Upravni odjel za društvene djelatnosti

Vukovart – goes vertical!

pic 01I ove godine u Vukovaru će se održati street art festival pod nazivom VUKOVART – goes vertical! U suorganizaciji Vala kulture i Grada Vukovara, kao nastavak prošlogodišnje međunarodne manifestacije VUKOVART – luka umjetnosti 2017.

Opširnije...

Organizacija 16. međunarodnog nogometnog turnira Memorijal vukovarskih branitelja U 14

pic 01Održan pripremni sastanak za organizaciju 16. međunarodnog nogometnog turnira Memorijal vukovarskih branitelja U 14.

Opširnije...

Svečano obilježen Dan hrvatskih branitelja Vukovara

pic 22Pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović, Ministarstva branitelja i Ministarstva obrane, a u organizaciji Grada Vukovara svečano je obilježen Dan hrvatskih branitelja Vukovara.

Opširnije...

Obavijest o isplati stipendije za veljaču 2018. godine

Obavijest o isplati stipendije za veljaču 2018. godine

Opširnije...

Predstavljen program obilježavanja Dana hrvatskih branitelja Vukovara

pic 07Savjet za branitelje gradonačelnika Grada Vukovara održao je konferenciju za medije na kojoj je predstavljen program obilježavanja Dana hrvatskih branitelja Vukovara, 10. ožujka.

Opširnije...

Coca-Colina podrška mladima u 2018. godini

pic 01Grad Vukovar i Gradska knjižnica Vukovar u okviru odjela za mlade Spajalica aktivno su se uključili u projekt Coca-Colina podrška mladima u 2018. godini.

Opširnije...

Bračni parovi s 50 i više godina braka proslavili Valentinovo

pic 22Već je sedmu godinu za redom povodom Valentinova Grad Vukovar organizirao je svečani ručak za bračne parove koji su u braku 50 i više godina.

Opširnije...

Obavijest o isplati stipendija za 1/2018

Obavještavamo studente/stipendiste Grada Vukovara da je dana 14. veljače 2018. godine isplaćena stipendija za mjesec 1/2018. godine za akademsku 2017./2018. godinu

Opširnije...

Osmijeh se vratio u grad

pic 08Udruga braniteljica Vukovarsko-srijemske županije i Grad Vukovar i ove godine organizirali su veliku povorku maškara pod nazivom „Osmijeh se vratio u grad".

Opširnije...

Obavijest o isplati stipendija studentima Grada Vukovara

Obavještavamo studente/stipendiste Grada Vukovara da su dana 09. veljače 2018. godine isplaćene stipendije za mjesece 10-12/2017. godine za akademsku 2017./2018. godinu

Opširnije...

"Moje svjetlo za moj Vukovar"

pic 01Predstavnik Udruge tjelesnih invalida „TOMS" g. Bašić ovom je prigodom potpisao dva Ugovora o donaciji s obiteljima Varga i Savurdić, kojima će jednom mjesečno na račun biti isplaćeno po 1.000,00 novčane pomoći kroz narednih 12 mjeseci.

Opširnije...

Ravnateljica Lidija Miletić nagrađena državnom godišnjom nagradom "Ivan Filipović"

pic 05Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava primio je ravnateljicu Osnovne škole Dragutina Tadijanovića gospođu Lidiju Miletić te joj ovom prilikom čestitao na osvojenoj državnoj godišnjoj nagradi „Ivan Filipović" za značajna ostvarenja u odgojno-obrazovnoj djelatnosti za 2016. godinu, a koju je primila krajem 2017. godine.

Opširnije...

 

Copyright © 2009.- 2017. Grad Vukovar. Sva prava pridržana.

Uvjeti korištenja - E-mail uredništvu