Upravni odjel za gospodarstvo, poljoprivredu i međunarodnu suradnju

"Dani Slavonije i Srijema" u Bjelovaru

pic 01Izaslanstvo Grada Bjelovara posjetilo je Vukovar kako bi prezentiralo manifestaciju „Dani Slavonije i Srijema" koja će se održati u Bjelovaru u subotu, 4. studenog 2017. godine.

Opširnije...

Posjeta delegacije Savjetodavne skupštine Kraljevine Saudijske Arabije Vukovaru

pic 01U okviru programa posjete Hrvatskoj delegacija Savjetodavne skupštine Kraljevine Saudijske Arabije, na čelu s dr. sc. Abdullah Humud Al Harbeyom, gostovala je u Vukovaru.

Opširnije...

Dani obrtništva u Vukovaru

pic 01Zamjenik gradonačelnika Grada Vukovara Marijan Pavliček sudjelovao je na sjednici Upravnog odbora Hrvatske obrtničke komore kojom su službeno započeli Dani obrtništva u Vukovaru.

Opširnije...

Održana prva edukacija za vukovarske poduzetnike

pic 4Održana je prva u nizu besplatnih edukacija za poduzetnike i sve one koji to žele postati. Uvodna edukacije pod nazivom „Ja (ne) mogu biti poduzetnik" bavila se pitanjem o osobinama i motivacijama poduzetnika te važnosti razvijanja vlastitog poduzetničkog duha.

Opširnije...

Predstavljene besplatne edukacije za poduzetnike i sve one koji to žele postati

pic 01"Riječ je o još jednome obliku podrške poduzetnicima koji uz Mjere poticanja poduzetništva provodi Grad Vukovar. Ove edukacije nastavak su brige za vukovarske poduzetnike i razvijanja najpovoljnije poduzetničke klime," objasnila je pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo, poljoprivredu i međunarodnu suradnju Marijana Grubišić.

Opširnije...

Zatvoren Javni poziv za dodjelu bespovratnih potpora u poljoprivredi Grada Vukovara u 2017. godini

Obavještavamo poljoprivrednike da je s danom 21. rujna 2017. godine zatvoren Javni poziv za dodjelu bespovratnih potpora u poljoprivredi Grada Vukovara u 2017. godini

Opširnije...

Održana konferencija "Zanati - prošlost, sadašnjost, budućnost"

pic 04Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava nazočio je konferenciji pod nazivom „Zanati – prošlost, sadašnjost, budućnost" koju je organizirao Grad Mostar koji je kao spomenik UNESCO-ve svjetske baštine i član Organizacije gradova sa svjetskom baštinom prepoznao potrebu očuvanja tradicionalnih zanimanja i obrta.

Opširnije...

Potpisan Memorandum o razumijevanju i uspostavi partnerstva s gradom Partizanske

pic 1Delegacija Grada Vukovar na čelu s zamjenikom gradonačelnika Marijanom Pavličekom nazočila je proslavi 79. obljetnice osnutka grada Partizanske, Republika Slovačka, te je ovom prilikom potpisan Memorandum o razumijevanju i uspostavi partnerstva između gradova Vukovara i Partizanske.

Opširnije...

POZIV ZA PRIJAVU ŠTETE OD ELEMENTARNE NEPOGODE 2017. GODINE

Sukladno Odluci Župana o proglašenju elementarne nepogode (suše) za Vukovarsko-srijemsku županiju od 4. svibnja 2017.g., pozivaju se svi poljoprivredni proizvođači koji imaju štetu na usjevima na području grada Vukovara da izvrše prijavu štete u roku od 8 dana od proglašenja elementarne nepogode (zaključno s 12. rujna 2017.).

Opširnije...

NOVA HALA TVRTKE AUTOGASARIUS U VUKOVARSKOJ GOSPODARSKOJ ZONI

pic 02Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava u Vukovarskoj gospodarskoj zoni posjetio je i novu halu u izgradnji tvrtke Autogasarius. Hala na 1.700 četvornih metara pri samom je kraju izgradnje, a sadržavat će autopraonicu, autoservis kao i školski centar za obuku mehaničara.

Opširnije...

PPD ZAPOČEO GRADNJU OBJEKTA U VUKOVARSKOJ GOSPODARSKOJ ZONI

pic 09U Vukovarskoj gospodarskoj zoni poslovnu zgradu počela je graditi vukovarska tvrtka Prvo plinarsko društvo.

Opširnije...

VUKOVAR TREĆI GRAD U RH PO IZDVAJANJU ZA PODUZETNIKE

pic 02Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava održao je konferenciju za medije na kojoj je iznio podatke Ministarstva financija Republike Hrvatske o izvršenju proračuna jedinica lokalnih samouprava iz kojih je razvidno kako je Grad Vukovar osmi grad u Republici Hrvatskoj po izdvajanjima iz proračuna za poduzetnike, a koja čine 2,24% Proračuna Grada Vukovara. Prema pro capita kriterij tada je Grad Vukovar čak treći grad u Hrvatskoj s izdvajanjem od 119 kuna po stanovniku.

Opširnije...

 

Copyright © 2009.- 2017. Grad Vukovar. Sva prava pridržana.

Uvjeti korištenja - E-mail uredništvu