Prvi B2B susreti poduzetnica Hrvatske

Grad Vukovar kao grad prijatelj ženskog poduzetništva i Virtualni ženski poduzetnički centar organiziraju prve B2B susrete poduzetnica Hrvatske koji će se održati 19. svibnja 2018. godine u Ružičkinoj kući. Interes za sudjelovanjem iskazale su već mnoge poduzetnice od Iloka do Konavla, a uključile su se i brojne jedinice lokalne uprave i samouprave koje s Virtualnim ženskim poduzetničkim centrom grade bolje okružje za sve koji žive i žele živjeti od poslovnog angažmana na realnom tržištu.
„Grad Vukovar maksimalno je orijentiran na poboljšanje poduzetničke klime, razvoj gospodarstva, privlačenje novih investicija i jačanje kapaciteta poduzetnika koji djeluju u Vukovaru. U tom duhu ponosni smo što ćemo u svibnju imati čast družiti se i povezati poduzetnice cijele Hrvatske na B2B susretima. Zahvaljujemo Virtualnom ženskom poduzetničkom centru na organizaciji i angažmanu svojih članova i zainteresiranih poduzetnika da dođu, obiđu predivni Vukovar i uvide potencijale našega grada, ali i naših vrijednih poduzetnica i poduzetnika," pozvala je zainteresirane sudionice - vlasnice tvrtki i obrta u Hrvatskoj, kao i svih onih koje će to tek postati Marijana Grubišić, pročelnica UO za gospodarstvo, poljoprivredu i međunarodnu suradnju Grada Vukovara.

Rastuće poduzetništvo žena u Hrvatskoj sve više traži nove prilike i načine za otvaranje vrata poslovnog angažmana, kao i prodaju proizvoda i usluga, a Prvi B2B susreti poduzetnica Hrvatske svakako su jedan od poželjnih načina povezivanja i otvaranja različitih mogućnosti suradnje.
„Nije rijedak slučaj da poduzetnice koje se bave turizmom u Dalmaciji ili Istri, muku muče kako doći do domaćih proizvoda poput likera i rakija, meda i pekmeza, domaćih sirnih namaza ili ajvara, dok primjerice u Slavoniji ne znaju kome prodati te iste proizvode. Upravo s ciljem što jačeg i poslovno plodonosnijeg povezivanja, želja je Virtualnog ženskog poduzetničkog centra održati prve B2B susrete poduzetnica Hrvatske, sasvim razumljivo, u Vukovaru, a s ciljem tradicionalnog druženja te vrste i u godinama pred nama," pojasnila je važnost prvih B2B susreta poduzetnica Hrvatske Mirjana Semenić Rutko, projektna managerica Virtualnog ženskog poduzetničkog centra.
Kako kaže, važnost B2B susreta vidi u iniciranju suradnje, stvaranju novih poslovnih prilika, ali i otvaranju novih pogleda na razvoj Istočne Hrvatske.
„Uz B2B susrete planirali smo dan ranije dolazak u Vukovar radi upoznavanja s turističkim potencijalima ovog dijela naše države. Pripremili smo vožnju brodom na Dunavu, turistički obilazak vukovarskih znamenitosti, ali i kušanje slavonskih i srijemskih delicija, uz naravno zvukove tamburice. Želja nam je ne samo kroz poslovne sadržaje kojima će biti usmjereni B2B susreti, nego i neformalna druženja dan ranije u Vukovaru, još više osnažiti povezanost poduzetnica i mogućnosti za buduće suradnje. Zahvalni smo Gradu Vukovaru što je prvi pružio ruku suradnje na organizaciji B2B susreta poduzetnica Hrvatske, te ne samo što je prvi domaćin ovog događanja, nego i inicijator druženja čelnika lokalne uprave i samouprave koji su prijatelji žena poduzetnica kroz naše ostale projekte," istaknula je Sanela Dropulić, direktorica Virtualnog ženskog poduzetničkog centra predstojeća događanja na istoku Hrvatske.

Za zainteresirane sudionice bit će upriličen i prijevoz autobusom iz Zagreba, dok svi oni koji žele doći u vlastitom aranžmanu trebaju obaviti prijavu putem maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
-
Prvi B2B susreti poduzetnica Hrvatske – 19. svibanj 2018. Vukovar
Mjesto održavanja: Ružičkina kuća, Ulica Josipa Jurja Strossmayera 25, Vukovar
prijave: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Copyright © 2009.- 2018. Grad Vukovar. Sva prava pridržana.

Uvjeti korištenja - E-mail uredništvu