partneri Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područna služba Vukovar i Centar za socijalnu skrb Vukovar.
Planirano vrijem projketa je 30 mjeseci, od čega će žene pružati usluge korisnicima 24 mjeseca.

Opširnije...

LJETOVANJE VUKOVARSKE DJECE SE NASTAVLJA

pic 01Grad Vukovar uspješno nastavlja provoditi dječje ljetovanje za vukovarsku djecu. Do sada je 230 djece krstarilo Jadranom, ljetovalo na Korčuli/Lumbardi i Lječilištu Veli Lošinj u tri termina. Danas je održan šesti roditeljski sastanak vezano uz odlazak djece na besplatno ljetovanje u Dugu Uvalu.

Opširnije...

LJETOVANJE VUKOVARSKE DJECE SE NASTAVLJA

pic 03Održan roditeljski sastanak za roditelje djece koja će u terminu od 22. srpnja do 5. kolovoza ljetovati u Lječilištu Veli Lošinj.

Opširnije...

Isplata stipendija za LIPANJ 2017. godine

Obavještavamo studente-stipendiste grada Vukovara da su dana 12. srpnja 2017. isplaćene stipendije za LIPANJ 2017. godine.

Opširnije...

ZAPOČELO LJETOVANJE VUKOVARSKIH UMIROVLJENIKA U BIZOVAČKIM TOPLICAMA

pic 01Svakoga utorka organiziran je izlet za 200 umirovljenika koji i ove godine imaju mogućnost besplatnog odlaska na jednodnevni izlet u Bizovačke toplice kako bi se osvježili i družili s umirovljenicima iz drugih mjesta.

Opširnije...

Obavijest o suzbijanju komaraca dana 11. i 12. srpnja 2017. godine

Dana 11 i 12. srpnja 2017g. u vremenu od 19,00h do 22,30h Veterinarska stanica Vukovar d.o.o. vršiti će tretman suzbijanja komaraca sa zemlje na području Grada Vukovara i mjesta Sotin i Lipovača.

Opširnije...

MOVING BEYOND CONFLICT U POSJETI VUKOVARU

pic 01Grad Vukovar posjetili su sudionici projekta Moving Beyond Conflict koji je nastao u okviru programa Erasmus+ mobilnosti mladih. Cilj projekta je istraživanje i razumijevanje prošlih i sadašnjih sukoba u Sjevernoj Irskoj i Hrvatskoj.

Opširnije...

6. ULTRAMARATON VUKOVAR-SREBRENICA

pic 01S Ovčare je krenuo šesti po redu Ultramaraton Vukovar-Srebrenica, koji se ove godine održava povodom obilježavanja 22. godišnjice srebreničkog genocida.

Opširnije...

Obavijest o suzbijanju komaraca

Dana 07. srpnja 2017g. u vremenu od 20,00h do 21,00h Veterinarska stanica Vukovar d.o.o. vršiti će tretman suzbijanja komaraca sa zemlje na području Grada Vukovara (uži centar grada) zbog nastupa na otvorenom plesnog ansambla Carskog Ruskog Baleta iz Moskve u perivoju dvorca Eltz pod pokroviteljstvom Grada Vukovara.

Opširnije...

OBILJEŽENA 10. GODIŠNJICA SMRTI PUKOVNIKA MARKA BABIĆA

 

pic 01U organizaciji Savjeta za branitelje gradonačelnika Grada Vukovara i Udruge Vukovarski stožer obilježena je deseta obljetnica smrti pukovnika Marka Babića.

Opširnije...

BESPLATNI JEDNODNEVNI IZLETI UMIROVLJENIKA U BIZOVAČKE TOPLICE

pic 01Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava održao je konferenciju za medije povodom organizacije besplatnih jednodnevnih izleta umirovljenika u Bizovačke toplice u 2017. godini.

Opširnije...

 

Copyright © 2009.- 2017. Grad Vukovar. Sva prava pridržana.

Uvjeti korištenja - E-mail uredništvu