Kategorija: Udruge

Putem ovog projekta u Vukovaru od 4.srpnja pa sve do 31.kolovoza volontira 12-ero mladih iz 7 zemalja: Hrvatske, Poljske, Gruzije, Grčke, Moldavije, Španjolske i Francuske.

Volonteri će za djecu i mlade iz lokalne zajednice provoditi edukativne, kreativne, sportske te brojne druge aktivnosti. Radnim danima u prijepodnevnim satima u naselju Olajnica provode se sportske aktivnosti za djecu, a aktivnosti koje će se provoditi u prostorijama udruge na adresi Voćarska 17 su: kreativne radionice ( izrada skluptura od soli, izrada predmeta od reciklažnog materijala..) : utorkom i četvrtkom u terminima od 12 do 14 sati, edukativne radionice ( sviranje bubnjeva i perkusija, pjevanje, učenje engleskog i španjolskog jezika)-utorkom,srijedom,četvrkom i petkom u terminima od 10-12 sati.

Dio aktivnosti bit će održan i na vukovarskoj Adi – face painting, društvene i sportske igre na otvorenom, kreativne radionice, a u slučaju lošeg vremena aktivnosti se sele na Olajnicu.
Obilježit ćemo i Međunaodni dan mladih 09.kolovoza u centru grada uz zanimljive sadržaje za djecu i mlade te vas pozivamo da nas posjetite. Volonteri će predstaviti i zemlje iz kojih dolaze i to prema najavama na Facebook, Instragram i web stranicama udruge.

Uhvatite vukovarske ljetne vibre!