Kategorija: Udruge

Lijepe vijesti stižu nam iz Slovenije sa XI. WOMEN WEIGHTLIFTING GRAND PRIX međunarodnog turnira koji je održan u Ljubljani, a koji je okupio natjecateljice iz 19 zemalja Europe i svijeta.

Uz već standardne Hrvatske reprezentativke Hermanu Dermiček i Anu Crnjac, Klub dizača utega "Vukovar" odlukom izbornika Boška Čavke, dobio je još dvije članice nacionalnog tima- Željku Miljković i Natašu Dermiček.

U svom prvom nastupu u dresu sa državnim grbom, Željka i Nataša su opravdale poziv u Hrvatsku reprezentaciju i u borbi sa kilogramima i vršnjačkom konkurencijom pokazale su svoju nadarenost za dizanje utega.

ŽELJKA MILJKOVIĆ je nastupila u skupini "kids", natjecateljica do 12 godina i "pomela" konkurenciju sa rezultatima od 34 kilograma u trzaju, 46 kilograma u izbačaju i 80 kilograma u biatlonu.

NATAŠA DERMIČEK je nastupila u skupini "girls", natjecateljica do 14 godina i sa rezultatima od 35+48=83 kilograma osvojila je treće mjesto iza predstavnica Malte i Austrije.

Svojim rezultatima dali su svoj doprinos ekipnom plasmanu Hrvatske na osmo mjesto.

U Klubu dizača utega "Vukovar" ne kriju zadovoljstvo ostvarenim u Ljubljani. To je dokaz da se u klubu dobro radi jer naša djeca dostojno predstavljaju svoj klub, svoj Grad Vukovar i Republiku Hrvatsku te postižu značajne sportske rezultate.

Čestitke Željki i Nataši na ostvarenim rezultatima, primjerenom ponašanju na i izvan sportskih borilišta i čestitke njihovim trenerima!

Uprava kluba