Upravni odjel za društvene djelatnosti

NASTAVAK USPJEŠNOG PROJEKTA "ZNANJE JE COOL"

pic 04Projekta kojemu je cilj pomoći učenicima od petog do osmog razreda iz šest osnovnih škola sa područja Grada Vukovara u unaprjeđenju vještina učenja, popravljanju školskog uspjeha, jačanju samopouzdanja i osobnosti učenika i mnogim drugim aspektima vezanim uz obrazovanje.

Opširnije...

VUKOVAR 2018. GODINE DOMAĆIN DRŽAVNOG PRVENSTVA U ŠPORTSKOM RIBOLOVU

pic 04Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava i predsjednik Hrvatskog športskog ribolovnog saveza Vladimir Sever potpisali su Ugovor o prihvaćanju domaćinstva za „Završno natjecanje KUP-a HŠRS za seniore i juniore u disciplini lov ribe" koje će se u Vukovaru održavati od 13.-15. srpnja 2018.

Opširnije...

POČELA ISPLATA USKRSNICA KORISNICIMA PRAVA NA NAKNADU ZA TROŠKOVE STANOVANJA


pic 05Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava održao je konferenciju za medije na kojoj je najavio isplatu jednokratnih novčanih naknada, uskrsnica, korisnicima prava na naknadu za troškove stanovanja.

Opširnije...

Marketinška kampanja VukovArt 2017.

pic 01Ovih dana započela je i marketinška kampanja pod radnim nazivom VukovArt 2017. koja će vam pružati detaljne informacije o novoj Međunarodnoj manifestaciji Vukovar - Luka umjetnosti, pokrenutoj na inicijativu gradonačelnika Grada Vukovara i UO za društvene djelatnosti Grada Vukovara.

Opširnije...

Larvicidno tretiranje komaraca u Vukovaru

Prvo larvicidno tretiranje komaraca u Vukovaru započinje 4. travnja 2017. godine.

Opširnije...

12. BOĆARSKI TURNIR U ČAST IVICI ŠOLJIĆU

pic 01Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava otvorio je 12. boćarski turnir koji se održava u spomen na pukovnika Ivicu Šoljića, ratnog zapovjednika obrane Mitnice.

 

 

Opširnije...

Otvoreno savjetovanje - Program za mlade grada Vukovara

Cilj provođenja savjetovanja je upoznati javnost s Programom za mlade grada Vukovara kako bi se potaknulo uključivanje većeg broja zainteresiranih dionika za njegovo donošenje.

Opširnije...

GRAD VUKOVAR NAGRADIO 22 IZVRSNA STUDENTA

PIC 1Za svoj uspjeh te kao poticaj daljnjem postizanju vrhunskih rezultata, ovom prilikom gradonačelnik je izvrsnim studentima čestitao na trudu koji ulažu u sebe, svoj uspjeh i rad te uručio nagrade u iznosu od 500 kn kao izraz podrške Grada Vukovara.

Opširnije...

DONACIJA ZA BRAĆU JOSIPA SLJEPČEVIĆA I DANIJELA MAKOVCA

pic 01Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava posjetio je braću Josipa Sljepčevića i Danijela Makovca u njihovom domu. Ovom im je prigodom gradonačelnik uručio prijeko potrebnu perilicu za rublje kao donaciju Grada Vukovara.

Opširnije...

UDRUGA TOMS IZ TROGIRA I OVE GODINE FINANCIRA 2 VUKOVARSKE UGROŽENE OBITELJI

pic 18Udruga tjelesnih invalida „TOMS" iz Trogira s Udrugama invalida Sinja, Omiša i Trogira u sklopu akcije „Moje svjetlo za moj Vukovar" i ove godine financijski potpomažu dvjema ugroženim obiteljima s područja Grada Vukovara.

Opširnije...

VUKOVARSKI KARNEVAL - VRATIMO OSMIJEH U GRAD

pic 01Maškare preuzele ključeve grada Vukovara

Opširnije...

POSJET DJEČJEM DOMU SV. ANE U VINKOVCIMA

pic 01Pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Ana Živanović posjetila je Dječji dom Sv. Ana te je djecu uveselila skromnim darovima.

Opširnije...

 

Copyright © 2009.- 2017. Grad Vukovar. Sva prava pridržana.

Uvjeti korištenja - E-mail uredništvu