Upravni odjel za kulturu i turizam

Završena edukacija u turizmu

pic 1Grad Vukovar u suradnji s Fakultetom za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu iz Opatije proveo je radi unapređenja i razvoja turizma i promicanja obrazovanja kadrova u turizmu i ugostiteljstvu besplatnu edukaciju od dva modula.

Opširnije...

Obilježena 20. godišnjica povratka Muzeja grada Vukovara

pic 02Gradonačelnik Grada Vukovar Ivan Penava prisustvovao je obilježavanju 70. godišnjice otvaranja prvog stalnog postava i 20. godišnjice povratka Muzeja grada Vukovara u tada još uvijek razrušeni dvorac Eltz, 27. svibnja 1998. Ovome je svečano i otvoren stalni postav "Muzeja Vukovar u progonstvu".

Opširnije...

Postavljena još dva biciklistička stajališta u gradu Vukovaru

pic 2U gradu Vukovaru postavljena još dva biciklistička stajališta

Opširnije...

Koncerti za Dan grada Vukovara

pic 01Brojni Vukovarci na koncertima Nene Belana i Fiumensa te Klape Intrade

Opširnije...

Svečano otvorenje Festival kulturne baštine, turističkih manifestacija, atrakcija i destinacija SVI zaJEDNO HRVATSKO NAJ

pic 02U Sportskoj dvorani u Borovu naselju svečano je otvoren Festival kulturne baštine, turističkih manifestacija, atrakcija i destinacija SVI zaJEDNO HRVATSKO NAJ

Opširnije...

Akcija "Kupujmo hrvatsko" u okviru Festivala SVI zaJEDNO HRVATSKO NAJ

pic 06U okviru Festivala nematerijalne baštine, turističkih manifestacija, atrakcija i destinacija SVI zaJEDNO HRVATSKO NAJ na Trgu Republike Hrvatske u Vukovaru otvorena je akcija Hrvatske gospodarske komore Kupujmo hrvatsko na kojoj će kroz sljedeća dva dana predstaviti 80-ak izlagača.

Opširnije...

Prvosvibanjski izlet u park-šumi Adica

pic 02U organizaciji Grada Vukovara i Turističke zajednice Grada Vukovara u park-šumi Adica tradicionalno je obilježen Međunarodni praznik rada – 1. svibnja. Prvosvibnjaskome su se izletu i ove godine rado odazvali brojni Vukovarci.

Opširnije...

Predstavljen konačni program Festivala nematerijalne kulturne baštine, turističkih manifestacija, atrakcija i destinacija "SVI zaJEDNO HRVATSKO NAJ"

pic 02Na konferenciji za medije predstavljen je konačni program Festivala nematerijalne kulturne baštine, turističkih manifestacija, atrakcija i destinacija "SVI zaJEDNO HRVATSKO NAJ", koji će se održati u Vukovaru, od 3. do 6. svibnja 2018. godine.

Opširnije...

Skandinavski turisti kruzerom pristigli u Vukovar

pic 08U Vukovar je pristigao brod Der kleine Prinz sa 78 putnika iz Švedske i Danske, a putnike je dočekao I pozdravio gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava.

Opširnije...

OTVOREN 9. FESTIVAL CVIJEĆA

pic 19Festival cvijeća je svečano otvorila zamjenica gradonačelnika Grada Vukovara Ivana Mujkić.

Opširnije...

Započeo je prvi modul besplatnih edukacija u turizmu

pic 3Započeo je prvi modul besplatnih edukacija u turizmu koje Grad Vukovar provodi u suradnji s Fakultetom za menadžment u turizmu i ugostiteljstvo iz Opatije, a radi unaprjeđenja i razvoja turizma i promicanju obrazovanja kadrova u turizmu i ugostiteljstvu.

Opširnije...

Nastavak sanacije Kapelice sv. Roka i Mauzoleja obitelji Eltz

pic 1Grad Vukovar prijavio je na Poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi RH Ministarstva kulture nastavak sanacije Kapelice sv. Roka i Mauzoleja obitelji Eltz.

Opširnije...

 

Copyright © 2009.- 2018. Grad Vukovar. Sva prava pridržana.

Uvjeti korištenja - E-mail uredništvu