×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/vijesti/2011-11-29/05
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/vijesti/2011-11-29/05

Program „Dnevni boravak i pomoć u kući starijim osobama" i Dom za stare i nemoćne Vukovar nastavili su suradnju uoči božićnih i novogodišnjih blagdana i to zajedničkim stvaralačkim radom u likovno-kreativnoj radionici, koja je, na zadovoljstvo korisnika obje ustanove, postala već tradicionalna te se takve zajedničke aktivnosti upriliče uoči svakog blagdana.

Kako obje ove ustanove svojim štićenicima i korisnicima u velikoj lepezi različitih aktivnosti i dodatnih sadržaja nude i likovno-kreativni rad, spojili su na jedan dan ideje i znanja te zajedno izrađivali čestitke i ukrase za predstojeće božićne i novogodišnje blagdane.

Bila je to prilika da se korisnici kroz druženje razmijene iskustva, ideje, znanja i vještine te stvore nova poznanstva. Suradnja između ovih ustanova nastavit će se i dalje i to kako u vidu kreativnih radionica tako i kroz zajednička edukativna predavanja te druge oblike suradnje.

{gallery}vijesti/2011-11-29/05{/gallery}