Upoznaj svoju zemlju

U sklopu projekta 'Upoznaj svoju zemlju' Zajednica društava turističkih vodiča Hrvatske, uz potporu Hrvatske turističke zajednice, će povodom Dana međunarodnog priznanja Hrvatske, 14. siječnja 2017. godine (nedjelja) s početkom u 12:00 sati organizirati besplatna vođenja u svim gradovima u kojima djeluju društva turističkih vodiča; radi se o organizaciji besplatnih vođenja u oko 40 gradova s početkom u isto vrijeme.
Grad Vukovar pridružio se ovoj akciji kojom se želi na malo drugačiji način obilježiti Dan međunarodnog priznanja Hrvatske, ukazati na važnost turističkih djelatnika za međunarodni ugled Hrvatske kao i na važnost nacionalnog identiteta i kulturne baštine koja je jedino što nas izuzima od globalizacije. Ujedno na isti način želi se ukazati na važnost Pravilnika o zaštićenim lokalitetima koji je u izradi. Naime, zaštićeni lokaliteti će biti jedina mjesta na kojima će djelatnost turističkih vodiča i predstavljanje naše zemlje moći obavljati vodiči koji su educirani isključivo u Republici Hrvatskoj.
U nedjelju, 14. siječnja, u 12 sati na parkiralištu kod hotela Dunav sve zainteresirane sugrađane očekuje turistički vodič koji će besplatno provesti grupu kroz baroknu jezgru grada. Nakon obilaska navratite na osvježenje u zadrugu Vukovarska vina.
Saznajte nešto novo o Vukovaru. Upoznajte svoj grad!

 

Copyright © 2009.- 2018. Grad Vukovar. Sva prava pridržana.

Uvjeti korištenja - E-mail uredništvu