Kategorija: Udruge

U okviru bogatog programa Adventa u Vukovaru, Hrvatsko kulturno-glazbeno društvo „DUNAV'' Vukovar u suradnji s Hrvatskim domom Vukovar i ove je godine organiziralo u subotu, 15.prosinca, BOŽIĆNI KONCERT, u kojem su sudjelovali Tamburaški orkestar i Pjevački zbor društva "Dunav", te Zbor Glazbenog odjela OŠ Dragutina Tadijanovića Vukovar.
"U susret Božiću" je koncert Hrvatskog kulturno-glazbenog društva „DUNAV'' Vukovar koji se održava već osmu godinu za redom, u dvorani Hrvatskog doma Vukovar, a u zanimljivom i bogatom programu, izvedeno je 20-tak tradicionalnih pjesama u prigodi nadolazećeg blagdana.

Kvalitetnim nastupom Tamburaški orkestar i zbor društva "Dunav", te zbor GO OŠ Dragutina Tadijanovića su oduševili brojne gledatelje u dvorani, izborom božićnih i prigodnih pjesama.
Među brojnom publikom i prijateljima društva"Dunav" nazočili su i predstavnici Grada Vukovara, Turističke zajednice, gradskih ustanova i vukovarskih udruga. Svi sudionici programa su zajedničkom pjesmom "U to vrijeme godišta", u pratnji Tamburaškog orkestra, zaželjeli prisutnima u publici, sretne Božićne blagdane i uspješnu nadolazeću Novu 2018.godinu. Na kraju koncerta, Straussov Radetzky marsch, u izvedbi Tamburaškog orkestra HKGD"Dunav" Vukovar je dodatno oraspoložio zadovoljnu publiku.