Upravni odjel za gospodarstvo, poljoprivredu i međunarodnu suradnju

GRADONAČELNIK PENAVA PREDSTAVIO NOVOG POTENCIJALNOG INVESTITORA

pic 02Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava predstavljajući novog investitora, tvrtku Pervanovo d.o.o. ukazao na naše životno pitanje:

- Kako ostati i bolje živjeti u Vukovaru i Vukovarsko-srijemskoj županiji?
- Kako naseliti ovaj prostor i kako žurno provesti prijeko potrebnu demografsku obnovu prostora najviše devastiranog u Domovinskom ratu?

 

Opširnije...

NOVI POGONI NIZOZEMSKE TVRTKE USKORO U VUKOVARU

pic 1„Tema i cilj ovoga susreta svakako su potencijali Vukovara za buduća ulaganja koja će omogućiti dodatne pogone u gradu te time, naravno, i nova radna mjesta u ovoj grani industrije," istaknuo je gradonačelnik Penava.

Opširnije...

VUKOVARSKIM GOSPODARSTVENICIMA URUČENO DVA MILIJUNA KUNA

pic 1„Danas smo na simboličan način direktno u ruke poduzetnicima dali dva milijuna kuna. Od prvoga smo dana bili usmjereni na gospodarstvo i u manje od tri godine izravno smo u vukovarsko gospodarstvo injektirali više od 15 milijuna kuna," istaknuo je gradonačelnik Penava.

Opširnije...

TVRTKA CERTIFIKAT D.O.O. NOVI STANAR POSLOVNO-INOVACIJSKOG CENTRA BIC

pic 10„Nakon tvrtke Yasenka koja je donijela farmaceutsku proizvodnju u Vukovar, danas sam zadovoljan što nakon duljih pregovora otvaramo i tvrtku Certifikat kao drugi subjekt u segmentu bliskom farmaceutskoj industriji," rekao je gradonačelnik Penava.

Opširnije...

DELEGACIJA GRADA PARTIZANSKE IZ REPUBLIKE SLOVAČKE U POSJETI VUKOVARU

pic 01Grad Vukovar posjetila je delegacija grada Partizanske iz Republike Slovačke na čelu s gradonačelnikom Jozefom Božikom.

Opširnije...

Obavijest o produljenju radnog vremena ugostiteljskih objekata

Povodom organiziranih događaja i manifestacija u razdoblju od 28. travnja 2017.g. do 6. svibnja 2017.g., a radi očekivanog velikog broja posjetitelja gradu Vukovaru, gradonačelnik Grada Vukovara donio je Odluku kojom se dozvoljava produljenje radnog vremena do 4,oo sata ugostiteljskim objektima na području Grada Vukovara

Opširnije...

U VUKOVARU OTVOREN NOVI POGON: 70 RADNIH MJESTA

pic 01 Tvrtka trenutno zapošljava 53 djelatnika, a uskoro se očekuje povećanje proizvodnog kapaciteta za još 20 djelatnika.

Opširnije...

PREDSTAVLJEN PROGRAM MJERA POTICANJA RAZVOJA PODUZETNIŠTVA NA PODRUČJU GRADA VUKOVARA ZA 2017. GODINU

pic 01Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava održao je konferenciju za medije na kojoj je predstavio Program mjera poticanja razvoja poduzetništva na području Grada Vukovar za 2017. godinu.

Opširnije...

MINISTRICA ŽALAC GRADONAČELNIKU PENAVI URUČILA ODLUKU O PRIHVAĆANJU INTERVENCIJSKOG PLANA GRADA VUKOVARA

pic 01U Hotelu Lav u Vukovaru održano je svečano predstavljanje rezultata dva projekta Tehničke pomoći Ministarstvu regionalnog razvoja u svrhu pripreme Programa integrirane fizičke, gospodarske i socijalne regeneracije malih gradova ratom pogođenim područjima i izradu intervencijskih planova gradovima Beli Manastir (uključujući općinu Darda), Benkovac, Petrinja i Vukovar.

Opširnije...

ENERGETSKI OBNOVLJENE ZGRADE U ULICI VILE VELEBITA I BLAGE ZADRE

pic 08Računi grijanja manji i do 40%

Opširnije...

OBUKA ZA IZOLATERE TVRTKE BAUDER D.O.O.

pic 02"Tvrtka Bauder d.o.o. u potpunosti se uklapa u našu viziju razvoja Vukovara. Prema našim planovima, Vukovar mora biti ne samo središte županije nego i cjelokupne regije," istaknuo je Penava.

Opširnije...

POZIV NA SASTANAK UZGAJIVAČIMA I ZAINTERESIRANIMA ZA UZGOJ LJEKOVITOG I AROMATIČNOG BILJA

Pozivaju se svi zainteresirani uzgajivači ljekovitog i aromatičnog bilja te poljoprivrednici zainteresirani za uzgoj istog.

Opširnije...

 

Copyright © 2009.- 2017. Grad Vukovar. Sva prava pridržana.

Uvjeti korištenja - E-mail uredništvu