Kategorija: Udruge

Udruga za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica" Vukovar sa članovima Kluba rekreativaca s IO u sklopu programa "MOŽEMO I MI" sudjelovala je dana 27. travnja 2019. godine na 10. Susretima udruga osoba s intelektualnim teškoćama koji su održani u Daruvaru.
Susrete je organizirao Hrvatski savez udruga osoba s intelektualnim teškoćama u suradnji s Udrugom osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji „Korak dalje", pod pokroviteljstvom Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku u sklopu trogodišnjeg programa (2017. – 2020.) Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku pod nazivom „II - Kvalitetna edukacija udruga – put u nove izazove".

U konkurenciji 25 udruga korisnici Udruge za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica" Vukovar osvojili su izvrsne rezultate. U 6 natjecateljskih disciplina osvojili su 2 pehara za prvo mjesto i jedan pehar za drugo mjesto. Zahvaljujemo se domaćinima na odličnoj organizaciji i gostoprimstvu i čestitamo svim sudionicima na osvojenim rezultatima i fair play igri.