×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: D:\web-privremeno\images\stories\vijesti\2011-11-29\02
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/vijesti/2011-11-29/02

Zahvaljujući vrijednim rukama i velikoj mašti i još većem srcu naših volontera, simpatizera i prije svega ljubitelja životinja koji su nam donirali svoje uradke organiziran je prvi ( no, ne i posljednji, ne ne ) "sajam kreativnosti" na kojem ste za simbolične iznose mogli pronaći prekrasnih stvari da uveselite sebe ili vama drage osobe, a usput pomoći našim štičenicima, vukovarskim šapicama.

Hvala Vam od srca.

Društvo su nam ovaj put pravili i neki od naših najmlađih štićenika: naše najveće štene, Pluton i sedam malih Remy-ića, a posjetila nas je i s nama se družila naša bivša štičenica Coco, sada znana kao Cona. I dok su neki od njih spavali ušuškani u tople dekice, a neki znatiželjno "snimali situaciju", naravno da im je bilo nemoguće odoljeti, pa smo tako sretno udomili 5 Remy-ića koji sada uživaju u svojim novim domovima .

Ovom prilikom mogli ste kupiti i kalendar za 2012. godinu s fotografijama nekih od naših štičenika u sigurnim rukama vukovarskih bikera (ako ste propustili uzeti svoj primjerak isti možete naručiti mail-om na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. )

Dragi prijatelji i ljubitelji životinja, donatori, volonteri i simpatizeri, Vukovarci i gosti našega grada, HVALA VAM od srca što ste i ovaj put dali šapu :)

{gallery}vijesti/2011-11-29/02{/gallery}