NOVI POD U SPORTSKOJ DVORANI BOROVO NASELJE

Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava sa suradnicima te ravnateljem Javne ustanove za upravljanje Sportskim objektima u Vukovaru Ivanom Szabom i predsjednicom Fonda za obnovu i razvoj grada Vukovara Ljiljanom Blažević obišao je Sportsku dvoranu u Borovu Naselju u kojoj su izvršeni završni radovi na zamjeni sportskog poda.

„Zahvaljujući Fondu za obnovu i razvoj grada Vukovara u ovaj moderan sportski pod koji zadovoljava sve standarde i ima potrebne certifikate uloženo je 873.134,25 kuna s PDV-om. Ovom investicijom dobili smo na kvaliteti te je time osiguran preduvjet za održavanje sportskih natjecanja visokog ranga upravo u Vukovaru", rekao je gradonačelnik Penava te dodao kako je ovo jedna u nizu mjera koju je Grad Vukovar u suradnji s FORGV i predsjednicom Ljiljanom Blažević poduzeo po pitanju ulaganja u sport, što je i urađeno u cilju da se što više naših sugrađana profesionalno ili rekreativno okrene sportskim aktivnostima te time na zdraviji i kvalitetniji način ispuni svoje slobodno vrijeme.

Ravnatelj Javne ustanove za upravljanje sportskim objektima Vukovar Ivan Szabo rekao je kako su zamjenom sportskog poda stečeni preduvjeti da osim košarkaša, rukometaša, odbojkaša i nogometaša, koji su do sada koristili ovu dvoranu, istu mogu koristiti i dizači utega te gimnastičari. „Ovim potezom smo zasigurno osigurali uvjete za održavanje natjecanja koja do sada nije bilo moguće održavati u ovoj dvorani", zaključio je Szabo.

Promjenu poda u Sportskoj dvorani Borovo Naselje izvršila je tvrtka Gamabon d.o.o.,. Ugrađen je površinsko elastični sportski pod marke Haro Sports Flooring, parket koji ima FIBA I IHF certifikat, a kao model odabran je Helsinki 10 , površinsko-elastični sportski pod sportske i višenamjenske primjene

 

Copyright © 2009.- 2018. Grad Vukovar. Sva prava pridržana.

Uvjeti korištenja - E-mail uredništvu