Kategorija: Udruge

 

Dana 23. kolovoza 2019. godine s početkom u 10 sati u prostoru Centra za informiranje i savjetovanje o karijeri održana je prva Informativno motivacijska radionica za zainteresirane osobe, pripadnike ciljane skupine projekta (dugotrajno nezaposlene osobe, žene , mlade)
Radionica je održana u dogovoru sa Hrvatskim zavodom za zapošljavanje Područni ured Vukovar u okviru provedbe projekta EKO START iz poziva Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja-faza III UP.01.3.1.01.

Informativno motivacijska radionica projekta "Eko start" održana je s ciljem promoviranja projekta i informiranja o besplatnim inovativnim programima osposobljavanja u ekološkoj poljoprivredi i upoznavanja sa aktivnostima koje ćemo provoditi kroz projekt.

Osim usmenog prezentiranja, sudionicima smo podijelili letke i brošure projekta "Eko start", kako bi se mogli dodatno informirati o projektu i mogućnostima koje pruža.

Projekt EKO START provodi Udruga žena Vukovar sa partnerima Učilištem Studium, Poduzetničko razvojnim centrom općine Erdut lokalna razvojna agencija d.o.o. za pružanje usluga, Gradom Vukovarom i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje područni ured Vukovar, a financiran je sredstvima Europske Unije u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijal 2014.-2020. iz sredstava Europskog socijalnog fonda u 100% iznosu.