Upravni odjel za gospodarstvo, poljoprivredu i međunarodnu suradnju

TALIJANSKI INVESTITOR ZAINTERESIRAN ZA ULAGANJE U VUKOVAR

pic 01Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava održao je radni sastanak s potencijalnim investitorima iz Italije, tvrtkom La Sanfermese.

Opširnije...

Drugi „Susret Luke Constantze i Luke Vukovar“

pic 10Održan je drugi „Susret Luke Constantza i Luke Vukovar". Na prvome susretu održanome 2015. godine potpisan je Memorandum o suradnji između Luke Vukovar i Luke Constantze (Rumunjska) te je njime okrunjena višegodišnja suradnja između ovih međunarodnih luka.

Opširnije...

Grad Vukovar prijatelj ženskog poduzetništva

pic 2Povodom Međunarodnog dana žena u Zagrebu je u organizaciji Virtualnog ženskog poduzetničkog centra i Grada Zagreba održan je Kongres poduzetnica 2018. - najvećem poslovnom okupljanju žena u poduzetništvu jugoistočne Europe. Ovom je prilikom zamjenica gradonačelnika Ivana Mujkić u ime Grada Vukovara primila Povelju – grad prijatelj ženskog poduzetništva.

Opširnije...

Povećanje broja zaposlenih u Vukovaru

pic 04Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava održao je konferenciju za medije na kojoj je iznio službene podatke HZMO-a prema kojima je u Vukovaru u prosincu 2017. godine bilo zaposleno 9135 osoba dok je u prosincu prethodne 2016. godine bilo zaposleno 9057 osoba.

Opširnije...

ODRŽANA INFORMATIVNA RADIONICA ZA IZRADU PROJEKTNIH PRIJEDLOGA

pic 06Predstavnici Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije vukovarskim poduzetnicima održali su Informativnu radionicu. Svrha je radionice upoznavanje vukovarskih poduzetnika, potencijalnih prijavitelja, s pravilnom izradom projektnih prijedloga za Poziv na dostavu projektnih prijedloga u otvorenom postupku dodjele bespovratnih sredstava pod nazivom „Razvoj poduzetništva u gradu Vukovaru".

Opširnije...

GRAD VUKOVAR PREDSTAVIO GOSPODARSKE POTENCIJALE TALIJANSKIM INVESTITORIMA

pic 02Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava s izaslanstvom predstavio je mogućnosti ulaganja u Vukovar na konferenciji „Internacionalizacija tvrtke Veneta u Hrvatskoj" u sjedištu Confindustrie Padova

Opširnije...

TVRTKA K PIVOVARI KUPUJE VUKOVARSKO PIVO

pic 01K pivovari investira u novi proizvodni pogon u Vukovaru, vrijedan više milijuna kuna, a otvorenje je planirano u prvoj polovici 2018.

Opširnije...

U godinu dana u Vukovaru zaposleno gotovo 80 osoba više

pic 01Sukladno službenim podacima HZMO-a u Vukovaru je u prosincu 2017. godine bilo zaposleno 9135 osoba dok je u prosincu prethodne 2016. godine bilo zaposleno 9057 osoba.

Opširnije...

ODRŽAN JE PRELIMINARNI SASTANAK S PREDSTAVNICIMA PRIVREDNE KOMORE SRBIJE

pic 01Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava primio je predstavnike Privredne komore Srbije s investitorima zainteresiranima za ulaganje u Grad Vukovar.

Opširnije...

GRAD VUKOVAR OSIGURAO 7 MILIJUNA KUNA ZA PODUZETNIKE

 

pic 01 U Poslovno-inovacijskom centru BIC-Vukovar održana je radionica za poduzetnike povodom objave poziva na dostavu projektnih prijedloga za razvoj poduzetništva u gradu Vukovaru.

Opširnije...

Gradonačelnik čestitao vukovarskim vinarima na državnome priznanju

pic 01Krajem 2017. godine u nacionalnoj akciji ocjenjivanja najboljih „Suncokret ruralnog turizma Hrvatske" u kategoriji vinski turizam, Zadruzi Vukovarska vina Vukovar dodijeljena je brončana povelja.

Opširnije...

Besplatne edukacije za poduzetnike i u 2018. godini

pic 4Grad Vukovar je u suradnji s Virtualnim ženskim poduzetničkim centrom proveo niz besplatnih edukacija za poduzetnike i sve one koji to žele postati. Utisci i povratne informacije polaznika potvrdile su kako je riječ o još jednoj dobro osmišljenoj mjeri za poticanje poduzetništva te već sada obavještavamo sve zainteresirane subjekte kako će se ova mjera u obliku edukacija nastaviti provoditi i u 2018. godini.

Opširnije...

 

Copyright © 2009.- 2017. Grad Vukovar. Sva prava pridržana.

Uvjeti korištenja - E-mail uredništvu