Ispis
Kategorija: Udruge

Počele su prijave za projekt "Produženim boravkom do boljeg uspjeha" koji je financiran od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijlanu politiku.

Osnovni cilj projekta je pružiti podršku razvoju osnovnoškolskoj djeci kroz sustavnu pomoć u usvajanju školskih sadržaja, kreativnom izričaju, integraciji, stvaranju radnih navika kroz svakodnevni rad produženog boravka. U produženom boravku djeci će biti pružena podrška pri usvajanju gradiva, pisanju zadaće, a osim toga planirane su i edukativne i kretivne radionice kako bi se preveniralo međuvršnjačko nasilje, promicala tolerancija i povećala razina socijalizacije među djecom. Kreativno-edukativni program obuhvatit će učenje kroz igru, jezične radionice, radionice programiranja, digitalnog crtanja, LEGO radionice, prikazivanje edukativnih filmova, pisanje eseja, fotografija, rad u vegas pro programu, rad u glazbenom studiju.

Istovremeno, ovim projektom želimo pružiti sustavnu podršku i zaposlenim roditeljima kako bi uskladili obiteljski život i plaćeni rad.

U projekt se mogu uključiti učenici od 2.do 5.razreda koji pohađaju Osnovnu školu Dragutina Tadijanovića, Osnovnu školu Nikole Andrića te Osnovnu školu Antuna Bauera u Vukovaru.
Prijave su moguće na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., broj telefona 032/414-633 ili osobnim dolaskom na adresu Voćarska 17, radim danima od 10 do 14 sati.