Kategorija: Udruge

  Udruga za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica" Vukovar provodi projekt pod nazivom „Podrškom u sretnije sutra" odobren i financiran od tvrtke Hrvatska elektroprivreda d.d. Novčanim sredstvima u okviru proračuna projekta nabavljena je potrebna oprema za rad, te je opremljen prostor radionice u kojoj će se provoditi planirane aktivnosti. Pod vodstvom stručne osobe (sportskog trenera prvostupnika fizioterapije) jednom tjedno provoditi će se rekreativne aktivnosti primjerene mogućnosti naših korisnika, ali i svih ostalih zainteresiranih zaposlenika, roditelja, članova, prijatelja i suradnika Udruge. Ovakve zajedničke aktivnosti nadopunit će i razmjena iskustava, pružanje pravne i psihološke pomoći, ukoliko i takva potreba bude zatražena.

Klub neposredne podrške za roditelje i članove Udruge započinje sa radom 06. rujna 2018. godine (četvrtak), te će se aktivnosti nastaviti provoditi svakog četvrtka u vremenu od 18,00 do 20,00 sati u prostoru Udruge na adresi Velebitska 16 a, Vukovar.

Ovakvom osmišljenom aktivnosti želimo postići socijalno aktiviranje, druženje članova obitelji i osoba s intelektualnim oštećenjima zajedno sa svim suradnicima i prijateljima, čime namjeravamo doprinijeti njihovoj integraciji u lokalnoj zajednici.

Ovim putem Vas pozivamo da nam se pridružite i svoje slobodno vrijeme provedete sa nama, vježbajmo, družimo se, podržimo jedni druge!

Radujemo se Vašem dolasku!