Upravni odjel za gospodarstvo, poljoprivredu i međunarodnu suradnju

POZIV NA SASTANAK UZGAJIVAČIMA I ZAINTERESIRANIMA ZA UZGOJ LJEKOVITOG I AROMATIČNOG BILJA

Pozivaju se svi zainteresirani uzgajivači ljekovitog i aromatičnog bilja te poljoprivrednici zainteresirani za uzgoj istog.

Opširnije...

OTVORENJE POSLOVNIH PROSTORA NOVE TVRTKE U POSLOVNO-INOVACIJSKOM CENTRU BIC

pic 11Otvorenje poslovnih prostora tvrtke Travel Managment Company d.o.o. u Poslovno-inovacijskom centru BIC

Opširnije...

VUKOVARSKA POVOLJNA PODUZETNIČKA KLIMA PRIVUKLA INVESTITORA IZ AUSTRIJE

pic 01Još jedna proizvodna tvrtka u Poslovno-inovacijskom centru BIC - Vukovar.

Opširnije...

POZIV POLJOPRIVREDNICIMA NA PREZENTACIJU MJERE 6 PROGRAMA RURALNOG RAZVOJA RH 2014. - 2020.

Dana 17. siječnja 2017.g. s početkom u 10:00sati u Gradskoj vijećnici Grada Vukovara, Dr.Franje Tuđmana 1, održat će se prezentacija Mjere 6 Programa ruralnog razvoja, podmjere 6.1. operacije tipa 6.1.1. (za mlade poljoprivrednike) i podmjere 6.3. operacije tipa 6.3.1. (za male poljoprivrednike) te pozivamo sve zainteresirane poljoprivrednike da se odazovu na istu kako bi dobili potrebne informacije i pravodobno se prijavili na natječaj.

Opširnije...

PRODUŽENO RADNO VRIJEME UGOSTITELJIMA ZA PREDSTOJEĆE BLAGDANE

Dozvoljava se produženje radnog vremana ugostiteljskih objekata iz skupine „restorani" i „barovi" za vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana do 4,00 sata

Opširnije...

Obavijest o produljenju radnog vremena ugostiteljskih objekata

Povodom obilježavanja "Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. godine", gradonačelnik Grada Vukovara donio je Odluku kojom se dozvoljava produljenje radnog vremena do 3,oo sata ugostiteljskim objektima na području Grada Vukovara u dane 17., 18. i 19. studenoga 2016. godine.

Opširnije...

INVESTITORI IZ SLOVAČKE PLANIRAJU ULAGATI U VUKOVAR

pic 01Gradonačelnik grada Vukovara Ivan Penava i pročelnik UO za gospodarstvo, poljoprivredu i međunarodnu suradnju Josip Ivančić održali su sastanak s potencijalnim investitorima iz Slovačke.

Opširnije...

GRADONAČELNIK PENAVA NAZOČIO SASTANKU S OBRTNICIMA IZ CIJELE HRVATSKE

pic 07Nakon sastanka s gradonačelnikom Penavom, obrtnici iz cijele Hrvatske na Trgu Republike Hrvatske pripremali tradicijske specijalitete za građane grada Vukovara.

Opširnije...

ODRŽANA ZAVRŠNA KONFERENCIJA PROJEKTA BIC-VUKOVAR

pic 08U prostorijama Poslovno inovacijskog centra Vukovar održana je završna konferencija EU projekta „Razvoj zaokruženog koncepta za potporu inovativnom i tehnološki orijentiranom poduzetništvu BIC-Vukovar."

Opširnije...

MINISTAR PODUZETNIŠTVA I OBRTA GRADONAČELNIKU PENAVI PREDSTAVIO ŠIROKU LEPEZU POTPORA ZA RAZVOJ GOSPODARSTVA U VUKOVARU

pic 01Ministar poduzetništva i obrta Darko Horvat tijekom boravka u istočnoj Hrvatskoj sastao se s gradonačelnikom grada Vukovara Ivanom Penavom. Sastanak je održan u Uredu gradonačelnika, a otvorena su nova poglavlja na gospodarskom planu grada Vukovara.

Opširnije...

DODJELJENO 17 POTPORA PODUZETNICIMA IZ PROGRAMA MJERA POTICANJA RAZVOJA PODUZETNIŠTVA NA PODRUČJU GRADA VUKOVARA U 2016. GODINI

pic 05Gradonačelnik grada Vukovara Ivan Penava uručio je ugovore gospodarstvenicima koji su ostvarili potporu iz Programa mjera poticanja razvoja poduzetništva na području grada Vukovara u 2016. godini.

Opširnije...

ZAVRŠENI SU RADOVI NA ZGRADI POLY U POSLOVNO INOVACIJSKOM CENTRU VUKOVAR

pic 01Prigodnom svečanosti obilježen je završetak radova na zgradi Poly (bruto površine 9700m2) u Poslovno inovacijskom centru Vukovar te objava natječaja za zakup prostora.

Opširnije...

 

Copyright © 2009.- 2017. Grad Vukovar. Sva prava pridržana.

Uvjeti korištenja - E-mail uredništvu