Upravni odjel za komunalno gospodarstvo, graditeljstvo i zaštitu okoliša

24 NOVA PARKIRNA MJESTA U ŽUPANIJSKOJ ULICI

pic 02Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava sa suradnicima je obišao sanirano parkiralište u Županijskoj ulici ispred kućnih brojeva 51-55.

Opširnije...

SOTIN: SANIRANA PETA PROMETNICA I POSTAVLJENO DRUGO DJEČJE IGRALIŠTE

pic 03Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava sa zamjenikom Marijanom Pavličekom i suradnicima obišao je saniranu Dunavsku ulicu te obnovljeno dječje igralište u prigradskom naselju Sotin.

Opširnije...

SANIRANE 2 NOVE ULICE U PRIGRADSKOM NASELJU LIPOVAČA

pic 04Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava sa zamjenikom Marijanom Pavličekom i suradnicima obišao je sanirane ulice u prigradskom naselju Lipovača. Riječ je o Slavonskoj i Dalmatinskoj ulici.

Opširnije...

SANIRANE ULICA KARDINALA ALOJZIJA STEPINCA I FRUŠKOGORSKA ULICA U SOTINU

pic 02Gradonačelnik Ivan Penava obišao je sanirane ulice u vukovarskom prigradskom naselju Sotin – Ulicu kardinala Alojzija Stepinca i Fruškogorsku ulicu.

Opširnije...

SANIRANE ULICE VILE VELEBITA I SLOBODE

pic 01Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava zajedno sa zamjenikom gradonačelnika Marijanom Pavličekom i pročelnikom Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo, graditeljstvo i zaštitu okoliša Goranom Martinovićem obišao je sanirane ulice Vile Velebita i Slobode.

Opširnije...

Posao u Javnim radovima – Uređenje, revitalizacija i privođenje namjeni javnih površina na području grada Vukovara

Otvoren javni natječaj za posao u Javnim radovima – Uređenje, revitalizacija i privođenje namjeni javnih površina na području grada Vukovara

Opširnije...

POTPISAN UGOVOR S MINISTARSTVOM REGIONALNOG RAZVOJA I FONDOVA EU O SUFINANCIRANJU PROJEKTA MODERNIZACIJE JAVNE RASVJETE U SOTINU

pic 01Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava u Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova Europske unije potpisao je ugovor o sufinanciranju projekta modernizacije javne rasvjete u Sotinu.

Opširnije...

OTVORENE SANIRANE ULICE FRANJE KUHAČA I KNEZA VIŠESLAVA

pic 01"Otvorenje i ovih ulica predstavlja nastavak vrlo jakog tempa koji smo si postavili dolaskom na ove značajne pozicije u gradu Vukovaru," istaknuo je gradonačelnik Penava.

Opširnije...

Obilježena akcija "Sat za planet Zemlju" i u gradu Vukovaru

pic 5WWF, svjetska nevladina organizacija za zaštitu prirode u cijelom svijetu organizirala je deseti - jubilarni "Sat za planet Zemlju".Grad Vukovar se već tradicionalno priključio navedenoj akciji na način da je ugasio rasvjetu Vodotornja, šetnice uz rijeku Vuku i most Prijateljstva.

Opširnije...

Sanacija mauzoleja obitelji Eltz u Vukovaru

pic 01Dovršena konstruktivna sanacija mauzoleja obitelji Eltz u Vukovaru, ulica 204. vukovarske brigade

Opširnije...

SANIRANE ULICE A.G. MATOŠA I KNEZA BRANIMIRA U SOTINU

pic 01"Cilj nam je da sve gradske četvrti i prigradska naselja imaju ujednačene uvjete života tako da nam je iznimno zadovljstvo što Sotin sada poprima životni standard grada. Ovime smo ga uzdigli izvan okvira tipičnog sela jer dobiva infrastrukturu primjerenu 21. stoljeću," rekao je gradonačelnik Penava.

Opširnije...

ENERGETSKI OBNOVLJENA ZGRADA NA ADRESI ŽUPANIJSKA 112-114-116

pic 01Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava obišao je energetski obnovljenu zgradu u Županijskoj 112-114-116

Opširnije...

 

Copyright © 2009.- 2017. Grad Vukovar. Sva prava pridržana.

Uvjeti korištenja - E-mail uredništvu