Upravni odjel za komunalno gospodarstvo, graditeljstvo i zaštitu okoliša

Potpisani Ugovori o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt nadogradnje i elektrifikacije željezničke pruge Vinkovci-Vukovar

pic 14Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava prisustvovao je potpisivanju Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt nadogradnje i elektrifikacije željezničke pruge Vinkovci-Vukovar i za projekt nabave autobusa za tvrtku Polet d.o.o. kojima su osigurana sredstva za provedbu projekata vrijednih gotovo 700 milijuna kuna.

Opširnije...

Potpisan Ugovor o sufinanciranju projekta izgradnje prometnih površina u naselju Olajnica u Vukovaru

pic 01Gradonačelnik Grada Vukovara i ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac potpisali su Ugovor o sufinanciranju projekta izgradnje prometnih površina u naselju Olajnica u Vukovaru.

Opširnije...

Potpisan ugovor za drugu fazu rekonstrukcije Vodotornja

pic 02Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava i direktor tvrtke Planum građenje d.o.o. Đuro Bamburać potpisali su ugovor o Rekonstrukciji građevine Vodotoranj Vukovar u Memorijalno spomen obilježje Domovinskog rata (dio građevine-popratni sadržaji).

Opširnije...

Uspostava strateškog sustava gospodarenja otpadom u Gradu Vukovaru

pic 03Održana je konferencija za medije na temu Uspostava strateškog sustava gospodarenja otpadom u Gradu Vukovaru na kojoj su gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava i direktor gradske tvrtke Komunalac d.o.o. Igor Štrangarević javnost i građane Vukovara upoznali s novom Uredbom o gospodarenju komunalnim otpadom, sukladno kojoj su sve općine i gradovi u Republici Hrvatskoj dužne uskladiti sustav sakupljanja komunalnog otpada na svom području, a koja će se primjenjivati od 1. svibnja.

Opširnije...

SANIRANA ULICA SOLIDARNOSTI U GRADSKOJ ČETVRTI SAJMIŠTE

pic 07Završeni su radovi na kompletnoj sanaciji Ulice solidarnosti u vukovarskoj gradskoj četvrti Sajmište.

Opširnije...

KREĆE ENERGETSKA OBNOVA EKONOMSKE ŠKOLE VUKOVAR

pic 02Gradonačelnik grada Vukovara Ivan Penava potpisao je Ugovor o javnoj nabavi radova na energetskoj obnovi zgrade Ekonomske škole Vukovar sa zajednicom ponuditelja Vodotoranj d.o.o. i HM-Patria d.o.o. koju zastupa direktor člana zajednice Vodotoranj d.o.o. Damir Bosanac, i.i.m.

Opširnije...

PREDSTAVLJEN DINAMIČKI PLAN IZVOĐENJA RADOVA PROJEKTA VUKOVAR TE REKONSTRUKCIJE DRŽAVNE CESTE D2 ULICAMA PRILJEVO I KUDELJARSKA

pic 11Na konferenciji za medije gradonačelnik Ivan Penava sa suradnicima je zbog interesa građana grada Vukovara i šire javnosti predstavio dinamički plan izvođenja radova Projekta Vukovar (postavljanje cjevovoda pitke vode i odvodnje te sanacija cesta nakon završetka postavljanja cjevovoda), kao i rekonstrukciju državne ceste D2 kroz Vukovar ulicama Priljevo i Kudeljarska u dužini 3.5km.

Opširnije...

Izgradnja upravne zgrade športsko-rekreacijskog centra „Trpinjska cesta“

pic 1Grad Vukovar je sklopio ugovor sa tvrtkom Volko d.o.o., Vukovar za izvođenje radova izgradnje upravne zgrade sportsko-rekreacijskog centra „Trpinjska cesta" na adresi Trpinjska cesta 166. Tlocrtna površina objekta je 126,14m2, a od toga je netko korisne površine 75,04m2. Ukupna vrijednost izvedenih radova je 709.500,00 kn.

Opširnije...

Zimska služba potvrdila spremnost u snježnim uvjetima

pic 01Gradonačelnik Grada Vukovara zahvaljuje se zimskoj službi tvrtke Komunalac d.o.o., djelatnicima javnih radova te svim građanima koji su se savjesno pridržavali Odluke o komunalnom redu i koji su uredno čistili snijeg ispred vlastitoga praga te tako osiguravali prohodnost svojim sugrađanima. U čišćenju snijega pomogla je i Hrvatska vojska koja se brinula za sigurnost oko institucija, vrtića i škola.

Opširnije...

Hrvatska vojska pomaže u čišćenju snijega

pic 04Pripadnici Inženjerijske satnije Hrvatske vojske iz Vojarne 204. brigade HV-a uklonili su snijeg s prilaznih putova i parkirališta Dječjeg vrtića Vukovar 1 - Područnog odjela na Mitnici, a potom kod OŠ Mitnica te Gimnazije Vukovar.

Opširnije...

DRVO ZASADI – ADICU POMLADI

pic 17Održana je akcija pošumljavanja Park-šume Adica pod nazivom DRVO ZASADI – ADICU POMLADI.

Opširnije...

Intenzivni radovi na obnovi Vukovarskog vodotornja - simbola hrvatskog zajedništva

pic 04„Očekujemo da će Vodotoranj početkom 2019. godine posjetiteljima otvoriti svoja vrata u punini svih planiranih sadržaja," najavio je gradonačelnik.

Opširnije...

 

Copyright © 2009.- 2018. Grad Vukovar. Sva prava pridržana.

Uvjeti korištenja - E-mail uredništvu