Upravni odjel za komunalno gospodarstvo, graditeljstvo i zaštitu okoliša

Uređenje rijeke Vuke i obalnog pojasa na području grada Vukovara od ušća u Dunav do Bobotskog kanala

pic 01Gradonačelnik grada Vukovara Ivan Penava, zamjenik gradonačelnika Marijan Pavliček, pročelnik UO za komunalno gospodarstvo, graditeljstvo i zaštitu okoliša Dražen Čulig i direktor Vodnogospodarskog odjela za Dunav i donju Dravu, Željko Kovačević obišli su radove na uređenju rijeke Vuke i obalnog pojasa na području grada Vukovara od ušća u Dunav do Bobotskog kanala (RKM 0+000 DO 3+640).

Opširnije...

Sanirana Ulica Dore Pejačević

pic 2Grad Vukovar u suradnji sa tvrtkom Komunalac d.o.o. i Vodovodom grada Vukovara sanirao je nogostupe i ceste u ulici Dore Pejačević. Vrijednost izvedenih radova iznosi 511.250,00 kuna sa PDV- om, a sanirana su dva kraka ulice.

Opširnije...

Sanirana Ulica Stjepana Radića i Trg hrvatskih branitelja

pic 3„Zadovoljni smo jer smo ovome dijelu grada vratili sjaj koji je imao prije Domovinskog rata te udahnuli moderan urbani izgled kakav bi trebao imati ulaz u uski centar grada," istaknuo je gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava.

Opširnije...

Obnovljeno centralno igralište u Borovu naselju

pic 5Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava obišao je dječje igralište kod Vijenca Ruđera Boškovića koje je na sugestiju stanovnika Borova naselja Grad Vukovar obnovio s jedanaest novih dječjih igrala te sanirao sportske sadržaje.

Opširnije...

REKONSTRUKCIJA STADIONA S NOVOM ATLETSKOM STAZOM

pic 3Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava s članom uprave tvrtke Osijek-Koteks d.o.o. Markom Tadićem potpisao je Ugovor o izvođenju radova na rekonstrukciji atletske staze s popratnim sadržajima.

Opširnije...

Započeo projekt izgradnje pješačke staze u Ulici Vijeća Europe

pic 3Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava s direktorom tvrtke Planum građenje d.o.o. Đurom Bamburaćem potpisao je Ugovor o javnoj nabavi radova za izgradnju pješačke staze u Ulici Vijeća Europe u Vukovaru.

Opširnije...

PREDSTAVNICI TVRTKE CORTECROS OBIŠLI RADOVE NA VUKOVARSKOM VODOTORNJU

pic 01U prosincu 2016. godine Grad Vukovar s tvrtkom CorteCros d.o.o. potpisao je ugovor o vrijednoj donaciji potrebne količine proizvoda za sprječavanje korozije armirano betonske konstrukcije za izvođenje radova na rekonstrukciji vukovarskog Vodotornja prema glavnom projektu – Memorijalno spomen obilježje Domovinskog rata „Vodotoranj Vukovara". Vrijednost donacije procijenjena je na 280.000 kuna.

Opširnije...

O D L U K U o produljenju radnog vremena ugostiteljskih objekata 11. srpnja 2018.

Produljuje se radno vrijeme svim ugostiteljskim objektima iz skupine „Restorani" i Barovi" na području Grada Vukovara, u zatvorenom i otvorenom prostoru (terase) do 2,oo sata za dan 11. srpnja 2018. godine (srijeda na četvrtak)

Opširnije...

Prva višestambena zgrada sa solarima

pic 08Tijekom ljetnih mjeseci stanari zgrade imat će besplatnu toplinsku energiju za grijanje tople vode i paralelno s tim, dokle god ima sunčanih dana, imat će besplatnu energiju,

Opširnije...

Energetski obnovljena zgrada u ulici Josipa Jurja Strossmayera 5a i 5b

pic 01Energetska obnova zgrade u ulici J.J. Strossmayera obuhvatila je izgradnju toplinske fasade zgrade, zamjenu vanjske stolarije te obnovu krova.

Opširnije...

Početak izgradnje komunalnog pristaništa - marine Vukovar

pic 9Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava nazočio je svečanome potpisivanju ugovora između Lučke uprave Vukovar i izvođača radova o početku izgradnje komunalnog pristaništa - marine Vukovar koja će se protezati od stare klaonice do središta grada, a sadržavat će 140 vezova za čamce i plovila.

Opširnije...

Sanirana Ulica Stjepana Filipovića

pic 01Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava obišao je saniranu Ulicu Stjepana Filipovića. Izvođač radova je tvrtkom Komunalac d.o.o. iz Vukovara, a vrijednost izvedenih radova iznosi 759.599,43 kuna sa PDV-om.

Opširnije...

 

Copyright © 2009.- 2018. Grad Vukovar. Sva prava pridržana.

Uvjeti korištenja - E-mail uredništvu