Upravni odjel za gospodarstvo, poljoprivredu i međunarodnu suradnju

OTVOREN JE NOVOIZGRAĐENI SERVIS MOTORNIH VOZILA AUTOGASARIUS D.O.O.

pic 01Svečano je otvoren novoizgrađeni servis za održavanje i popravak motornih vozila AUTOGASARIUS d.o.o. u Vukovarskoj gospodarskoj zoni, a svečanosti je prisustvovao gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava sa suradnicima.

Opširnije...

Završene besplatne edukacije za poduzetnike

pic 1Prva generacija educiranih poduzetnica i poduzetnika, ali i svih onih koji će to tek biti iz Vukovara i to njih čak 45, primila je uvjerenja Poduzetničke akademije besplatnih edukacija koje su u Poslovno-inovacijskom centru BIC vodile predavačice iz Virtualnog ženskog poduzetničkog centra.

Opširnije...

Otvorena nova samoposlužna autopraonica

pic 01U Poduzetničkoj zoni Priljevo Vukovarcima je svoja vrata otvorila samoposlužna autopraonica tvrtke DUNAVTRANS-VUKOVAR d.o.o.

Opširnije...

GRAD VUKOVAR NA SAJMU INVESTICIJSKIH PROJEKATA REXPO

pic 01Grad Vukovar po prvi je puta sudjelovao na međunarodnom sajmu investicijskih projekata REXPO. 

Opširnije...

Obavijest o produljenju radnog vremena ugostiteljskih objekata povodom obilježavanja "Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. godine"

Radi očekivanog velikog broja posjetitelja gradu Vukovaru povodom obilježavanja "Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. godine", gradonačelnik Grada Vukovara donio je Odluku kojom se dozvoljava produljenje radnog vremena do 4,oo sata ugostiteljskim objektima na području Grada Vukovara u dane 17., 18. i 19. studenoga 2017. godine.

Opširnije...

Održana prezentacija programa Praksa kod poduzetnika - "Poduzmi"

pic 01Održana prezentacija programa Praksa kod poduzetnika "Poduzmi" kojega je pokrenula Ekonomska škola Vukovar. Riječ je o projektu kroz koji zainteresirani učenici 3. i 4. razreda, koji u svom programu inače nemaju praktičnu nastavu, mogu steći praktična znanja.

Opširnije...

Održan gospodarski skup "Investiranje u istočnu Hrvatsku - okvir, mogućnosti i potencijali"

pic 2Zamjenica gradonačelnika Grada Vukovara Ivana Mujkić, zamjenik gradonačelnika Grada Vukovara Srđan Milaković i pročelnica Upravnog odijela za gospodarstvo, poljoprivredu i međunarodnu suradnju Marijana Grubišić sudjelovali su na gospodarskome skupu "Investiranje u istočnu Hrvatsku - okvir, mogućnosti i potencijali" koji je u organizaciji Privredne komore Srbije i Zajedničkog vijeća općina održan u Beogradu.

Opširnije...

Održan 9. Sajam poslova u Vukovaru

pic 03Zamjenica gradonačelnika Ivana Mujkić prisustvovala je 9. Sajmu poslova koji je uz podršku Grada Vukovara organizirao Hrvatski zavoda za zapošljavanje – Područni ured Vukovar.

Opširnije...

URUČENI UGOVORI ZA BESPOVRATNE POTPORE U POLJOPRIVREDI

pic 06Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava uručio je Ugovore za bespovratne potpore u poljoprivredi.

Opširnije...

Nacionalni Forum dionika projekta FAIRway Danube u Vukovaru

pic 17Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava sudjelovao je na otvorenju Nacionalnog Foruma dionika projekta FAIRway Danube u Vukovaru.

Opširnije...

Održana biciklijada "Putem EU projekata"

pic 01Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava na cilju u park-šumi Adica dočekao je sudionike biciklijade koju je organiziralo Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije. Biciklijada pod nazivom „Putem EU projekata" odvijala se na ruti od Vinkovaca do Vukovara te je tom prilikom više od 250 biciklista obišlo mjesta u kojima se odvijaju projekti financirani iz fondova EU.

Opširnije...

"Dani Slavonije i Srijema" u Bjelovaru

pic 01Izaslanstvo Grada Bjelovara posjetilo je Vukovar kako bi prezentiralo manifestaciju „Dani Slavonije i Srijema" koja će se održati u Bjelovaru u subotu, 4. studenog 2017. godine.

Opširnije...

 

Copyright © 2009.- 2017. Grad Vukovar. Sva prava pridržana.

Uvjeti korištenja - E-mail uredništvu