×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/vijesti/2011-11-23/02
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/vijesti/2011-11-23/02

U Zagrebu se od 18. do 20. studenog, 2011. u organizaciji Udruge za unapređenje kvalitete života „S.O.S.", i sportskog partnera STK „Novi Zagreb" održalo 1. REPUBLIČKO I MEĐUNARODNO HEDNI PING pojedinačno stolnotenisko natjecanje za osobe s intelektualnim teškoćama.

Na natjecanju su sudjelovali natjecatelji i natjecateljice iz Republike Hrvatske (od Dubrovnika do Čakoveca, te Rijeke do Vukovara), Bosne i Hercegovine, Italije, Slovenije i Srbije, više od 60 natjecatelja i natjecateljica. Ukupno je sudjelovalo više od 200 osoba u trodnevnoj manifestaciji (pratitelji, treneri, domaćini,...).

Svaka ekipa je mogla sudjelovati sa najviše 3 natjecatelja/natjecateljice.

Takmičenje se odvijalo u pet kategorija, prema mogućnostima natjecatelja, po propozicijama Hendi ping lige.

Pored takmičarskog karaktera, ova manifestacija je poslužila i za razmjenu iskustava, upoznavanje, te zabavni karakter uz pjesmu i ples (Maja Šuput, Željko Krušlin - Latino,...).

Na ovom veličanstvenom skupu imali su čast sudjelovati i članovi kluba Golubica, Društva za pomoć mentalno retardiranim osobama Vukovar.

Naši članovi Nataša Njegić, Davor Azenić i Nenad Jajelo uz potporu trenerice Martine Marijanović postigli su zapažen uspjeh u svojim kategorijama i sa „osvojenim" medaljama sretni se vratili u Vukovar.

{gallery}vijesti/2011-11-23/02{/gallery}