Kategorija: Udruge

Zahvaljujući vrijednim rukama i velikoj mašti i još većem srcu naših volontera, simpatizera i prije svega ljubitelja životinja koji su nam donirali svoje uradke organiziran je prvi ( no, ne i posljednji, ne ne ) "sajam kreativnosti" na kojem ste za simbolične iznose mogli pronaći prekrasnih stvari da uveselite sebe ili vama drage osobe, a usput pomoći našim štičenicima, vukovarskim šapicama.

Hvala Vam od srca.

Društvo su nam ovaj put pravili i neki od naših najmlađih štićenika: naše najveće štene, Pluton i sedam malih Remy-ića, a posjetila nas je i s nama se družila naša bivša štičenica Coco, sada znana kao Cona. I dok su neki od njih spavali ušuškani u tople dekice, a neki znatiželjno "snimali situaciju", naravno da im je bilo nemoguće odoljeti, pa smo tako sretno udomili 5 Remy-ića koji sada uživaju u svojim novim domovima .

Ovom prilikom mogli ste kupiti i kalendar za 2012. godinu s fotografijama nekih od naših štičenika u sigurnim rukama vukovarskih bikera (ako ste propustili uzeti svoj primjerak isti možete naručiti mail-om na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. )

Dragi prijatelji i ljubitelji životinja, donatori, volonteri i simpatizeri, Vukovarci i gosti našega grada, HVALA VAM od srca što ste i ovaj put dali šapu :)

{gallery}vijesti/2011-11-29/02{/gallery}