Upravni odjel za komunalno gospodarstvo, graditeljstvo i zaštitu okoliša

172 NOVA PARKIRALIŠNA MJESTA U NASELJU OLAJNICA

pic 01Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava obišao je novoizgrađeno parkiralište u naselju Olajnica koje broji 172 nova mjesta. Zbog nedostatka parkirnih mjesta u naselju Olajnica suradnjom s tvrtkom Osijek – Koteks d.d. i Grada Vukovara realizirana su i osigurana nova parkirališna mjesta za stanare ovoga naselja.

Opširnije...

PUTEM JAVNIH RADOVA ZAPOSLENO PEDESET VUKOVARACA

pic 08Grad Vukovar, u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje putem mjere Javni radovi, zaposlio je 50 osoba s područja grada Vukovara putem programa „Uređenje, revitalizacija i privođenje namjeni javnih površina na području grada Vukovara".
Program javnog rada trajat će 6 mjeseci, u razdoblju od 29. travnja do 28. listopada 2019. godine.

Opširnije...

ZAJEDNIŠTVOM ZA ZELENI POJAS – UREĐENJE ŽARDINJERA NA ŠETNICI UZ DUNAV

pic 02Zajedničkim djelovanjem Europskog doma Vukovar, Grada Vukovara i tvrtke Komunalac d.o.o., kao i vrtića, osnovnih škola, raznih udruga i građana grada Vukovara održana je volonterska akcija uređenja žardinjera na šetnici uz Dunav, a u sklopu projekta Zajedništvom za Zeleni pojas.

Opširnije...

ENERGETSKI OBNOVLJENA ZGRADA EKONOMSKE ŠKOLE VUKOVAR

pic 08Uspješan završetak radova ostvario je i projekt energetske obnove Ekonomske škole Vukovar koji je Grad Vukovar proveo u suradnji s Ministarstvom graditeljstva i prostornoga uređenja, Ministarstvom regionalnog razvoja i fondova europske unije i Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Tim povodom, gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava sa suradnicima, posjetio je Ekonomsku školu Vukovar, a događaj je upriličen i prigodnim programom učenika škole.

Opširnije...

RED VOŽNJE GRADSKIH AUTOBUSNIH LINIJA

Objavljen je red vožnje za gradske autobusne linije...

Opširnije...

Završena sanacija rasvjete parka u Ulici Dr. Ante Starčevića

pic 01Kroz program održavanja javne rasvjete izvršena je sanacija javne rasvjete u parku u Ulici Dr. Ante Starčevića.

Opširnije...

ENERGETSKI OBNOVLJENE TRI ZGRADE U ULICI 204. VUKOVARSKE BRIGADE

pic 19Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava, zamjenici Marijan Pavliček i Ivana Mujkić te direktor tvrtke Tehnostan d.o.o. Kritijan Lovrenščak obišli su energetski obnovljene zgrade u Ulici 204. vukovarske brigade 79-81, 83-85, 87-89.

Opširnije...

IZGRAĐENA PJEŠAČKA STAZA U ULICI VIJEĆA EUROPE

pic 05Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava i zamjenik gradonačelnika Marijan Pavliček te načelnik Policijske postaje Vukovar Miro Bradić obišli su Ulicu Vijeća Europe u kojoj je izgrađena pješačka staza od kućnog broja 208 do 274, obrubljena betonskim rubnjacima s kompletno novom kolničkom konstrukcijom.

Opširnije...

ULOŽENO 1,7 MILIJUNA KUNA U OBNOVU GRADSKOG GROBLJA DUBRAVA

pic 02Gradonačelnik grada Vukovara Ivan Penava i zamjenik gradonačelnika Marijan Pavliček sa suradnicima te direktor gradske tvrtke Komunalac d.o.o. Igor Štrangarević obišli su gradsko groblje Dubrava na kojem su izvršeni radovi u vrijednosti 1.700.000,00 kuna.

Opširnije...

Opći uvjeti isporuke komunalne usluge ukopa pokojnika

Sukladno članku 30. stavku 4. Zakona o komunalnom gospodarstvu Grad Vukovar objavljuje na službenoj internet stranici Opće uvjete isporuke komunalne usluge ukopa pokojnika i drugih usluga gradskih groblja na području grada Vukovara sa Pravilnicima koji čine njihov sastavni dio.

Opširnije...

Poziv na prethodnu provjeru znanja i sposobnosti

Poziv na prethodnu provjeru znanja i sposobnosti za radno mjesto Administrativni referent u Upravnom odjelu za komunalno gospodarstvo, graditeljstvo i zaštitu okoliša

Opširnije...

GRADONAČELNIK PENAVA OBIŠAO RADOVE NA KOMUNALNOM PRISTANIŠTU "MARINA"

pic 06Komunalno pristanište „Marina" imati će svrhu priveza čamaca i drugih plovila za sport i razonodu građana grada Vukovara.

Opširnije...

 

Copyright © 2009.- 2018. Grad Vukovar. Sva prava pridržana.

Uvjeti korištenja - E-mail uredništvu